- Konu Sahibi keepmeinformed
-
90la girdim doğuma şu an 78e indim ama kaldım daha fazla inemiyorum ve aşırı şkerli çikolata falan yiyorum...Bir de kızlar sezaryen olup hala acısı gecmeyen vaar mı
kızlar tam destek arkanızdayım
çok iyi gidiyorsunuz
ben kendime şaşıyorum. kilolar gitti ama havayla şişirilmiş gibi hiç bişeyim olmuyor ne üst ne alt
genişlemişim sanki kemikler mi açıldı acaba
ya kızlar ben zayıflamak yerine kilo alıyorum..doğuma 65 ile girdim bebiş çıktı 60 kilo kaldım...şimdi ise 62 yim sütüm artsın diye başlarda yedim şimdi yememde düzenli değil ama kilo alıyrm of of oysaki sütte artmadı
Kahvalti: 1 kepek ekmegi, krem peynir, 2 yumurta, 1 dilim kasar, nescafe
Ara: 1 incir, 1 avuc ceviz
Aslin da hep ayni seyler yazmaya da gerek yok
Dogumdan sonra cogu tanidigim ayni seyi söylüyordu.. Eski kiloma döndügüm halde rahatlikla icine girdigim pantolonum olmuyor diye vücut genisliyor sanirim gercekten
Ben süt icin asiri yeme icme ihtiyacina pek inanmiyorum sunu yedim sütüm artti bunu yedim cogaldi falan bos bunlar bence, bu sekil de sadece sütün kalitesi artar en önemli sey
bol su-uyku-moral ve tabiki sütün olduguna inanmak.. Benim yediklerime bak istersen hergün yaziyorum üstüne birde okadar spor yapiyorum okadar enerji harciyorum
ilk 2 hafta deli gibi bulgur tatli pasta yedim degisen birsey olmadi, ne zaman uykumu iyi aldim sütüm var hemde cok diye diye gezdim ozaman cogaldi.. Basta Iki gögsümde topl 20-30 ml süt cikiyordu o aralar oglum sariliktam uzun uyudugu ve az emdigi icin atlattim okadarcik sütle biraz daha derken sütüm cogaldi cok sükür rabbime 2-3 saatte iki gögsümden 150-200 arasi süt cikiyor suan.. Inatla emzir daima sevgiyle isteyerek emzir bebegini cünkü hormonlarin etkisi cok büyük..
suyu yeni yeni artırıyorum...benim ilk 3 hafta hiç sütüm gelmediği için mama verdik emzirmeye çalışıyrm ama artık zorlanıyrz..kv yanımda olmasına rağmen çok dinlenemiyrm..maşallah saana umarım daha çok artar....
emzirme kampını deniyecem bakalım ama zorlanacağz mamadan dolayı
Kahvalti: 1 kepek ekmegi, krem peynir, 2 yumurta, 1 dilim kasar, nescafe
Ara: 1 incir, 1 avuc ceviz
Aslin da hep ayni seyler yazmaya da gerek yok
neden 2 yumurta?
bide omletmi yapıosun çünkü haşlanmış 2 yumurtayı yemek biraz zor olur gibi geldi bana ben birini zor yiyorum
o konuda epey şansım yaver gitti benim90la girdim doğuma şu an 78e indim ama kaldım daha fazla inemiyorum ve aşırı şkerli çikolata falan yiyorum...Bir de kızlar sezaryen olup hala acısı gecmeyen vaar mı
90la girdim doğuma şu an 78e indim ama kaldım daha fazla inemiyorum ve aşırı şkerli çikolata falan yiyorum...Bir de kızlar sezaryen olup hala acısı gecmeyen vaar mı
kızlar tam destek arkanızdayım
çok iyi gidiyorsunuz
ben kendime şaşıyorum. kilolar gitti ama havayla şişirilmiş gibi hiç bişeyim olmuyor ne üst ne alt
genişlemişim sanki kemikler mi açıldı acaba
Kahvalti: bol çilek-seftali-yarim muz, süt hepsini blenderden gecirip koca bir bardakla ictim
Ara: ceviz, kavun, karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?