- 17 Kasım 2011
- 1.841
- 2
- 108
- 37
evde kedi köpek falanmı besliyorsunuz? toxo yaptırmaya neden ihtiyaç duydunki? neyse yaptırmışsın temkinli olmakta fayda var tabiki fakat o testin maliyeti 7,5 tl devletin bu test için belirdiği paradan bahsediyorum ben ben sağlkık sekötründeyim çünkü bi hastaneye o testin maliyeti 5 tlyi geçmiş değilki senden 35 tl fark almışlar, bizim burada kesinlikle o kadar fark alamazlar bir testten ben henüz tahlillerimi yaptırmadım ama, bundan önceki gittiğimde yaptımıştım idrar, hemogram baktırdım birde simir aldırmıştım aralık ayında gebe olmadan önce hepsine 5TL fark verdim düşün yani,
Yok yok kedi kopek.yesillikleri de iyi yikarim ben daha oncekinde yaptirmamistim hadi dedim olsun.ayy saka gibi bu para ne oyle o zaman ya sen bayagi ucuza yaptirdim diosun.anlamadim gitti neyse oldu bitti artik saglik olsun.b12 vs.hepsi var test de smear 50 til ozelde ztn o uygundur sanirim evet.
Teşekkürler. Beni bir de sağlık ocağından aradılar testleri burada da yaptırman lazım cezası var dediler. Daha ailem bilmiyor ikinciyi devletbaba biliyor![]()
Cnmmmm zorunlu degilsin onlar varyaaa cok fena eger gebe yada bebekle ilgilenmezlerse maasalarindan bile kesinti olabiliyormuss.soru. Onlara sana dgl.ben saglik ocagina guvenmiyorum hala eski yontemle idrar testi yapiyorlar ben yaptirmistim bir kere istedi die birdaha da yaptirmam sizde dedim.tmm madem istedigin yerde yaptir ama sonucu bileir bize dediler ben de oyle telefonla bildirmistim.simdi de kanimi bildircem .istemiyorsa. Bosuna 2 kere canini acitma