- 6 Şubat 2011
- 572
- 53
- 318
tatlım daha fazladır muhtemelen . 2 günde 2 katı oluyo değerler .. allahın izniyle keseni görmediysen görürsün :)))
Doktorum bana 1000i gecince kese görünür demişti.Ama burada birçok defa 1500leri duydum :) sizinkide 2000ler demiş. mevzu karışık sanırım
Normal bir gebelikte 2günde 2kat artıyormuş. 29 aralık oo 1 hafta geçmiş 2000i geçmiştir bana sorarsınız.Benim perşembe günü 700küsürdü bugün 2200küsür. Bence gidin görürsünüz
İnşallah sağlıklıdır, normal yerindedir, boyutları güzeldir, kalbi pıtır pıtır atıyodur. Ne güzel heyecanlar bunlar. Mevlam isteyen herkese yaşatsın. Sağlıkla mutlulukla kucagımıza almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaahhh
kizlar ben inanilmaz susuyorum cok su iciyorum sizde varmi bu durum?
1 litrelik cam şişem var. günde 3 kere doldurup içiyorum. yeterli oldugunu düşünüyorum. inşallah öyledir
Ben varım günde iki bardak suyu zor içerdim 3-4 hatta azen 5 litre su içtiğim günler oluyor
ben doktor değilim, tıbbi bir egitimim de yok ancak 4-5 litre su içmek vucuttaki mineral dengesini altüst etmez mi? Bebeciklerimize mineral de gerekiyor. ahkam kesmiş olmayayım ama fazla içmek nekadar doğru, sınırı nedir bilemiyorum :26: :26: