2013 aralık annelerii zayıflıyor :)))

selam kızlar
öncelikle Allah hepimizin bebişlerini bizlere bizleride bebişlerimize bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler versin yavrularımıza
40 ım çıkana kadar çok hızlı kilo verdim şişkinliğim gitti sanırım 72 de takıldım inmiyo gr aşşa sinirlerim bozuluyo çok fena

benide ekleyin listeye
hamile kalmadan önce 66 ydim 18 kilo aldım 83 le doğuma girdim şimdi 72 kiloyum
hedefim 62

sizdede oluyomu bilmiyorum ama benim canım inanılmaz çikolata çekiyo
sütlü tatlı yapmaya çalışıyorum tarçınlı çay içmeye çalışıyorum bide şu soğan kürü nasıl yapılıyo bilgini varmı hem süt yapıyomuş hem zayıflatıyomuş

canım ben kırkım çıktığında 57 kg ya kadar düşmüştüm her gören şok oluyordu hamile kalmadan önceki halinden bile zayıfsın diye çünkü 64 ile hamile kalmıştım, amaaaaaaaaaaaaaaa şuanda afedersin mal gibi yiyorum ve çoğunlukla da çikolata engel olamıyorum sürekli girip çıkıp bişeyler yiyorum 2 lt su içiyorum süt olsun dieye bi de hurma ve incir, soğan kürünü emzirirken yapabilirmisin iyice araştır bence

yapmalıyım tatlı isteğimi tarçınlı sütle bastırmaya çalışıyorum artık bi dur deyip gerilemeli kilom

yaa kızlar bende 12 aralıkta doğum yaptım. Ve iştahım çok açık kendimi tutamıyorum. 64 kiloyla hamile kaldım 80 ile doğuma gittim geldiğğimde 72 olmuştum. Hala 72 'yim . deli gibi tatlı yiyorum. Bu isteğimi nasıl bastıracağım lütfen yardım edinnnn.....:18::18::18::18:

Ar arkadaşlar ben geldim doğum öncesi kilom 70 doguma 85 e gittim şimdi 75 kiloyum hedef simdilik 65 inssllah yaza kadar inerim

Ben 64 kilo ile hamile kaldim 82 ile doguma gittim kirkimiz cikana kar 70 oldum hala 70 im veremiyorum ama deli gibi de yiyorum D

52 ile hamile kaldim 64 civari dogurdum suan 54 um cok hizli kilo verdim hic istahim yok bebekten yiyemiyorum zaten bunyem cok zayifladi bence yavas yavas kilo vermek daha saglikli

Yalniz degilsin )))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay bu topiği unutmuştum ben
Bugün eve baskül aldım nihayet kaç kiloydum verdimmi aldım mı hiç bilmiyodum buraya en son yazdığımda 75 mişim
Az önce tartıldım 67 olmuşum
62 yle hamile kalmıştım zaten 26 kilo almıştım
Kaldı 5 kilocuk
Vermek için bişey yapmıyorum zaten ekmeği deli gibi yiyorum doymuyorum ekmek yemeyince
Bide canım acayip tatlı çekiyo krize giriyorum resmenn

hamile kalmadan önce 52 kg
hamilelik sonu 78 kg

yani toplamda 26 kg almış oldum (

şuan 61 kg.

hedefim 52 kg

Dogum sonrasi eski kilosuna donen ben emzirme doneminde kilo aldim imdaaaatttttt....ama istahim dehset acik. Ben tek miyim acaba

emzirirken insan cok acikiyor.
ilk dogumda o yanilgiya dustum. cpk kilo almistim.
simdi daha dikkatli davranmaya calisiyorim.
dogum sonrasindan beri 2-2.5 kilo kaldi eskusine donmme ama
cakildi ibre orda

selam hatuncanlar...ilk doğumda 26 kilo almıştım hepsini verdim...bundada 15 kilo aldım...bana göre kilo hiç bir bayana yakışmıyor...fecte bir grubumuz var...doğum sonrası kilo verenler diye şimdi canlar...bizim önceliğimiz sütümüz tamam...ama hamur işi tatlılarda kilo yapıyor süt yapmıyor artık bu da bir gerçek günlük 4 litre su ve hamur işi yemicez tatlılarıda minimum seviyede tutucaz ve günlük 1 saat muhakkak sporumuz var fecten birbirimize gaz vermek ve birbirimizi motive etmek için sizde buyrun hanımlar Not: lütfen mahrem konular konuşulduğundan eşiyle feci kullanan ve gizliden takip edecek eden varsa lütfen eklemesin...birlikte sağlıklı bir şekilde zayıflicaz inşallahhh...kararlı olanları bekleriz anacımm :) doğum sonrası kilo verenler

Benim hamilelik kilolarının hepsi gitti göbek falanda kalmadı

Ama tek bi sorun şu selülüitler uyuz oluyorum

Nivea ın sıkılaştırıcıyı kullanıyorum bayağı farketti gibi geliyo ama yinede yapıştılar sanki oraya

Evet hamile kalmadan önce 62 kiloydum doğumda 74 kiloydum şuam 58 kiloyu hedef 55 ilk ecrine hamile kalmadan önceki kilom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hamile kaldığımda 64 kg dum sonra 69.5 ile doğuma gittim, doğumdan sonra 57 ye kadar düştüm fakaaaaaaaaaaat şuan afedersiniz mal gibi yiyorum 66 kiloyum sürekli evdeyim hareket yok can sıkıntısından da sürekli yiyorum özellikle pasta börek ÇİKOLATA. görüntüm çok canımı sıkmaya başladı heryanımdan et yag fışkırıyor valla

oncelikle ilk dogumda bende ayni hataya dusmistum belirteyim.
hatta dogum kiloma cikmistim. bu seferc temknli davrandm dogumdan sonra yemege dikkat ettim. 2 kilo kaldi dogum oncesine.

tavsiyem tartin yoksa hemen tarti al.
ve kalori takibi sitesine uye ol.
simdi kendini durdurursan hizla kilonu verirsin. bende 5.5 aylikken cagan az yemege baslamistim lk zamanlar haftada 1 kilo vermistim.
fakat hemen baslamassan kilolar yerlesir.
ikinci tavsiyem eve abur cubur aldirma hic girdirme..
inan etkisi olur.

Canım abur cubur almiyoruz nutella haric ben poaca pasta cok yapıyorum nasil rngrl plcsm bilemiyotum zaten tiroid calismiyor Zor veritim ama deneyeceğim sagol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…