• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar hiçkimsenin midesi bulanmıyomu ben mide bulantısından ölcem artık başımı kaldıramıyorum su içsem bulanıyo hiç bişey de yiyemyorum enterean bi bulantı oğurmuyorum ama içimde sanki bişeyler alabora oluyo yokmu kimsede bulantııııı:(:(

yaa kızlar hiçkimsenin midesi bulanmıyomu ben mide bulantısından ölcem artık başımı kaldıramıyorum su içsem bulanıyo hiç bişey de yiyemyorum enterean bi bulantı oğurmuyorum ama içimde sanki bişeyler alabora oluyo yokmu kimsede bulantııııı:(:(

Bendede var canım ama benim iştahım ıyı yanı felaket acıkıyorum ama surekli lunaparkta bişilere binmiş gibi içim allak bullak inş minnoşların sağlıkla buyudugunu gösteriyodur bu

Bendede var canım ama benim iştahım ıyı yanı felaket acıkıyorum ama surekli lunaparkta bişilere binmiş gibi içim allak bullak inş minnoşların sağlıkla buyudugunu gösteriyodur bu

benim iştahım sıfır hiçbişey yemek istemiyorum zorla bi portakal birazda cevizi yedim ama dahada midem bulandı acaba nezamana kadar surecek bu bulantılar

benim iştahım sıfır hiçbişey yemek istemiyorum zorla bi portakal birazda cevizi yedim ama dahada midem bulandı acaba nezamana kadar surecek bu bulantılar

Yani ben dokuz ay bulansa razıyı. Tup bebek benim bebişim zor elde edılen bı hamişlik mayıs ayında bi düşüğüm var rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın ıns saglıkla alalım kucagımızada ben razıyım miniğimin nazlarına genelde 3 ayı doldurunca gecıyo dıyolar hayırlısı dınlenmeye calış bol bol

bende geldim aranıza bu beim 3. hamileliim 5 yaşında bir kızım var, 2. bebişimi 3 aylıkken kaybetmiştim (düşük yapmıştım) :( şimdi 3. kez hamileyim umarım sorunsuz hayırlı sağlıklı bir şekilde alırım bebişimi kucağımaa şu an bir sorun yok çok şükür... Sadece çokkk midem bulanıyor sürekli bir bulantı var hiç geçmiyor ağzım zehir gibi iştahım yerinde ama mide bulantısı öğürme kusma bolca var ama geçer umarı 3 a.aydan sonraa

Son düzenleme:
Bebeğimin kalp atışlarını duyduk ama sevinemiyorum nedense, dün çok heyecanlanmıştım ama bugün üzgünüm.
Oğlumdan sonra zor olacak gibi, ilginç olan bebek adet geçtikten sonra olmuş, vücut kendini adete değil gebeliğe hazırlamış resmen.
Belki hamileliğin verdiği bir sıkıntıdır bilmiyorum ama çok sıkılıyorum.

yaa kızlar hiçkimsenin midesi bulanmıyomu ben mide bulantısından ölcem artık başımı kaldıramıyorum su içsem bulanıyo hiç bişey de yiyemyorum enterean bi bulantı oğurmuyorum ama içimde sanki bişeyler alabora oluyo yokmu kimsede bulantııııı:(:([/QUOT

üç öğün kusuyorum valla çok zor bir durum insan çok halsiz kalıyo doktor 3 ay bitmeden ilaç veremem dedi 3 ayın bitmesini bekliyorum RABBİM herkesin yardımcısı olsun

iki oğlumda da sabah öğürmelerim ve bulantılarım çook olurdu ama bu gebelkte sol kasık ağrısı bitirdi beni yaa..6haftalık olduk ama daha yerleşemedik mi nedir.bu aradaçook dikkat edelim kızlar kızkardeşim 14 haftalık hamileydi..dün sandalyeye çıkıp atan şarteli kaldırmak istedi bebeğini kaybetti..çook üzgün haliyle zor bebek sahibi oluyordu bi de..aman dikkat edin ha....

bende istiyorum ama alıcam baya kararlıyım .. görüp beğendiğim şeyleri alıp saklıycam :) tansiyonun düşüyormu ?

Canım bende hiç tansiyon problemi olmadı şimdiye dek. Hatta iştahsızlık olmasa hamileliğin doğru düzgün bir belirtisi yok bende. (maşallah)

iki oğlumda da sabah öğürmelerim ve bulantılarım çook olurdu ama bu gebelkte sol kasık ağrısı bitirdi beni yaa..6haftalık olduk ama daha yerleşemedik mi nedir.bu aradaçook dikkat edelim kızlar kızkardeşim 14 haftalık hamileydi..dün sandalyeye çıkıp atan şarteli kaldırmak istedi bebeğini kaybetti..çook üzgün haliyle zor bebek sahibi oluyordu bi de..aman dikkat edin ha....

Benimde doktorum değil ama sağlık ocağındakihemşire uyardı sakın tabureye çıkma dedi varmış bir bildiği demekki

herkesin midesi bulanmaya başlamış bende tek benmiyim bu kadarmidesi bulanan başını kaldıramayan diyodum yalnız değilmişim :(((( 3.ay dolsun diye gün sayıyorum :(((

Canım bende hiç tansiyon problemi olmadı şimdiye dek. Hatta iştahsızlık olmasa hamileliğin doğru düzgün bir belirtisi yok bende. (maşallah)

iyi iyi maşallah canım .:) allahım 9 ay rahat hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın .. ben ilk hemileliğimde karın ağrısıyla acile gitmiştim acilde hamile olduğumu öğrenmiştim . ama gene karın ağrım çok oluyo . gündüz olsa gene sorun değil geceyi bekliyo ağrımak için sanki uyuyamıyorum hiç . bide dün gece sağ kaburgam battı acaba organlar kenaramı çekiliyo yavaş yavaş bilemedim..

slm kızlar nasıl gidiyor sizlerde çoğu kişide bulantı oluyormuşş valla bende hiçbişey yok maşallah mı desem yoksa bi sorunmu var desem anlayamadım......
hamileliğinibelirtisiz yaşayan varmı sadece kasığım sızlıyo oda arada...

kızlar yaaa kahverengi lekelenme oldu az önce:(((( korktum çok:(((( hemşireyi aradım dinlen dedi, kanama, ağrı artarsa doktora git dedi. dün kendimi çok yordum bide üstüne ilişki:(((( sizce neden olmuştur kanamam??

Cnm ben bi mol gebelik yasadim bide 10 haftali bebegim oldugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim dahada beteri 35 haftali bebegim olu dogdu bu 4 gebeligim o yuzdn inanamiyrm ve diken ustndeym her gebeligimde bisey oldu bundada mutlaka olucak gibi gelio psikolojik cokuntudym senelerdir
olmaz inşallah canım .. içini ferah tut bebeişin büyüycek doğucak hayırlısıyla .. tadını çıkar mutlu ol :)

kızlar yaaa kahverengi lekelenme oldu az önce:(((( korktum çok:(((( hemşireyi aradım dinlen dedi, kanama, ağrı artarsa doktora git dedi. dün kendimi çok yordum bide üstüne ilişki:(((( sizce neden olmuştur kanamam??

canim korkma hic sadece bol bol dinlen ve bol su tuket bu aralarda birlikte olmayin benimde kahverengi lekelenmelerim vardi ilk haftalarda yedinci haftaya kadar haftada uc dort gun birkac damla seklindeydi progestan bol su ve hic ayaga kalmadim ama gecti sen kendini cok yormussun ben cok yoruldugumda cok yurudugumda cok ayakta kaldigimda oluyordu

bendede oldu 10 gün önce. hemen dr a gittim. dr progestan verdi ve ilişkiyi yasakladı bize.yatıp dinlenmemi tavsiye etti...

Back
X