Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar hiçkimsenin midesi bulanmıyomu ben mide bulantısından ölcem artık başımı kaldıramıyorum su içsem bulanıyo hiç bişey de yiyemyorum enterean bi bulantı oğurmuyorum ama içimde sanki bişeyler alabora oluyo yokmu kimsede bulantııııı![]()
Bendede var canım ama benim iştahım ıyı yanı felaket acıkıyorum ama surekli lunaparkta bişilere binmiş gibi içim allak bullak inş minnoşların sağlıkla buyudugunu gösteriyodur bu
benim iştahım sıfır hiçbişey yemek istemiyorum zorla bi portakal birazda cevizi yedim ama dahada midem bulandı acaba nezamana kadar surecek bu bulantılar
yaa kızlar hiçkimsenin midesi bulanmıyomu ben mide bulantısından ölcem artık başımı kaldıramıyorum su içsem bulanıyo hiç bişey de yiyemyorum enterean bi bulantı oğurmuyorum ama içimde sanki bişeyler alabora oluyo yokmu kimsede bulantııııı[/QUOT
üç öğün kusuyorum valla çok zor bir durum insan çok halsiz kalıyo doktor 3 ay bitmeden ilaç veremem dedi 3 ayın bitmesini bekliyorum RABBİM herkesin yardımcısı olsun
bende istiyorum ama alıcam baya kararlıyım .. görüp beğendiğim şeyleri alıp saklıycam :) tansiyonun düşüyormu ?
iki oğlumda da sabah öğürmelerim ve bulantılarım çook olurdu ama bu gebelkte sol kasık ağrısı bitirdi beni yaa..6haftalık olduk ama daha yerleşemedik mi nedir.bu aradaçook dikkat edelim kızlar kızkardeşim 14 haftalık hamileydi..dün sandalyeye çıkıp atan şarteli kaldırmak istedi bebeğini kaybetti..çook üzgün haliyle zor bebek sahibi oluyordu bi de..aman dikkat edin ha....
Evet cnm allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin bilirim o duyguyu bnde yasadim cok zooor cooook![]()
Canım bende hiç tansiyon problemi olmadı şimdiye dek. Hatta iştahsızlık olmasa hamileliğin doğru düzgün bir belirtisi yok bende. (maşallah)
senin nasıl oldu canım ?
olmaz inşallah canım .. içini ferah tut bebeişin büyüycek doğucak hayırlısıyla .. tadını çıkar mutlu ol :)Cnm ben bi mol gebelik yasadim bide 10 haftali bebegim oldugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim dahada beteri 35 haftali bebegim olu dogdu bu 4 gebeligim o yuzdn inanamiyrm ve diken ustndeym her gebeligimde bisey oldu bundada mutlaka olucak gibi gelio psikolojik cokuntudym senelerdir
kızlar yaaa kahverengi lekelenme oldu az önce((( korktum çok
((( hemşireyi aradım dinlen dedi, kanama, ağrı artarsa doktora git dedi. dün kendimi çok yordum bide üstüne ilişki
((( sizce neden olmuştur kanamam??
kızlar yaaa kahverengi lekelenme oldu az önce((( korktum çok
((( hemşireyi aradım dinlen dedi, kanama, ağrı artarsa doktora git dedi. dün kendimi çok yordum bide üstüne ilişki
((( sizce neden olmuştur kanamam??