canım bebeğimin yüzünde değil karın bölgesinde kuruluk var pul pul dökülüyor. Bebek yağı ile nemlendirmeye çalışıyordum. Acaba deterjandan olabilirmi. Yoksa tamamen bebeklik evresimi? Eczaneyi aradım ayırttırdım ürünlerden. Gerek yok diyorsan bebanthene alayım sadece karın bölgesi için. Nedersin?
arkadaşlar bebeğinizin çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz ben dalan roxy kullanıyodum cok memnundum ama o bitti şimdi dalinin sıvı deterjanına geçtim ilk defa yıkadım buğün küçücük kaka lekesini bile çıkarmamış
canım bebeğimin yüzünde değil karın bölgesinde kuruluk var pul pul dökülüyor. Bebek yağı ile nemlendirmeye çalışıyordum. Acaba deterjandan olabilirmi. Yoksa tamamen bebeklik evresimi? Eczaneyi aradım ayırttırdım ürünlerden. Gerek yok diyorsan bebanthene alayım sadece karın bölgesi için. Nedersin?
arkadaşlar bebeğinizin çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz ben dalan roxy kullanıyodum cok memnundum ama o bitti şimdi dalinin sıvı deterjanına geçtim ilk defa yıkadım buğün küçücük kaka lekesini bile çıkarmamış
kendi çamaşırlarımla bir yıkıyorum. Hiç ayırmadım. Eminim annemde biz 8 çocuğunkini hiç ayırmamıştır:)
Evet maalesef dalin kaka lekesini çıkarmıyooo
boşa almışım o zaman kaka lekesini çıkarmayan deterjanı ne yapalım zaten diğer kıyafetler çok kirli olmuyo ki en fazla kusma lekesi olur
Ben hacı Şakir sabun tozu kullanıyorum ön yıkamalı 60 derecede yıkıyorum ve artık çift durulma yapıyorum bi leke falan görmedim. Gerçi beni de böyle yıkasalar pamuk gibi olurdum herhalde :))
Ben hacı Şakir sabun tozu kullanıyorum ön yıkamalı 60 derecede yıkıyorum ve artık çift durulma yapıyorum bi leke falan görmedim. Gerçi beni de böyle yıkasalar pamuk gibi olurdum herhalde :))
Ben hala yemiyorum bi kere barbunya yedim o gece ıhh ıhh hiç uyumadı.ama canın çekiyorsa sütün çekmesin tadımlık bakarsın tadına
arkadaşlar bebeklerinizin çamaşırını neyle yıkıyosunuz ben dalan roxy kullanıyodum ve çok memnundum kaka lekesi hiç bırakmıyodu şimdi de dalinin sıvı detarjanını aldım ama küçücük kaka lekesini bile çıkarmamış
Ayni deterjani bende kullanıyorum ama hiç leke çıkarmıyor kac derecede yikiyon ki yada makinaya atmadan bir işlem yapiyonmu
Dalan nasıl peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?