- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
kızlar benimde Salı günü kontrolum vardı keseği görecektik ve heyecandan günler geçmiyordu.Cuma günü eşimle dışarda öğlen yemeği yerken bi anda belime kasıklarıma inanılmaz ağrı saplantı.Bende kontrol için wc ye gittim.Gittimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü.İnanılmaz yoğun şekilde kanamam başladı.Hemen doktorumu aradım tabi ulaşmam mümkün olmadı o size dönecek dediler.Ama ben durabilirmiyim hemen atladık gittik hastaneye.Tabi ben ağlamaktan duramıyorum herkes bana bakıyor.Sekiz senenin sonunda ilk defa hamile kalmıştım ve oda 5 hafta sürdü.Doktorum hemen muayeneye aldı ama gelen kanamayı anlatamam.Muayene sandalyesi örtü heryer kan içindeydi ve ben hıçkırıklar içindeydim. Doktorum bir anda bana ağlama ağlama bak keseyi gördük bebeğin seninle bırakmamış seni diyordu bir andanda bana keseyi göstermeye çalışıyordu.Sadece kendine yerleşecek yer bakmış.Kanaman biraz fazla ama bu bünyeden bünyeye değişir içini ferah tut dedi.Tabi ekranda ben keseyi görünce ağlamam iki katına çıktı :)Bu seferde mutluluk dan ağlıyordum.Ama allah kimseyi böyle bir tecrübe yaşatmasın birbuçuk saat içinde inanılmaz duygu karmaşası yaşamadım.Neyse doktorum bana kalçadan iğne ve hap verdi ve kendimi fazla yormamam gerektiğini söyleyerek evime yolladı.Akşam vurdurduğum iğne ile beraber kanamam durdu.Allahıma şükür şuan herhangibir kanamam yok.Bu tecrübemi özellikle yazdım ki benim gibi bunu yaşayan arkadaşlar olursa hemen olumsuzluğa kapılmasınlar.Yapılması gereken tek şey en kısa zamanda doktorunuza giderek duruma müdahele etmesini sağlayın.Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.Şİmdi cuma günü kontrolum var sonucu sizlerle paylaşırım arkadaşlar....
çok geçmiş olsun cnm yaa allah'a şükür ki mutlu bir şekilde ayrılmuışsın doktordn :S
Allah'ım bebişlerimiz sana emanet Sen onları koru yarrabim "AMİN"