d vıtamını neden 6 damla verıyorsun cnm.3 damla verılıyo.drmu dedı
bız 9 a kadar uyuyoruz kıızmla.tabıkı 7de 8de kalkıyo ama ben gerekırse sallayıp tekrar uyutuyorum.zaten o saatte babası gıttıgınden yanıma alıyorum uyanırsa.9 oldumu bazen 9.30 uyanıyo uyutamıyom daha fazla.akşamlarıda 22.30 gıbı yatagına göturuyom .ne guzel beşikte uyuyodu ama 1 haftadır uyutamadık ayakta salladık çabuk uyudu kollarınıda tutunca.artık oyle yapcaz sanırım. gunduz uykularıda genelde duzenlı gbı.duzene sokmaya çalıyorum.9.30 da kalkıyorsa tam 2 saat sonra bağırıyo uykusu gelıyo anlıyorum uyutuyom en fazla 1 saat uyuyo gene 2 saatte bır şekerleme yapıyo.19.30dan sonra uyutmamaya gayret edıyorum
bende 22 de göturuyorum 24 de uyuyo
Mrh kizlar oğlum için bebek telsizi almak istiyorum.kullanan var mi aranizda ne alacagimi bilemedim. Görüntülü istemiyorim.ama dijital oksa iyi olur diyorum. Bana yardimci olur musunuz.
çoçuk doktorunada sordunmu cnm 6 damla verılmesı gerektıgını.o ne dedı
mrh kızlar ben kasım annesiyim topiğinize geldim çünkü sizin bebişler bizimkinden büyük burun tıkanıklıgı var kızımn bayagı sizde yaşayan oldu mu ne yaptınız yardımcı olur musunuz
Ben sadece evin içinde kullandım ama evin bir ucundan diğerine çekiyor. Cızırtı duymadık hiç. Hem pili hem elektrikli ama ben pille daha hiç kullanmadım. Çekim mesafesi duvar kalınlığına göre değişiyormuş açık alanda 200 m diye biliyorum ben benim kullandığım modelin. Başka soru varsa alayım
canım ben de wewell kullanıyorum gayet memnunum melodileri var içinde sen sesini de kaydedebiliyorsun cızırtı yapmıyor tavsiye ederim
Weewell Dijital Bebek Telsizi 300m. LCD Ekran GittiGidiyor'da 101073795 benim kullandığım model bu
mrh kızlar ben kasım annesiyim topiğinize geldim çünkü sizin bebişler bizimkinden büyük burun tıkanıklıgı var kızımn bayagı sizde yaşayan oldu mu ne yaptınız yardımcı olur musunuz
ÇOK SAOLN KIZLAR fizyolojik serum varda otribebe yoktu hemen yarın alayım
Benim kiziminda kafasi terliyor, saclar sirilsiklam oluyor hatta guzel yikamama ragmen kafasi bile kokuyor cok terlediginden:)
Arkadaşlar sizlere bir şey danışabilir miyim bebeğim sanırım alerjik bir yapıya sahip. Doktorumuz cildi kuru dedi ama bence atopik dermatid olmasına az kaldı. Sürekli nemlendiricisürüyorum. Sorum şu ki siz bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz. Ben sabun tozu kullanıyorum hacı şakirin ama bi yerde okudum sabun tozu çamaşırlardan iyi arınmıyormuş kendi kıyafetlerimizi de sabun tozuyla yıkıyorum ve bazen beyaz dalgalar oluyor üzerlerinde. Acaba gerçekten iyi durulanmadığu için mi bebeğimin cildi kızarız pütürlükler pütürlükler oluyor. Nasıl yıkasam bilemedim. Siz neler kullanıyorsunuz.
Kızlar bebeklerinizi her ay hastaneye kontrole götürüyor musunuz ben her ay sadece Sağlık ocağına götürüyorum sadece bir sıkıntısı olduğunu hissettigimde gidiyoruz hastaneye
Kızlar devit bizde sıkıntı yapmadı hiç ama kan damlasına başlayalı oğlumun bütün düzeni bozuldu.kullanmaya başlayan var mı. Kabızlık ve gaz yaptığını okumuştum forumda , oğlum günde 1 kere kaka yapıyo artık ama hep gaz çıkartıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?