ooo hemen hemen aynı tarihleri bulucaz sanırımeee ama iyide şimdiden senin sezeyan doğum olacağı nasıl belli oldu onu anlamadım belli olması için erken değilmi ki :26:
hmm anladım :)) Rabbim kolayca kurtulmak nasip etsin hepimize :)kızımda sezeryan oldum ondan 2. side sezeryan olacak canım
kıızz naaptıınn seenn soğuk su içme diye doktorum bile diyo bana ki sen buzlu içiyomuşsun tırstıım valaaa :18::18:
ne zararı varmış ki canım,ya ben hayatda ılık su içemem kışın bile hafif soğuk su içerim gı,ılık sudan midem bulanır...
canım isim konusunda bir gelişme var mı
slm kızlarr..
bu ne sıcak yaa.. evde durulmuyo valla.. soğuk suda içemiyorum artık ılıştırarak içiyorum varmı soğuk su içen ?
benim eşimde Samsun lu kızlargaliba karadeniz tarafındanız hep
Günaydınlarrr..
dün kontrolüm vardı..kızımın durumu çok iyi maşallah..1350 gr olmuş teyzeleri..ama doktorum benim kilo alışımı hiç beğenmedi..çok hızlı alıyosun dedi..tuz kesinlikle yok dedi..meyveleride az az ye dedi..herşeyden ye ama az ye dedi..bol bol su ve yürüyüş..bakalım 3 hafta sonra tekrar gidicem..ondan sonra da 2 haftaya düşecekmiş kontrol sıklığı.sancılarım olduğunu ve karnımın ara ara çok gergin olduğunu söyledim..tedbiren rahim boyunu falan ölçtü..alttan muayene etti.sıkıntı yok dedi.muhtemelen bağırsak ve mide yüzünden karnında şişkinlik ve sancıların var dedi..kabızlık varsa olur dedi..hakikaten ara ara kabızlık olmaya başladı.doğumla ilgili bir durum olmamasına sevindim..kızımın kafa hala yukarda..ayaklar aşağıda :)) 10 hafta içinde mutlaka döner dedi..zaten dönmezse sezeryan olur dedi..bakalım hayırlısı..ayrıca dün e bebek den hastane çıkışı aldım..80 tl den 30 a düşmüş..bayag indirimliydi..bir de uni baby yenidoğan aldım 12 li paket kampanyadaydı..o da bayag uygundu..daha alınacak çoookkk şey var amaa..
maşallah bebişineee, büyümüş kocaman olmuuuşşş:)) bebek ters olunca illa ki sezeryan mı oluyorr???
evet teyzesi büyümüş..en son 490 gr da görmüştüm şimdi 1350 gr olmuş..walla normal doğum için bebişin başının aşağıya dönmesi gerekir öbür türlü olunca mecbur sezeryan..Allah neyse hayırlısı onu versin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?