Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım izmirde de hissedilmiş annemi aradım şimdi![]()
valla canım kese ölçüleriyle ilgili hiç araştırma yapmadım bakmiiim bi de o kafama takılmasın ama bi sorun olsa doktorlar lap diye sölüyo zaten güzel dediyse güzeldir deşmeyelim
benim adet döngüm 33 günde bir olduğu için bu tarihe göre bence zaten 3-4 gün daha ileri olur bu hesaplama 28 günde 1 olan adete göre hesaplanıyo ya canım o nedenle zaten ben bu tarihten sonra doğum olacağını düşünüyorum
belki de aynı gün doğum yaparız belli mi olur aman o günler gelsin de herşey güzel gitsin![]()
Kızlarrr burada (Kütahya)fena deprem oldu İstanbul ve Bursa' da da olmuş herkes iyi mi?
kizlarrrr kesemizi gordukkk cok sukurrrrr..//ben bu ay catlatma ignesi vuruldummm daha 3+3 gunluguzzz..haftaya bebisimizi gorecezz allah kismet edersee...allahim hayirlisini versinnn.
kizlarrrr kesemizi gordukkk cok sukurrrrr..//ben bu ay catlatma ignesi vuruldummm daha 3+3 gunluguzzz..haftaya bebisimizi gorecezz allah kismet edersee...allahim hayirlisini versinnn.
Canim bende ne yerlesme kanamasi oldu ne de belirti var.insallah bi sorun yoktur...merhaba kızlar geçen günde yazmıştım ama onu bulamadım. İkinci bebeğime hamileyim 22 aylık kızım var. Kaza ile oldu. Çok ağldım çok üzüldüm. Şimdi daha iyiyim. Karnımdakine birşey olsun istemiyorum. Kızımda çok belirtim vardı kasıklarım çok ağrırdı. Yerleşme kanaması olmuştum. Gazım vardı. Şuna bunda birşey yok çok az göğsüm sızlıyor. İlk bebeğimde böyleydi boş gebelik oldu. Şimdi yine kurt düştü içime. Hayır doktora daha 19'unda gideceğim heyecansız davrandım biraz. Ters birşey varsa zehirlenirim diye korkuyorum. Cmts betahcg 1725'di. Gidip test yaptıramıyorum kızım var. Zor olur onunla çıkamam şuan. Benim gibi belirtisi ve yerleşme kanaması olmayan varmı?
Canim bende ne yerlesme kanamasi oldu ne de belirti var.insallah bi sorun yoktur...
Merhabalar bugün Dr gittik bebeğin hem yolk kesesini hem de kalp atışını gördük inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip eder arkadaşlar![]()
Kiiiizzzzzzllllllaaaaarrrrrr ben geldiiiiim bgn sabahki randevuma gitmemistim kardan dolayi burayada yazmstm dayanamadm esim isten gelince evime yakin bi tip merkezine gittik beraber bekleyemedim zaman gecmedi gittim bende okadar heyecan yaptimki hastanede tansiyonum dustu korkudan amaaaaa allahima sukurler olsun hersey yolundaymis kesecigimizi gorduk hemde direk karindan bakti vajinallede kesemizin mol olup olmadigini kontrol etti hic bi sorun yok dedi kesemiz normal gozuktu rabbime sukurler olsun okadar agladm okadar agladimki hala gozlerim yaniyo cok cok coooooook mutluyummmm![]()
Canim bende ne yerlesme kanamasi oldu ne de belirti var.insallah bi sorun yoktur...