2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

Ben galiba salmış durumdayım... çikolata şeker tatlı derken popiş aldı başını gidiyor... kocaman basenlerim de cabası....
emzirme döneminde hamileliğimde verilmiş ve de uygulamayıp 25 kilo alan ben,o diyet listesine uymaya niyetliyim ama hadi bakalım.... umarım işe yarar.... ya beni azcık hırslandırın kızlar ya... hiç umrum değil,kociş de zayıfla dese tınmıyorum.... zati 2 ay oldu doğum yapalı tık yok...

sen de yaz yediklerini cnm epey faydası oluyor

sabah
maalesef bir büyük porsiyon yağlı mağlı kıymalı börek ve koca bir lor kurabiyesi
yine kocamın gazına geldim, bu adam beni şişmanlatmak istiyor yaa sabah kalkmış almış gelmiş taa nereden,çayı fln hazırlamış bana kahvaltı diye(niyeti takdir etmiyor değilim).. yemesen olmaz offf yedim valla 3 günlük kalori vardır o börekte

kahvalti: 1 kepek ekmek, Yarim mozzerella, 5 zeytin, domates-salatalik, nescafe

ara: 2 incir, 2 seftali

45 dk spor

aksam: 1 biber dolmasi, bir kase yogurt

öğle
bir büyük tabak kıymalı bamya

ara
2incir

akşam
1kase yoğurt ve 1 tabak sarma

off nasıl ayakta duruyorsun canım sen yaa maşallah valla, bu menülerle bebek bakıyorsun bir de üstüne spor yapıyorsun

Tatlim baktim canim birsey yemek istiyor hemen esimin önceden sismanlikla ilgili yaptigi yorumlari getiriyorum aklima.. Kiloyu ve kilolu insanlari hic sevmez (
ardindan kalkip ayna da veya oglumla konusarak kendimi birde güzel elestiriyorum "su hale bak heryeri yag olmus daha yiyecekmis birde neresine yiyecekse, catlayacak haberi yok, ne yüzle cikiyorsun sen kocanin karsisina" gibisinden
Zaten genel de istahim yok fazla ama ara sira seytan dürtüyor uymamaya calisiyorum cok sükür zorlanmiyorum hic genelde cok fazla su iciyorum sirf gece 2,5 litre gün icinde vardir bi 4 litre havalar da cok sicak malum burda 39 derece son günler de onunda etkisi var

herkese merhaba
uzuuuun süredir(doğumdan beri) girmiyordum topiğe bakıyorumda en elzem olan zayıflama topiği hemen açılıvermiş.
ben bu konuda çok umutsuz bir vakayım. sütüm yok habire yiyorum bide tatlıya düşer oldum ki sormayın, süt yapsın diye her türlü tatlıyı yer oldum. hadi bi gaza geliyim bakalım neler olacak

Kahvalti:1 kepek ekmek, krem peynir, 3 dilim peynir, domates, salatalik, nescafe

Ara: 5 hurma, 2 incir, 1 seftali

Aksam.. Hala birsey yemedim bardak bardak su iciyorum sicaktan.. Taze fasulye yapilcak ama bir üsengenclik bugün üzerim de kalkip yapasim yok hic

Spor da yapamadim bugün misafirlerim coktu hic vakit kalmadi

Yarin tarti günü bakalim kilocuklar ne durum da

sabah
müsli-süt klasiğim

öğle
yoğurtlu börülce

ara

3 incir,3 kayısı

akşam
bezelye-pilav, 1 dlm kepek ekmek

yemek sonrası küçük bir kase antep fıstığı ve 2 kayısı daha

Gecen hafta : 74.6
Bu hafta: 72,4
Giden: 2,2

2 kilo 200 gr vermisim kizlar yaa cok sevindim her hafta bukadar vermis olsam super

benim kırkım yarın çıkıyo adet oldum diorum kimse inanmıyo o lohusa kanmasıdır diola rhayır karnım ağrıyo bildiğimiz adet kanamsı bi tek benim sanıyodum:)

bende aynyım yaaa hatta 40 cıktı oldum şimdi 70 günlüğüz ikinci kez oldum
millet 7-8 ay olmuyomuş hamileyken ne güzel alışmıştık gerçi çok şükür bu sağlıklı olanıymışta:26::26:
Gecen hafta : 74.6
Bu hafta: 72,4
Giden: 2,2

2 kilo 200 gr vermisim kizlar yaa cok sevindim her hafta bukadar vermis olsam super

ohaaaaaaaaaaaaaa deseeem ayıp olurmu
ne yapıyoon beyaaaa coştun bekle bizi atlımı kovalıyooo arkandan
yaaa süper valla bak sen bayrama kadar tamamsın valla helal olsun azim diye buna derim ben
bende regl olmuşum şimdi fazla gösterir tartılmaya korkuyorum
pekte dikkat ettim sayılmaz aslında

Kızlar ben diyeti bıraktım. Sütüm accayip azaldı. Çocuğum tüm ağladı durdu. Sağdım 10 ml bile çıkmadı Çok panik yaptım. Özellikle ben ettim siz etmeyin sakın form çayları içmeyin. Ben bağırsaklarımı çalıştırsın diye içtim sütüm azaldı. Ya da ben öyle düşünüyorum. Şimdi önüme ne gelse yiyorum. Eskisi gibi değil ama sütümde bir artış oldu. Akışına bıraktım kendimi

Canim bayrama kaldi bir hafta bende var daha 7 kilo kim vermis okadar kiloyu ben vereyim.. Keskee ama nerdee.. Suan kilo verimim gercekten iyi tartiya cikinca bende sasiriyorum bazan ve her cuma elim de baskül bütün odalar da tartiliyorum emin olmak icin hedefim 65 di ama eger bu 7 kiloyu 4-5 aydan önce verirsem bu süre icin de sütüm suan ki gibi yeterli olursa 55-60 a kadar gitmeyi hayal ediyorum bu gaza gelisle.. Hayirlisi

Sen yine de cik tartil bence belki fazla bile ciksan gaza gelip biraz daha caba göstermeye baslarsin

şimdi tartıldım 77.4
geçen haftada 77.4 idim sıfırım:))

umarım bu hafta verimli geçer
ben oruç tutuorum sahura kalktıgımda yiyp yatıorum gün içindede spor falan yapmıorum ev işleri yetiyo
en azından o yiyip üstüne yatmaya almamışım:)

ben de bu hafta sıfırım ama sabah tartılamadım belki gitmiştir 200-300 bilemiyorumeşimle yine iddiaya girmeye karar verdik bu sefer cezalı,kaybedene iş var onun gazı ile daha güzel veririm haftaya zaten hep o bozuyor benm diyeti

ayyyy çıktığımla indiğim bir oldu:18::18::18::18:

yok tatlım 7 kilo için demiyorum ama maşallah hiç yoktan iyidir çok ii kilo verdin yolu yarıladın maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…