kızlar kendinize dikkat edin ben haftasonu pazarda bayıldım allahtan annem yanımdaydı tansiyonum zaten düşüktü iyice düşmüş demekki sonra ayıldığımda felaket bi kanamam ve sancım vardı acile geldiğimizde iğne ve serum takıldı doktor düşük riski olduğunu söyledi ama kese ulturasonda görüldü şu an için herşey yolundaymış ama gezme dolaşma karnının üstüne eğilme kollarını yükseğe kaldırma dedi bişey almak için uzanma ani hareketler ytapma ve sırt üstü yatmaya çalış dedi ve ben 3 gündür hiç kalmıyorum evet çok zor oluyor ama yapılacak bişey yok herşey yawrum için yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır benim ve bebeğim için dua edin kızlar ve yalnız çıkmayın şu dönemde bi baş dönmesi gelir valla neye uğradığınızı şaşırırsınız ben hiç bişi anlamadım bi anda oldu herşey yolundaydı doktor ilişki yüzünden olmuş olabilir dedi o sabah ilişki olmuştuşimdi herşey yolunda ama ağzımın hiç tadı yok canım hiç bişi yemek istemiyor ve uykularım çok düzensiz ve hep bi yalnızlık bunalım hali sizdede varmı bunlar
geçmiş olsun canım umarımda geçer bugünler sağsağlim alırsın kucağına bebişini
şu durumda doktorun dediklerini yapmaktan başka bi çaremiz yok birde allaha emanetler işte bebişlerimiz