2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

ben zaten eskidende kilolu oldugum için kararlar almıştım onları uyguluodum
verebildinmi derseniz hayır ama kilo almadımda sabitlenmiştim en son:)
sürekli kilo alıyodum bi şekilde önüne geçmem gerekiodu o yemeye almıyodum artık neler yaptım

* çayımı şekersiz içmeye başladım eskiden bi çay bardağına 4 kaşık şeker atardım siz düşünün günde 5 bardak çay içsem 20 kaşık şeker fakat kahveden kesmeyi başaramadım şekeri ama eskiden 1 kupaya 5 kaşık şeker atarken şimdi 2 kaşık atıyorum:)

* kızartma bayılırdım hala çok seviyorum baktım olmıycak gittim actfry tefal firitöz aldım şimdi bir yemek kaşığıyla kızartma yapıorum:) hem mutlu oluyorum hemde kalori almıyorum:)))

* cips yemeyi bıraktım hergün en az bi paket yerdim şimdi aklıma bile gelmiyo en son 4 ay önce yemiş olmalıyım tam hatırlayamıorum havalar hala soğuktu

* abur cubur almmıyorum eve aldığımız en fazla abur cubur eti puf :)))
marketlerdeki abur cubur ve cips reyonlarına girmiyorum direk hızlı hızlı geçiyorum önünden girersem çıkamıycam biliorum:)

* kola eve misfir dışında almıyorum eşimle ortak kararımız dışardada yemeklerin yanına soda istiyorum

* mayonez beni en çok zorlaynlardan biri bu eve almıyorum diyemiycem çünkü hala alıyorum
ama kullanımını azalttım eskiden bi çatal patates alırdım mayonez kutusu hep elimde olurdu üstüne sıkıp yerdim :))))
artık tabağımın kenarına 1 çay kaşığı sıkıorum o kadar

* yemkleri aşırı yağlı yapıodum ayarlıyamıodum ölçüp yapmaya başladım artık:)

* evde tatlı pasta börek işlerini haftada 1 veya 2 ye indirdim:)

*kahvaltıda tatlı türevlerini kahvaltılıklara az az koyyorum ne kadar koysam o kadar yiyorum çünkü((

*ve çikolata benim derin kanayan hala aşamadığım yaram((
kahvaltıda çikolatayı yerken kendimden geçerdim nutella of of of
bunu aştım marka vercem ama bimde satılan çikolatayı aldım eve kahvaltılık olarak onu yiyince içimdeki çikolata yeme isteği sönüyo bitiyo çünkü hiç güzel diil:) ama bitter çikolata sadece markete gittiğimde alıorum onu almak için özl olarak gitmiorum vede yalık büyük alışveriş sırasında bir kez alıp kare lere bölüp yiyorum normal şekilde yiyemiorum çünkü:)))

siz düşünün bunlar gereksi yediklerimdi hamile kalmadan önce , bide gerekli grubu vardı gerçi hamile kalmadan önce tatlıyla pek aram yoktu hamilelikten sonna başladı çikolata hep vardı ama:)
ona rağmen sabitlendi kilom şimdilerde canım pek bişi yemek istemiyo iştahım açıldıgı zman tam açılıyo
ve kilo veriorum üstüne spor falanda yapmıyorum hiç sevmem spor yapmayı merdiven çıkmayı bile sevmem:)
tam keyif insanıyım

kızlar 8 ayda 21 kg gıttı gobuste yok bol bol emzırım ılk 6 ay sadece anne sutu tabı bebeklerınıze yeterlı ıse bol sanslarrr

sabah sabah koşarak topiğe gelip kilo bildirimi yapmak istiyorum neden acaba

geçen haftanın kilosu:67.4
ölçülen kilo:66.8

tam 600gr vermişim bu haftaaaa(insanlık için küçük benim için büyük bir adım kaldı 16.8kg)

Son düzenleme:

tebriksssleeerrrr büyk başarı vaalla
ben bu hafta dikkat etmedim kiloda vermemişim yaaa
esrayı bekliyorum merakla bu aralar çok dikkat etti
hadi bakalım bizim elimizden ne kaçar beee
sanki kiloyu ben verdim niye bu kadar sewiniyosam:111::111:
cewap veriyrum: imkansız olmadığını gördüğüm için

Son düzenleme:
Günaydin herkese.. Keepcim masallah yine vermissin bak cok yiyorum diye takiyordun okadar :)
Nurgü gecen ki performansini bekledim senden ama artik birdaha ki sefere :)

Ve kizlar simdi tartildim geldim emin olmak icin evin 3 farkli yerin de tartildim hatta... bu hafta 1 kg 600 gr vermisim yani gecen hafta 76,2 bu hafta 74.6

vuuuuuuuuuuuuuuuu
ayıp anacum bu kadar kilo verilirmi vur dedik öldürmüşsün
burada kilo veremeyenler var ama
maşallaahhh sana zaten o menülere göre en az 1 kilo bekliyordum senden
böyle dewam edersen bayrama kadar temizlenirsin fazlalıklardan
sen sadce emziriyosun demi mama yok:26:

Ahh keske bayrama gitse ama nerdee hedefim 65 daha bir 10 kilo var önüm de ama suda var belli bir yerden sonra kili verimi cok yavasliyor iste en cok bunu sevmiyorum direniyorsun direniyorsun gram gitmiyor o siralar, sanmiyorum amainsallah hep böyle devam eder kilo kaybi.. Hatirladigim kadariyla hamur isini cok seviyordun sen hamurdan, tatlidan mümkün oldugunca uzak dur canim gecen hafta ki gibi hafta da 900 gr versen daha ne

Evet suana kadar sadece emziriyorum cok sükür az yiyorum diye sütüm de bir azalma olmadi hic sadece cok yorgun ve uykusuz kaldigim da sütüm azaliyor ara sira.. Sütün kalitesi düsükmü acaba diye kafaya takiyordum gecen hafta ama masallah oglum 7. Hafta da 5700 kg üzerin de doktorumuz sütün yaramis cok iyi dedi böyle devam ederse güzel ama olur da ogluma sütüm yetmez veya yaramaz bütün yelkenleri indiririm ozaman diyet falan kalmaz

verirsin bence böyle dikkat edersen sütünde sıkıntı yoksa no prblem bende onu soracaktım sütünde azalma olmuyormu diye
ya hamur işi tatlı ne ararsan var bende bu hafta dikkat ettim ama geçen haftanın acısı bu hfta çıktı galiba
bide oruç diye tatlımız eksik olmuyor gelde dayan bakalım ama bu hafta dikkat edicem madem süt azalmıyor
maşallah paşaya kilosu çok güzel aman onlar ii olsunda tontiş tontiş gezmeye razıyım zaten şimdi onlarında en hızlı kilo alma dönemleri o yüzden korkuyorum..
gerçekten yorgunluk sütte çok önemli hadi bakalım böyle birbirimizi göre göre zayıflarız inşallah...

hepside çok fena alışkanlıklar çok dengesiz besleniyoruz maalesef ben çayı çok sewerim 1 yıldır şekersiz içiyorum
acayip etkisi var veeee çikolata vazgeçilmezim haftada 1 yiyorum krize giriyorum sanki
cips hamileyken tiksindim ve hala sewemedim çoook mutluyum
bitter çikolata abartmazsan eğer metabolizmayı hızlandırıyor özellikle şekersiz türk kahvesi ile tüketirsen
MERDİVEN ÇIKMAYI BİLEMİ SEWMİYOSUN AYYYY KOPTUM BUNA YA
KIZ SEN NASIL ÇOCUK DOĞURDUN O ZMAN

sağolun kızlar,nurgül haftaya senden de bekliyoruz cnm bir bomba daha ve esraa tebrikler

ben arap atı gibi sonradan açılacağım galiba haftaya hedefim 800 gr vermek olsun baari

şu menüyü de yazayım

sabah
peynir-domates-salatalık-1/8 pide

ara
2 incir

öğle
çörekotlu salatıklı 1 kase yoğurt

ara
2 kurabiye(maalesef)

Son düzenleme:
loverlover ye canım ye afiyet olsun. bi de ne çok balık kraker yiyorsun öyle ben eskiden çok severdim onları ama sanki tadını bi bozdular artık güzel gelmiyor

Tebrik ediyorum kilocuklar gidiyor yavaş yavaş. Tadı falan çokta umrumda değil acıkıyorum alıyorum kasemi yanıma bir yandan bebeği sallıyorum bir yandan balıkları götürüyorum

Öğlen 2 gibi mi kalkıyorsun Biz güne sabaha karşı 4-5 gibi başlıyoruzz

kızlar 8 ayda 21 kg gıttı gobuste yok bol bol emzırım ılk 6 ay sadece anne sutu tabı bebeklerınıze yeterlı ıse bol sanslarrr

Darısı başımızaaaaa süpersinnn

Tebrik ediyorummmm. Bende tartıldım bugün ama nedense tartıya inanmadım 69.5 kiloydum geçen hafta bu hafta 68.5 gösteriyor Aklıma gelmedi başka yerde tartılayım diye. Tartının yerini değiştirmiştim yanlışlık olabilir mi ayyy inşlh değildir de gerçekten vermişimdir Neyse yarın sabah tekrardan aç karınla tartılacağım. Bu sevinçle bir tabak sarmayı löplettim

bu arada spor yapmıyorum ama gün içerisinde çok merdiven inip çıkıyorum paşamla birlikte

Son düzenleme:

İnsallah canim ya.. Ben hamileyken cok fazla hamur isi yedim hergün illaki birr cesit börek pogaca yapiyordum ve tabi nutella kac kavanoz yedim bilmem simdi evde hic hamur isi yok makarna, manti gibi yemekler disin da onlari da mecbur esime yapiyorum hergün de ay yemek yapilmiyor yoksa.. Tatliyi da allahtan esim hic sevmez ben almayinca eve girmiyor aldigim zaman esim dokunmuyor bile e bende cöpemi gitsin diye diye hepsini yiyorum onun icin suan cay sekeri disin da birsey yok evde tatli olarak.. Ben de korkuyorum bazan acaba sütüm birden kesilirmi diye ama kendime devamli sütümün cok fazla oldugunu tastigini söyleyip duruyorum buna inandirmaya calisiyorum.. Ramazanin bitmesine az kaldi zaten ramazandan sonra sende eve tatli falan aldirma daha ayni zaman da düzenli beslenmeye de baslarsin

Kizlar cok zor gibi ama haftaya hedefim 2 kilo bakalim

Bazan tarti farkli yerler de tartilinca az veya cok gösterebiliyor özellikle evdeki en düz olan yerde tartil insallah vermissindir sende canim okadar yarin yaz buraya unutma :)

Sabah
1 kase balık kraker (çoook erken vakitte uyandık oğluşla)
sonradan
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
yarım domates+salatalık
1 dilim ekmek

ara
vermedim halı yıkadım

öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 küçük tabak sarma

ara
1 kase üzüm+kayısı kompostosu

Spor yapmiyorum diyorsun hali yikamissin ya iste al sana spor :)
Hem bebekten ne ara zaman buldun da hali yikadin masallah

aferin esraaaa, gözüme giriyorsun

bende durum bildiriyorum,

geçen hafta 68.700 idim

bu hafta 68.200 500 gr vermişimmm

bugünkü kilo 97.5
10 günde 4.300 oldu.

Canım kv verdim bir halım vardı gözüme çok pis görünüyordu onu yıkadım ama çok yoruldummm
Anladim canim, bende bugün halimin yarisi sildim komple sanki de dogumdan önce hepsini yikamaya göndermistim oglusumu yikadiktan sonra kakasini öyle bir yapti ki bilmem kac metre öteyi batirdi

aferin esraaaa, gözüme giriyorsun

bende durum bildiriyorum,

geçen hafta 68.700 idim

bu hafta 68.200 500 gr vermişimmm

Ne yapayim kiz bu kilolar verilecek ah alindigi kadar da hizli gitseler.. Ben senden daha iyi bir performans bekliyordum aslin da ama yine iyi hadi bakalim

bugünkü kilo 97.5
10 günde 4.300 oldu.

Masalalh 10 günde ne güzel vermissin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…