2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

90la girdim doğuma şu an 78e indim ama kaldım daha fazla inemiyorum ve aşırı şkerli çikolata falan yiyorum...Bir de kızlar sezaryen olup hala acısı gecmeyen vaar mı

90la girdim doğuma şu an 78e indim ama kaldım daha fazla inemiyorum ve aşırı şkerli çikolata falan yiyorum...Bir de kızlar sezaryen olup hala acısı gecmeyen vaar mı

27 haZiranda sezaryen oldum ve karın kaslarımda hala ağrı var.kesi yerinin baya üst taraflaında.dokununca acıyo bi de emzirirken bebiş tekmeliyo arada.dr zamanla geçcek diyo.

Son düzenleme:
Kahvalti: 1 kepek ekmegi, krem peynir, 2 yumurta, 1 dilim kasar, nescafe

Ara: 1 incir, 1 avuc ceviz

Aslin da hep ayni seyler yazmaya da gerek yok

kızlar tam destek arkanızdayım
çok iyi gidiyorsunuz
ben kendime şaşıyorum. kilolar gitti ama havayla şişirilmiş gibi hiç bişeyim olmuyor ne üst ne alt
genişlemişim sanki kemikler mi açıldı acaba

ya kızlar ben zayıflamak yerine kilo alıyorum..doğuma 65 ile girdim bebiş çıktı 60 kilo kaldım...şimdi ise 62 yim sütüm artsın diye başlarda yedim şimdi yememde düzenli değil ama kilo alıyrm of of oysaki sütte artmadı

Dogumdan sonra cogu tanidigim ayni seyi söylüyordu.. Eski kiloma döndügüm halde rahatlikla icine girdigim pantolonum olmuyor diye vücut genisliyor sanirim gercekten

Ben süt icin asiri yeme icme ihtiyacina pek inanmiyorum sunu yedim sütüm artti bunu yedim cogaldi falan bos bunlar bence, bu sekil de sadece sütün kalitesi artar en önemli sey
bol su-uyku-moral ve tabiki sütün olduguna inanmak.. Benim yediklerime bak istersen hergün yaziyorum üstüne birde okadar spor yapiyorum okadar enerji harciyorum
ilk 2 hafta deli gibi bulgur tatli pasta yedim degisen birsey olmadi, ne zaman uykumu iyi aldim sütüm var hemde cok diye diye gezdim ozaman cogaldi.. Basta Iki gögsümde topl 20-30 ml süt cikiyordu o aralar oglum sariliktam uzun uyudugu ve az emdigi icin atlattim okadarcik sütle biraz daha derken sütüm cogaldi cok sükür rabbime 2-3 saatte iki gögsümden 150-200 arasi süt cikiyor suan.. Inatla emzir daima sevgiyle isteyerek emzir bebegini cünkü hormonlarin etkisi cok büyük..

suyu yeni yeni artırıyorum...benim ilk 3 hafta hiç sütüm gelmediği için mama verdik emzirmeye çalışıyrm ama artık zorlanıyrz..kv yanımda olmasına rağmen çok dinlenemiyrm..maşallah saana umarım daha çok artar....
emzirme kampını deniyecem bakalım ama zorlanacağz mamadan dolayı

Emmese bile en gec 2 saatte bir bosaltana kadar sag gögüslerini hic dolmadan bosalsin ki beynin sütünün yetmedigine inanarak daha fazla süt salgilatsin.. Imkanin varsa yap canim emzirme kampini insallah en kisa zaman da gögüslerin dolu dolu olur

Kahvalti: 1 kepek ekmegi, krem peynir, 2 yumurta, 1 dilim kasar, nescafe

Ara: 1 incir, 1 avuc ceviz

Aslin da hep ayni seyler yazmaya da gerek yok

neden 2 yumurta?
bide omletmi yapıosun çünkü haşlanmış 2 yumurtayı yemek biraz zor olur gibi geldi bana ben birini zor yiyorum

neden 2 yumurta?
bide omletmi yapıosun çünkü haşlanmış 2 yumurtayı yemek biraz zor olur gibi geldi bana ben birini zor yiyorum

Suan vücudun protein almasi önemli cünkü hergün et pisirmeye vaktim kalmiyor et olmayinca da en az 2 yumurta yiyorum cünkü yumurta protein acisindan cok zengin.. Bazan omlet, krep yapiorum-kaynattigim zaman dilimleyip üzerine pul biber falan atip bu sekil de severek yiyorum
Sen sanirim fazla sevmiyorsun yumurtayi :)

o konuda epey şansım yaver gitti benim ilk hafta neredeyse geçmişti 6.haftadan sonra mekik çekebiliyordum başka bir arkadaşım 4 ayı bitirmişti azıcık yürüdüğnde ağrıdığını söylüyordu spor yapmak şöyle dursun..bünyeye göre değişiyor canım galiba umarım çabuk geçer seninki de

dün
sabah
2 poğaça

ara
3 kurabiye

öğlen
türlü-salata

ara
4 incir

akşam
karnıyarık-makarna

gecenin bi vakti dondurma(eşimin gazına geldim ya, onun diyet yalan oldu da hep bozuyor benim düzenimi)...dün pek verimli geçmedi bugün bakalım neler olacak

Benım acı agrı ılk hafta gectı cok sukur ama sımdı dıkısın oldugu bolge uyusuk gıbı ve ıkı ucunda da ara ara hafıf agrılar oluyor

Evet bende bunu dıle getırcektım canım dogumdan once 0 basenlı bırı olarak suan resmen yanlardan genıslemısım dun farkettım kılo oldugunu sanmıyorum cunku suan sadece 5 kılo fazlam var

Dun yazmayı unutmusum bugun baslıyorum bende ıns

Sabah tartıldım 60.5 ım

Kahvaltı menum
1 haslanmıs yumurta
1 domates-salatalık
Yesıl zeytın
Azcık recel (sonuydu daha yemıcem)
2 dılım ekmek

Ara
1 seftalı (yarım kaldı oglusum aglayınca mutfakta bıraktım geldım sımdı:)

Kahvalti: bol çilek-seftali-yarim muz, süt hepsini blenderden gecirip koca bir bardakla ictim

Ara: ceviz, kavun, karpuz

dün çok sağlıksız beslendim

sabah
1 porsiyon su böreği

ara
2 incir

uzuuun bir ara

4 yaprak galeta ve peynir

akşam
6 nugget ve 4 yaprak galeta

Son düzenleme:
kızlar bu hafta benim haftam olacak inşşş
bakalım en çok kiloyu veren olmaya adayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…