9.ay asisi kizamik gecen cuma yaptirdik biz cnm
9.ayda aşı varmıkı...takvımde yazmıyo
doktora götürdüm kızımı poposuna baktı sorun yok dedi biraz zayıf dedi en son 8 kiloydu şimdi kesin düşmüştür kilosu çok üzülüyorum kızlar ya çorba dışında hiçbişeyi iştahlı yemiyorkan ilacını degiştirdi ve vitamin şurubu verdi
akşam üstüde muhallebi ver dedi şimdi kakasını yapmasını bekliyorum tahlil için
kızıma bugune kadar arpa sehrıye tarhana mercımek sebze yayla çorbalarını yapardım severek ıcerdı ama artık ıçmıyor ..ev tarhanamda bıttı hazırınada ıcım el vermıyo..degısık tarıfler varmı kızlar..lutfen yardım edııııııııııın
evet canım bızde asımızı dun olduk
kızıma bugune kadar arpa sehrıye tarhana mercımek sebze yayla çorbalarını yapardım severek ıcerdı ama artık ıçmıyor ..ev tarhanamda bıttı hazırınada ıcım el vermıyo..degısık tarıfler varmı kızlar..lutfen yardım edııııııııııın
Tum tebrıkler için teşekkurler ......................................................................:2:
9.ayda aşı varmıkı...takvımde yazmıyo
Bnde sordum bu durumu heryerde farkli diye bakanlik yapin duye yazi yollamis izmirdeyim ben..normalde asi takviminde yok..ek olarak yapiliyo anladigim kdriyla bazi yerler 1 yasinda yapiyo bu asiyi bi arayin.sorun derim.bacaktan yapiliyo bitane igne asi ates veya huzursuzlukta yapmadi ayrica bizde cok sukur
Terbiyeli kiymali enginar yemegi
enginar kalbini sogan havuc ve bi kofte buyuklugunde kiyma patatesle yemeklik dograyip suda hasliyorum sebzeler yumusayinca icine ayri bi kapta bi ymk kasigi unu biraz suyla aciyorum.icine ic bes damla limon sikip cirpip bu sebzelerin icine atiyorum bi tasim daha kaynatiyorum..enginar lifli oldugundan catalla ezilmiyo malesef blendirliyorum bunuda afiyetle yiyoruz cok sewerek
cnm ben hıç hayatımda engınar yemedım kuçukken sevmezmışım o yuzden sorum cahılce gelsede sorcam:26: ben kızımın çorbasına koymak ıçın engınar ıçı aldım ama satılıyoya suda oluyo.ama kızım yemedı corbasını ekşi yaptı limon koyuyolar galıba onlara... engınarı butun olarakmı almam gerekıyodu bıtun olarak alırsam neresını koycam:26:
cnm ben hıç hayatımda engınar yemedım kuçukken sevmezmışım o yuzden sorum cahılce gelsede sorcam:26: ben kızımın çorbasına koymak ıçın engınar ıçı aldım ama satılıyoya suda oluyo.ama kızım yemedı corbasını ekşi yaptı limon koyuyolar galıba onlara... engınarı butun olarakmı almam gerekıyodu bıtun olarak alırsam neresını koycam:26:
Aynen cnm enginarin icini alacaksin soyulmus canak gbi limonlu suyun icine koyup satarlar pazarlarda marketlerde..enginar kalbi deniyo o etli kismi kullanacaksin iste corbalarinda cnm butun.olarak alirsan ayiklaman ve temizlemen zor olur..bnde yemiyorum ilkkez kizima vermek icin aldim simdi hadtada birkez veriyorum cok faydali
bende hiç denemedim.bugün kızıma yaptıgım çorbayı söyliyeyim meselapatates havuç kabak sogan pirinç bulgur hepsini birtencereye koydum içine küçük bir kemik ve tereyagıda koydum suyunuda ilave edip hopp ocaga kızım çok seviyor bu çorbayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?