şişlik yok şuan ama göbeğimin etrafı diğer yerlere göre semsert...nedense bu sertliği devamlı yaşıyorum,bazen yediklerimden falandır diyordum,çünkü sert sert oluyordu karnım bebeğimi okşarken....Cumartesi bu şikayetlerimi doktora söylemem lazım..bugün duymasam o durumların kasılma olduğunu bilmeyecektim...şimdi geçti o sertlik yazımı tamamlamadan...
bu arada günaydın kızlar bugün 2.30 da randevüm var. çok merak ediyırum ve heyecenlıyım her bebeğimi görmeye gittiğimde böyle oluyor. bide alttan kaşıntıyı sorayım mı verdiği fitill falan işe yarar mı? yoksa sirkeli su yapıp temizliyeyim mi?
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlar ve minnakları
bugün nasılsınız
şimdi size 100 puanlık bi soru :)
benim doktorum 32+1 de gel dedi çalışır raporu için
ama 32+1 cumartesine geliyo ve 32+3 te pazartesi
şimdi 32+0 damı gitsem cuma
yoksa pazartesi 32+3 temi gitsem
verilir mi bu tarihlerde geç kalmış olur muyum pazartesi gitsem ?[
Günaydın canım , Bence 32+3 te gitmen gerekir, çünkü cuma günü 32 haftaya girmediğin için vermeyebilir.. benim bebeğimin de muhtemelen doğacağı tarih 01/09 ben öyle yapacağım :)
canım bugün gidiceksen doktora bi danışır mısın benim konuyu da :26:
Günaydın canım , Bence 32+3 te gitmen gerekir, çünkü cuma günü 32 haftaya girmediğin için vermeyebilir.. benim bebeğimin de muhtemelen doğacağı tarih 01/09 ben öyle yapacağım :)
benim muhtemel doğacağı tarih 02.09.2013 doktor rapor için 3-4 temmuzda gel demişti.
canm ben sordum 37 e kadr calısır raporu alınca dıelm kı 35 de ayrılmaya karar verdk dr.rapor verıyo calısamaz dıe o zamn oluyo bnde ole yapacagım.kısmetse 36 da ayrılacagm
cnm bende bu soruyu merak ediyorum ben bayramdan sonra alacam raporumu ama o zaman 34 oluyorum alabilirmiyim ki acaba bilen varsa bizide bilgilendirsin...
32 haftanda çalışabilir raporu alıp
37 hafta dolmadan tekrar çalışamaz raporu alıp işten ayrılabilirsin
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlar ve minnakları
bugün nasılsınız
şimdi size 100 puanlık bi soru :)
benim doktorum 32+1 de gel dedi çalışır raporu için
ama 32+1 cumartesine geliyo ve 32+3 te pazartesi
şimdi 32+0 damı gitsem cuma
yoksa pazartesi 32+3 temi gitsem
verilir mi bu tarihlerde geç kalmış olur muyum pazartesi gitsem ?
Gnydn arkadaslar artık doguma yaklasırken daha oncekı haftalarda konustugumuz uzere bır bulusma tertıp etsek mı sonrasında bebıslerımuzle de gelırız bıraraya Allah kısmet ederse:))
evt canım bendede öle tuhaf bişiler oluyo,yani yerini mi değiştiriyo başka bişimi yapıyo anlamıyorum,o içimde oynayınca tuvaletim çok geliyo gibi oluyo
bu arada günaydın herkese.............biz bgn prensesle 2. aşımıza gidicez inşlh...
hangi konuyu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?