- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
canım ben kırkım çıktığında 57 kg ya kadar düşmüştüm her gören şok oluyordu hamile kalmadan önceki halinden bile zayıfsın diye çünkü 64 ile hamile kalmıştım, amaaaaaaaaaaaaaaa şuanda afedersin mal gibi yiyorum ve çoğunlukla da çikolataselam kızlar
öncelikle Allah hepimizin bebişlerini bizlere bizleride bebişlerimize bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler versin yavrularımıza
40 ım çıkana kadar çok hızlı kilo verdim şişkinliğim gitti sanırım 72 de takıldım inmiyo gr aşşa sinirlerim bozuluyo çok fena
benide ekleyin listeye
hamile kalmadan önce 66 ydim 18 kilo aldım 83 le doğuma girdim şimdi 72 kiloyum
hedefim 62
sizdede oluyomu bilmiyorum ama benim canım inanılmaz çikolata çekiyo
sütlü tatlı yapmaya çalışıyorum tarçınlı çay içmeye çalışıyorum bide şu soğan kürü nasıl yapılıyo bilgini varmı hem süt yapıyomuş hem zayıflatıyomuş
canım ben kırkım çıktığında 57 kg ya kadar düşmüştüm her gören şok oluyordu hamile kalmadan önceki halinden bile zayıfsın diye çünkü 64 ile hamile kalmıştım, amaaaaaaaaaaaaaaa şuanda afedersin mal gibi yiyorum ve çoğunlukla da çikolataengel olamıyorum sürekli girip çıkıp bişeyler yiyorum 2 lt su içiyorum süt olsun dieye bi de hurma ve incir, soğan kürünü emzirirken yapabilirmisin iyice araştır bence
yaa kızlar bende 12 aralıkta doğum yaptım. Ve iştahım çok açık kendimi tutamıyorum. 64 kiloyla hamile kaldım 80 ile doğuma gittim geldiğğimde 72 olmuştum. Hala 72 'yim . deli gibi tatlı yiyorum. Bu isteğimi nasıl bastıracağım lütfen yardım edinnnn.....:18::18::18::18:
ben hamile kaldığımda 64 kg dum sonra 69.5 ile doğuma gittim, doğumdan sonra 57 ye kadar düştüm fakaaaaaaaaaaat şuan afedersiniz mal gibi yiyorum 66 kiloyumsürekli evdeyim hareket yok can sıkıntısından da sürekli yiyorum özellikle pasta börek ÇİKOLATA. görüntüm çok canımı sıkmaya başladı heryanımdan et yag fışkırıyor valla
oncelikle ilk dogumda bende ayni hataya dusmistum belirteyim.
hatta dogum kiloma cikmistim. bu seferc temknli davrandm dogumdan sonra yemege dikkat ettim. 2 kilo kaldi dogum oncesine.
tavsiyem tartin yoksa hemen tarti al.
ve kalori takibi sitesine uye ol.
simdi kendini durdurursan hizla kilonu verirsin. bende 5.5 aylikken cagan az yemege baslamistim lk zamanlar haftada 1 kilo vermistim.
fakat hemen baslamassan kilolar yerlesir.
ikinci tavsiyem eve abur cubur aldirma hic girdirme..
inan etkisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?