• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar benim en merak ettiğim soru bu ay sizler hamile kalacağınızı hissetmişmiydiniz bunu daha önce ki bir topikte de sormuştum arkadaşların yüzde doksanı hissetmişler.ben de hissedermiyim diye düşünürdüm ama maalesef hissedemedim hatta bu ay hamile kalacağımdan umudum bile yoktu taki günüm geçene kadar.......

ben de hissetmedim, umudum da yoktu yani aslında...

sid16 allahim hayirlisini versin...baska doktora git. derim bencee...sikma canini canim benim...suan kanaman varmi peki..ilac olarak ne verdi doktorun...benim bir arkadsim kan pihtilasmasi nedeniyle 5 evladini kaybetti bunun nedenini bulun ona gore tedavi uygulansin...hhakinda hayirlisi olsun guzelimm...:16::16::16::16::16:

kan pıhtılaşması var ama cok hafıf bır duzeyde .tasıyıcıyım sadece. kan sulandırıcı ıgne oluyorum hergun. belki doz yeterli gelmedi bilmiyorum.doktor bunun normal ınsanlarda bıle olabılecek bir şey oldugunu soylemıstı. sadece pıhtılaşma buna neden olmaz sanırım genetık bır sey

dün akşamdan sonra (bugün tamamen) akıntılarım durdu ve kasık agrılarım neredeyse sıfırladı. Arada ufak kıramplar giriyor sanırım okadar.. Belirtileriniz ne durumda?

slm kızlar benim en merak ettiğim soru bu ay sizler hamile kalacağınızı hissetmişmiydiniz bunu daha önce ki bir topikte de sormuştum arkadaşların yüzde doksanı hissetmişler.ben de hissedermiyim diye düşünürdüm ama maalesef hissedemedim hatta bu ay hamile kalacağımdan umudum bile yoktu taki günüm geçene kadar.......

2defa gebe kaldım ben ikisindede hamile olduğumu regl gecikmesinden önce hissettim.Fiziksel belirtilerle değil manevi anlamda hissettim.İlkindede öğrenmeme yakın rüyalar görüyordum bundada öğrenmeme 2 gün varken ard arda bebekle ilgili rüyalar gördüm :nazar:

dün akşamdan sonra (bugün tamamen) akıntılarım durdu ve kasık agrılarım neredeyse sıfırladı. Arada ufak kıramplar giriyor sanırım okadar.. Belirtileriniz ne durumda?
hiç bi değişiklik yok valla.aniden ayağa kalkıom bazen unutup, o zaman aynen yerime çöküom tekrar bi ağrı saplanıo çok fena:53:

bi de içim bi değişik boğazım, sürekli yemek yesem boğazımdan bişielr geçse problem yok ama yarım saat ağzıma lokma sokmıyım böle oluo:9::9:
2defa gebe kaldım ben ikisindede hamile olduğumu regl gecikmesinden önce hissettim.Fiziksel belirtilerle değil manevi anlamda hissettim.İlkindede öğrenmeme yakın rüyalar görüyordum bundada öğrenmeme 2 gün varken ard arda bebekle ilgili rüyalar gördüm :nazar:

hııı rüya dersen orda durrrrr, o zaman ben de hissettim derim:1::1:
hayatımda ilk defa(hatırladığım kadarıyla) bu ay rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm ben de, erkekti :34:

valla bende hissettim gibi
hatta eşim daha çok hissetti
aşırı derece boğaz açılması olduydu bende ordan anladık :9:

hiç bi değişiklik yok valla.aniden ayağa kalkıom bazen unutup, o zaman aynen yerime çöküom tekrar bi ağrı saplanıo çok fena:53:

bi de içim bi değişik boğazım, sürekli yemek yesem boğazımdan bişielr geçse problem yok ama yarım saat ağzıma lokma sokmıyım böle oluo:9::9:

hııı rüya dersen orda durrrrr, o zaman ben de hissettim derim:1::1:
hayatımda ilk defa(hatırladığım kadarıyla) bu ay rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm ben de, erkekti :34:

karnım gurlar halde ama iştahım azaldı sanki 2 kilo almışım hamilelikle alakası yoktur sanırım.yinede hayatımda ilk defa 59 kiloyu görmüş bulunmaktayım :1: midem bulanıyor ama kusuturucak gibi değil ufak ufak. ama akıntı tamamen kayboldu. kasık agrıları cokcok azaldı ufak ufak öyle. İlkinde kucagımda bebeğimle koşuşurken birilerinden kaçarken görmüştüm kendimi.. sonra bebeğim düştü zaten. Bu ikincisinde testi yaptıgım sabah erkek esmer bir bebeği kollarından tutmuş yürütmeye çalışıyordum öpüyordum kokluyordum vs. :nazar: bazıları atlar hatırlamaz olabilir ama bana sorarsan her anne hisseder bir şekilde böyle düşünüyorum..

Haa unutmadan dün gece öyle bir gazım yoktu. hani oan işte falan olsam ne yapardım bilemiyordum saymadım ama tüm gün vegece boyunca gaz çıkardım :1::27: iğrenççç ama olan buydu. sizdede oluyormu

valla bende hissettim gibi
hatta eşim daha çok hissetti
aşırı derece boğaz açılması olduydu bende ordan anladık :9:

fiziksel belirti olarak düşünürsek en büyük belirtisi kabızdı. sık idrar sırt bel agrımda vardı ama bu ikisi benim için genel durumlar oldugundan gebeliğe baglamadım. sonucu ögrendikten sonraa haaa demek bundanmış dedim. yenıyıl gecesı baslayan halada devam eden sureklı bır uyku halımde var. uyanıgımda gözlerimin teki acık teki kapalı yatmıyorsam uzanıyorum uzanmıyorsam bacaklar uzanık bir şekilde uyuyorum hep :27:

evet bende rüyamda oğlum oldugunu gördüm bu ay cok ilgiçti:53::33:insan hissedıo bir sekilde:31:

hepimiz erkekmi doguruyoruz :27: kız erkek hiçfarketmez benim ilk oldugundan.. sadece şu olucak bebegım dogduktan ve ona kardes yapmaya kadar verdıkten sonra bu bebegım erkekse onun kız olmasını bu bebegım kız dogarsa 2. bebegımın erkek olmasını isteyeceğim :1: simdilik öyle bir sınırlamaya girmiyorum.. Listeye ekleme talebim var. Hissedilen cinsiyet diye bakalım kaçımız tuttutabiliceğimiz. ne dersiniz :)

karnım gurlar halde ama iştahım azaldı sanki 2 kilo almışım hamilelikle alakası yoktur sanırım.yinede hayatımda ilk defa 59 kiloyu görmüş bulunmaktayım :1: midem bulanıyor ama kusuturucak gibi değil ufak ufak. ama akıntı tamamen kayboldu. kasık agrıları cokcok azaldı ufak ufak öyle. İlkinde kucagımda bebeğimle koşuşurken birilerinden kaçarken görmüştüm kendimi.. sonra bebeğim düştü zaten. Bu ikincisinde testi yaptıgım sabah erkek esmer bir bebeği kollarından tutmuş yürütmeye çalışıyordum öpüyordum kokluyordum vs. :nazar: bazıları atlar hatırlamaz olabilir ama bana sorarsan her anne hisseder bir şekilde böyle düşünüyorum..
ben de kilo alıyorum:50:ilk 3 ayda 2 kilo ya alınır ya alınmaz diolar doğrusu buymuş yani ama biz bu gidişle tombiş olcaz şimdiden:9:

benim rüyam olumsuzdu biraz sanki:44:bebeğimde gelişme problemi varmış erken doğmuş sanırım halam ve kvalidem bakıolar.bi gün bebeğimi görmeye gidiom biraz toparlamış kendini. tamamen iileşsin ismini öyle koyalım diyorum hatta:31:
Haa unutmadan dün gece öyle bir gazım yoktu. hani oan işte falan olsam ne yapardım bilemiyordum saymadım ama tüm gün vegece boyunca gaz çıkardım :1::27: iğrenççç ama olan buydu. sizdede oluyormu

yaa eşimden çekiniom beeeen, gizliden gizliye yapıom o yokken rahatım ama:9:bazen oluo bende o kadar sık, yediklerimizle alakalı heralde:26:

bnm gebeliğim iyi gitmiyor yine. kesenin içinde embriyo gözükmüyor dedi bugün.:((
çok mutsuzum eşimi gördükçe daha da mutsuz oluyorum.
şu anda 5+6 haftalığım ama 5+0 gözüküyor. yine gelişmeyecek ilki gibi. allahım yardım et bana
Kacinci defa basina geliyorki bu canim..
Insallah ici bebisle doludurda dr yanlis gormustur..
Boyle kafani yorma yarin baska bir dr git bence arkadaslarin dedigi gibi..

evet bende rüyamda oğlum oldugunu gördüm bu ay cok ilgiçti:53::33:insan hissedıo bir sekilde:31:

Ben gornedim ama ici den beni de erkek olacak gibi geliyor ve cin takvimide erkek gostwriyor..
Kizlar liste yapabilecek arkadas varsa yada listeyi yapan arkadasima diyorum mesela cin takviminde cikan cinsiyetleri yazip dr soyoedigi cinsiyetle karsilastirilan bir liste ilerleyen gunlerde yapsak nasil olur ...

hepimiz erkekmi doguruyoruz :27: kız erkek hiçfarketmez benim ilk oldugundan.. sadece şu olucak bebegım dogduktan ve ona kardes yapmaya kadar verdıkten sonra bu bebegım erkekse onun kız olmasını bu bebegım kız dogarsa 2. bebegımın erkek olmasını isteyeceğim :1: simdilik öyle bir sınırlamaya girmiyorum.. Listeye ekleme talebim var. Hissedilen cinsiyet diye bakalım kaçımız tuttutabiliceğimiz. ne dersiniz :)

valla olabilir cnm biz eşimle kız olcak dıye hissedıyrz bide çin takvimi olayı var baktınzmı hatunlaar:27::27::27:

oluyor benim de
bikaç gün önce on şekildeydim
bu aralar gazım daha az gibi aman olmasın zor oluyo :52:

ben de kilo alıyorum:50:ilk 3 ayda 2 kilo ya alınır ya alınmaz diolar doğrusu buymuş yani ama biz bu gidişle tombiş olcaz şimdiden:9:

benim rüyam olumsuzdu biraz sanki:44:bebeğimde gelişme problemi varmış erken doğmuş sanırım halam ve kvalidem bakıolar.bi gün bebeğimi görmeye gidiom biraz toparlamış kendini. tamamen iileşsin ismini öyle koyalım diyorum hatta:31:

yaa eşimden çekiniom beeeen, gizliden gizliye yapıom o yokken rahatım ama:9:bazen oluo bende o kadar sık, yediklerimizle alakalı heralde:26:

Benim anne tarafım teyze kızlarım annanem annem falan kısaca anne tarafında dogurmuş olan tüm dişiler hamileliğini bildiğin top gibi çevirdi.Hani yuvarla kale at goool o derece abartısız :1::1: ben hayatım boyunca hiç kilolu olmamışımdır. Hatta genelde zayıf:1: boyumda oldugundan top gibi olmam diyorum ama bakalım yaşayıp görücez.

Nasıl bir tesadüftür bilemiyorum komik gelicek ama bir önceki gece gördüğüm rüya yani hani yürütmeye çalışırken olan rüyadan önceki :27: benimde olumsuzdu.. aynı söylediğin gibiydi desem yeridir. saglıklı değildi. Ama çürütmüyorum içimi iyiye yormak lazım.. Yaşayıp görücez anlamı neymiş..

Benim ilki kiz oldugundan gonul erkekten yana ama cin takvimide erkek diyo:9: yazini okumadan ayni anda listeye ek cinsiyet istemisiz aklin yolu bir:9:

Merhaba arkadaşlar.1 yıldan fazladır yazılarınızı sıkı okuyucu olarak takip ediyorum.Biz de eşimle artık bebek istiyoruz. SAT 13 Aralık, bugün idrar testi negatif çıktı hem de kocaman tek çizgi ile :)) Adet tarihim 10 Ocak.Daha düne kadar kasıklarımda batma ve ara ara gelip giden ağrılar oluyordu.Şimdi ise yumurtalık tarafında pıt pıt diye atmalar oluyor.gaz mıdır anlamadım?Göğüslerimde acıma yok ama dolgunluk var.Acaba var mıdır birşeyler? Çok meraktan 3 ocakta kan testi yaptım ama 1,2 ile negatif :( Çok erken yaptırdım biliyorum ama..Bana birşeyler yazın lütfen..Sizler deneyimlisiniz,güzel haberlerinizi okuyorum

Benim acaba dedirten göğüs uçlarımda koyulaşma olmuştu senin gibi âdettime 10 gün kadar vardı hiç ihtimal vermedim hatta sabbrettim âdetim 4 gün geçince kadar bekledim :16: biraz sabir gerekiyor canım ş
diden şüpheye bağlı testler seni daha çok hayal kırıklıgina uğratmaz mı inşallah âdetin geçerde mutlu cevabına erişirsin :16: allah' ım isteyen herkese versin inşallah

kızlar ne yalan söyliim o kadar çok düşünüyordumki bu konuyu her ay aynı moda giriyordum zaten ben sadece bu ay çok rahattım, deli gibi konuştum karnımla ve mercimeğim benimle :49::52: rüyamda çoğu zaman gördüm öyle zaman olduki gerçekçiliği şaşırtmıştı beni, kızım diye seviyorum baştan beri ama Allahım hayırlıi sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü nasip etsinde cinsiyet kız yada erkek Allah versin:1:

Son düzenleme:
Back
X