• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hasta haklarina hemen sikayetini yap canim bu ne ciddiyetsizlik yaaa inanmiyorum boyle seyler olduguna
Bu arada kizlar kesemiz gorundu vajinal bakti doktor benim sanirim gec dollenme karnimdan gorujnmedi doktor cok guzel dedi bakarken 2 hafta sonra da kalp atisi icin gel dedi sukurler olsun kese gorundu sira kalp atisinda onu da hayirlisiyla atlatiriz ins cok mutluyum

Hayırlı olsun canım gözün aydın 2 hafta sonra da güzel haberler alıcaz inşallah:)

Kizlar bende gidemiycem hava berbat istda randevumu persembe yada cumaya alicam beklemek cok zor ama bu havada metrobuslerde surunmekten iyidir:((

Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmiş:( Aynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...

ne denebilirmi buna.. milletin saglam kollarını bacaklarını kesiyorlar duyuyoruz.Bir başkasının gebelik testini bir başkasına verdiklerini duymamuştım oda oldu. Psikolojik olarak sizi nasıl etkilediği umurlarındamı acaba? sordunuzmu bilmiyorum bir özür diledilermi hiç değilse. Oturdugum yerden sinirlendim.Böyle dikkatsizlik olurmu yav. Çok geçmiş olsun yaşamak zorunda kaldığınız bu şey için.

Hasta haklarina hemen sikayetini yap canim bu ne ciddiyetsizlik yaaa inanmiyorum boyle seyler olduguna
Bu arada kizlar kesemiz gorundu vajinal bakti doktor benim sanirim gec dollenme karnimdan gorujnmedi doktor cok guzel dedi bakarken 2 hafta sonra da kalp atisi icin gel dedi sukurler olsun kese gorundu sira kalp atisinda onu da hayirlisiyla atlatiriz ins cok mutluyum

Hayırlı olsun canım bbebde keseceğimi vajinal ultrasonla görmüştüm :46: perşembe inşallah kalp atışlarıni duymaya gitcem inşallah iyi haberler alırız hepimiz :16:

günaydın hanımlar...
:16::16::16::16::16:
kızlar bugün bi türk kahveciği içsem olur mu :34:
özledim içmeyi ama bi taraftan korkuyorum zarar verirse diye.dün doktorum ara sıra kaçamaklar olur abartmadığın sürece bişey olmaz dedi ama:19:siz ne yapıyorsunuz?

günaydın hanımlar...
özledim içmeyi ama bi taraftan korkuyorum zarar verirse diye.dün doktorum ara sıra kaçamaklar olur abartmadığın sürece bişey olmaz dedi ama:19:siz ne yapıyorsunuz?

doktorun da söylemiş abartmadığın sürece bişey olmaz sanmam,

doğmadan bu kadar üstlerine düşüyoruz böcüklerin doğunca da uyutmucaklar bunlar bizi:emir_bebek:

kızlar günaydın herkese,
bulantıları başlayan varmı?Bende hala tık yoktaa maşallahhh:nazar:

Aynen bende de yok arada içime bi baygınlık geliyor ama bulantı yok :13: benim bacaklarım çok agrio yaw sizde nasıl ağrı varmı??

bende de bulantı yok benim memişler uyutmuyo acıdan.benim arkadaşımda hamile 1 gün var aramızda o kusmaya başlamış.bende yok.hamiş olduğumu anlamıcam yani mem:49:işlerde acımasa

günaydın hanımlar...

Ben içiyorum:) Günde 1 tanenin zararı olmaz canım bence. Sigara değil ya kahve:D

günaydın hanımlar...

Ben arada içiyorun valla 3 günde bir napim canım istiyor:19:

genelde sabah kalkınca bulantısı olanları duydum bendede akşam yemeği vakti oluyo ,

hatta dün yemek yiyemedim çorba içtim sadace...

Herkes farklı demekki benimde sol bacağım agrio belim memişlerde akşam üzerine yatırmıyor okadar

oleyyy bende içem bi türk kahvesi o zaman...ama annem gelecek evime temzilik yapçaklar kaynanamla birlikte heheh:)onlarada yaparım yorgunluk kahvesi içeriz birlikte:32::32::32:

bende günde 1 tane ya nescafe yada türk kahvesi içiorum cay içersemde acık içmeye calısıyorum.
Doktorum sturbuckstan kovayla içmezsen bişeycik olmaz dedi:)
yani durumu abartmamak önemli olan çokta pimpirikli olmamak lazım bence:1:

bu arada benimde memişler cok acıyo.
birde dün aksam ilk defa sırtım cok agrıdı ama dayandım ilaç almadım.

Benim bulantım başından beri vardı.Burayada yazmıştım hala devam ediyor.Bazı günler daha sık bazı günler seyrek oluyor.Ama öyle kusturucak derecede değil alttan alttan tatlı tatlı :nazar:

sağolun kızlarrr :16:
öyle arada sırada türk kahvesi içmenin tabi zararı olmaz o kadar da kasmayın ayol :9::9::9:
annelerimizi anlıyor muyuz kızlar
benimki hep derdi bi ana ol anlıcan beni diye daha ne kadarlık şeyleri nasıl da düşünüyoız dimi:49::49:

slm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)

doktorun da söylemiş abartmadığın sürece bişey olmaz sanmam,

doğmadan bu kadar üstlerine düşüyoruz böcüklerin doğunca da uyutmucaklar bunlar bizi:emir_bebek:

Dha çok kücük mercimeklerimiz ve büyük çoğunluğumuzun 1. hamileliği ne zararlı ne yapmalı ne yapmamalı bilmiyoruz. :1: Birde şu ilk 3ay düşük muhabbeti var tabi.Rabbim esirgesin.. Telaşlarımız bundan. İlk öğrendiğim 1-2gün yerimden kalkmaya korkuyordum.mecbur kalmadıkca ayaga bile kalkmıyordum evde.Normalde çok hareketliyimdir ciddi derecede hakaretlerim kısıtlandı psikolojik olarak.Birde plates yapıyordum 1 yıldan fazla süredir.Artık onu yapmıyorum ona üzülüyorum..

Back
X