2013 aralık annelerii zayıflıyor :)))

Bende gecen hafta 55.3dum hafta ici bi ara 55.8 oldum
Sabah 55.1 ciktimmmm iki gundur kilotakibi fiye siteye giriyorum etkili oldu...

Kızlar swzeryandan sonra ne zaman egzersize başlayabiliriz? Mekik falAn çekebilir miyiz acaba 36 günlük olduk

Aaaaa sakin

6 ay diye biliyorum mekik icin..yueuyus bazi aerobik yapabolirsin...ama mekik icin cok erkn..

Sen 13 @aralikta mi dogurdun...

Benden ve esra dan baska kimse yazmiyor ama olsun :) bugun cuma ve ben 68.8 den 69 a cikmisim hayirli olsun bakalim(((

yaa ben de 2 haftadır kilo alıyorum kilo vermek yerine 64 kilo oldum çok mutsuzum halbuki bikaç gündür yediklerime de dikkat ediyorummm
Esra nın dediği siteye ben de bakiim barii

ben de 57 kg a kadar düşmüştüm ama tekrar 59-60 arası gidip geliyorum. 6 aydan sonra kilo olayını kafama takarım herhalde şuanda göğüslerim dolu olduğu için kilom sürekli değişiyor sanırım, birde kızlar ben afedersiniz kabızım 3 günde bir çıkıyorum, demir ilacını günde 2 kere kullanıyorum böyle bir durum yaşayan varmı???

Merhaba bende yeni katildim 21 aralikta dogum yaptim hamile kalmadan once 58 kiloydum 10 kilo aldim 68 kiloyla dofum yaptim henz hic tartlmak nasp olmadi ama tahmnm 63 kilo falanim bebegim 3.370gr dogdu yarn tartlcam ama bi sorum olucak suan spor yapip dyet yapmak dogrumu.

Offff sorma 4-5 günde bir çıkıyorum karnım davul gibi şişti iyice sanki şimdi hamileyim incir kaynattım suyunu içtim acı turşu biber yedim kayısı kuru üzüm activia hiçbiri kar etmiyor

Offff sorma 4-5 günde bir çıkıyorum karnım davul gibi şişti iyice sanki şimdi hamileyim incir kaynattım suyunu içtim acı turşu biber yedim kayısı kuru üzüm activia hiçbiri kar etmiyor
canım ben birşey keşfettim, eğer demir ilacı kullanıyorsan ki ben kullanıyorum, aç karnına iç , aç karnına içince wc ye kolay çıkıyorsun, tok karnına içtim valla mahvoldum, bu arada acı biberi nasıl yedin yaaa, sütünden bebeğe geçmişmidirki???

kan surubu kullanıyosanız oda kg yapıyo kızlar...
bende aşırı anemi vardı hb im 5 e kadar düşmüştü (normalde kadın için en az 12 en fazla 16 olması gerekıyor)
sabah akşam 15 er ml lik suruplar içiyorum Demir oranı cok yuksek F 3X yazıyor.. oyüzden ben kg vermek ıcın dıreksemde çıktıkca cıkıyor rakamlar.. (
55 - 55.5 arası gidip gelıyorum hedef 47. .. hadi bismillahhh..

Son düzenleme:
Valla canım ben yediklerinden hiç kısmıyorum 2.5 yaşında oğlum onda da yedim acıyı çok seviyorum bişey olmaz heralde acıya alışır şimdiden:)

Kızlaaaaaar;
Hepimizin yavruları hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah....

İkinci kez anne olmanın en iyi yanı bebekle ilgili hiç strese girmemek olsa gerek, hepsi geçecek diye bakıyorum duruma kilo dışında:)))

Uzun zamandırkimse buraya yazmamış, öncekileri okuyunca kendimi yalnız hissetmedim. Ben aynı zamanda 2010 aralık annesiyim. 18 kilo alıp deli gibi kafama takıp sonrada kızım 1 yaşına gelmeden hepsinden fazlasıyla kurtuldum:))) Şimdi 15 kilo aldım, hala 10 kilosu üzerimde vereceğimi bile bile gene çok kafama takıyorum((((

Epudral sezeryan oldum. 3. haftadan beri günde 45dk. 5 hızında koşu bandındayım ama gram inmiyorum bir de üztüne 1 kilo almışım. İlk doğumumda o kadar olay oldu ki kilolarım, şimdi numara yapıyorum etrafıma takmıyorum diye oysa ki hiç aklımdan çıkmıyor, kabul ediyorum kilo takıntılıyım(((

Ben buraya sık sık yazıp sizlerle derleşemek istiyorum. Pek çok öğretmen arkadaş var galiba, ben de öğretmenim 8 nisanda izin bitiyor. Raporla uzatmak istiyorum bu konudaki bilgilerimizi de paylaşsak pek güzel olur. 10 yıllık öğretmenim ama hiç rapor kullanmadım doğru dürüst, bu konuda pek cahilim.

Birbirimize destek olalım noluuuuuur

Hepinize sevgiler

. Canım bende öğretmenim ve 13 Mart'ta bitiyo benimde iznim. Raporlarla heyetlerle bu dönemi kapatmak istiyorum ama bakalım inşallah alabilirim. Kilo problemi bende de var göbeğim kocaman dün bluz pantolon vs bişeyler alayım dedim 2 tane pantolon aldım ama küçük beden zayıflayınxa giyerim diye bluz alamadım göbek çoooook çirkin elde var sıfır yine eşofmana talin:) sen ne güzel yürüyüş yapıyormuşsun bende o da yok yaza kadar gitsin göbeeeek

benmde rapo 20martta bitiyor ale hekimnden vs..yerlerden 8 hafta 5er gunluk rapor alicam ayarlayabilirsem sonrada heyet alicam...

gizem beni ekle canım benim daha da fazlalagım var dogum öncesi 76 dogumda alınan 12 dogum kilom 88 şimdiki kilom 77.5 hedefledigim kilo 64

beni de ekleyinnn gizeeemmm..
hamilelik öncesi 58 kg, 19 kilo aldım 77 ile doğuma girdim, şuan 64 kiloyum hedef 55 :) süt için bol su ötesi yok, bol yeşillik marul taze soğan pırasa, tahin, kuru incir ve dereotu diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…