2013 aralık annelerii zayıflıyor :)))

Valla ne diyet ne birşey yapmadım..
Hamile kaldigimda 51dim doğuma 62yle girdim şuan 53üm bu da son halim

Eklentiler

• $1402303037289.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 122
DOĞUM YAPALI 7 AY OLDU 20 Kılo alıp 76 ile doğum yaptım şuan 73 üm sadece 3 kılo azaldım korkunç görünüyorum iki tane ben çıkar içimden şişkoyum göğüslerim kafam gibi oldu sarktı selülitlerim gamze gamze oldu omuzlarım pehlivan gibi suratım kocaman napcam ben ya gram veremiyorum yerımde sayıyoruum BEN O ESKİ BEN DEĞİLİM

Beni anlatmissin sanki ama tek fark su ben 69.5ile gittim doguma sonra 57kiloya dustum herkes sok oldu gorunce amaa suan 67 yi hosteriyo ibre ve ablak surat koca göğüsler ayni selülitler ge bana kucuk gelen 44 bedenin icinde kocaman sarkmis gobek. 1 bebekle bu hale geldigime inanamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eskiden bana mınyon derlerdi şimdi görünce insanlar şok oluyo valla ne olacak bu halımız böylemı kalıcaz kı 7 ay oldu veremedim bundan sonra nasıl verırım bu kadar kıloyu

Hamile kaldığımda 58 dim doğumda 76ydım şimdi ise 61 kiloyum hedefim yok ama 55 olsam hiç fena olmaz göbekten kurtulmam da gerek diyet yapamıyorum(

Ben 55le hamile kaldim doguma inanamicaksiniz ama 95 kiloyla girdim gecen hafta tartilmistim 63.400 dum dıyet spor fln yaptım arada ama su ara ne bulursam yıyorum metabolizmama tesekkur edıyorum ama hedef 53 tabııı

merhabalar bu konuyu bugün gördüm beni de listeye eklerseniz memnun olurum
58kg le hamile kaldım 83kg doğum yaptım. şu anda 65,5kg dayım hedefim 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…