güle güle kullanın canım aldıklarınızı... bende alıp alıp kenara koyuyorum sanırım bende artık yıkayıp bişeyleri hazırlasam iyi olur. ben mevlüt yapmayacağım için sana yardımcı olamayacağım ama oğluşuma kapı süsünü ve bebek şekerlerini kendim yaptım keçeden onlar hazır bivaktin ve isteğin varsa yapabilirsin ama baya oyalıyorlar....
canım bizim yatma saatimiz daha gelmedi baya bi saat farkı var da ben abd deyim ama sana maşallah hala uyumamışsın ben saat 10 dedi mi başlıyorum uyuklamayabenim çok zamanım olduğu için kendime uğraş buldum yaptım aslında zor değil netten kopya çektim yaptım bi ara foto eklerim belki.. uğraşmaya değmez belki ama ben vakit geçirmek için yaptım hoşta oldu... bazıları abartıyor süslemede gerçeten şerbet bardakları falan ooooo..
Canim bende plasenta previa totalis var bir de suyum fazla bu sebeplerden erken dogum riskim var.doktor 32 gorursek iyi dedi 36 ya kadar gelmezse 36 da alacak simdilik boyle cuma kontrolum var bakalim bi degisiklik olacak mi?
merhaba kızlar,
bugün sabahtan beri pek iyi degiliz. once sabaha reglisancısıyla uyandım resmen usume ve terleme bir arada...neyse o geçti sol tarafımızda bir sancı ve karnım taş gibi oluyor özellikle ayakta. korkltum acile gittim agrı görünmüyordu açılma yoktu tekrar idrar testi istediler zaten antibiyotik kullanıyordum. bakalım yarında randevum vardı ne diyecek doktor.erken dogum korkusu aldı hepimizi allahım hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize...
Iyi geceler arkadasllar biz begun kizima uyku setiyle alezini aldik
Egelgec gene. Nobet baslamis bakioeum
sorma canım yaa artık mimlendimdün sabah 6da uyuyabildim ağrıdan dolayı ve geç kalktım gün boyu süründüm resmen şimdi çok şükür ayaktayım yağmur yağdı istanbula hava rahatladı bende rahatladım
Ever Izmir de serin 2gun dur benim de du n misafirim vardi com GEC yattik GEC kallktik dengem sasti minik oglun nasil
canım hayırdır senın neden riskin var
kalçadan vuruyorlar hemen hemen hıc acı vermıyor yanı ben hıssetmedım
2 ampul bır gun 2 ampul sonraki gün olarak söyledı bana dr
yaa kızlar bır de yaz geldi çamaşırlar terlemeye basladı bende de korku basladı su mu gelıyor acaba dıye offff
hayırlısıyla sag salim bir kucagımıza alsaydık bebeişlerimizi korkular hiç bitmiyor
Canim bende plasenta previa totalis var bir de suyum fazla bu sebeplerden erken dogum riskim var.doktor 32 gorursek iyi dedi 36 ya kadar gelmezse 36 da alacak simdilik boyle cuma kontrolum var bakalim bi degisiklik olacak mi?
Iyi geceler arkadasllar biz begun kizima uyku setiyle alezini aldik
Herkese günaydın..
Biz de kızımla 7. ayımızı bitirdik..tam 30. haftamız doldu ve bugün 30+1 olduk..ama benim hala bir sürü eksiğim var..sizlerin çantanızı bile hazırladığınızı okuyunca iyice panikliyorum..:26::26:
günaydın kızlar haftanın ve ayın ilk günü herkese güzel bir ay güzel bir hafta olsun inş....
haftasonu bebek odası baktık bizim kendi müşterimizden biz mobilyacılar sitesinde mobilya aksesuarı satıyoruz da mobilyacılar hep bizi tanır sever bi tane beğendim nettende resmini bulşdum paylaşayım dedim tıpkısının aynısı değil ama model hemen hemen bu şekilde 1 parçası daha var bizimkinini uzunlamasına oyuncak dolabı ilerdede kitap dizebilirmuhtelemen bunu alacaz oğluşuma
Eki Görüntüle 745796
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oy oy oy çantalar hazırlanıyo eksikler bitiyo maşallah süphanallah kızlar
benimde eksiğim,nevresim takımı,kuvet,şampuan,bez ıslak mendil biberon,bunlar kaldı onuda haftaya alıp bende yavaştan çanta hazırlamaya başlıycam inşlh,,haftaya yıkamaya başlarım hem bebişin kıyafetlerini hem kendi kıyafetlerimi,yavaş yavaş da ütülerim,zaten çalıştığım için akşamları geldikçe azar azar ütüleyebilirim,benim hazırlanmam 1 ayı bulur yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?