- Konu Sahibi keepmeinformed
-
sen de yaz yediklerini cnm epey faydası oluyorBen galiba salmış durumdayım... çikolata şeker tatlı derken popiş aldı başını gidiyor... kocaman basenlerim de cabası....
emzirme döneminde hamileliğimde verilmiş ve de uygulamayıp 25 kilo alan ben,o diyet listesine uymaya niyetliyim ama hadi bakalım.... umarım işe yarar.... ya beni azcık hırslandırın kızlar ya... hiç umrum değil,kociş de zayıfla dese tınmıyorum.... zati 2 ay oldu doğum yapalı tık yok...
off nasıl ayakta duruyorsun canım sen yaakahvalti: 1 kepek ekmek, Yarim mozzerella, 5 zeytin, domates-salatalik, nescafe
ara: 2 incir, 2 seftali
45 dk spor
aksam: 1 biber dolmasi, bir kase yogurt
sabah
maalesef bir büyük porsiyon yağlı mağlı kıymalı börek ve koca bir lor kurabiyesi
yine kocamın gazına geldim, bu adam beni şişmanlatmak istiyor yaasabah kalkmış almış gelmiş taa nereden,çayı fln hazırlamış bana kahvaltı diye(niyeti takdir etmiyor değilim ).. yemesen olmaz offf yedim valla 3 günlük kalori vardır o börekte
off nasıl ayakta duruyorsun canım sen yaamaşallah valla, bu menülerle bebek bakıyorsun bir de üstüne spor yapıyorsun
benim kırkım yarın çıkıyo adet oldum diorum kimse inanmıyo o lohusa kanmasıdır diola rhayır karnım ağrıyo bildiğimiz adet kanamsı bi tek benim sanıyodum:)
Gecen hafta : 74.6
Bu hafta: 72,4
Giden: 2,2
2 kilo 200 gr vermisim kizlar yaa cok sevindim her hafta bukadar vermis olsam super
bende aynyım yaaa hatta 40 cıktı oldum şimdi 70 günlüğüz ikinci kez oldum
millet 7-8 ay olmuyomuş hamileyken ne güzel alışmıştık gerçi çok şükür bu sağlıklı olanıymışta:26::26:
ohaaaaaaaaaaaaaa deseeem ayıp olurmu
ne yapıyoon beyaaaa coştun bekle bizi atlımı kovalıyooo arkandan
yaaa süper valla bak sen bayrama kadar tamamsın valla helal olsun azim diye buna derim ben
bende regl olmuşum şimdi fazla gösterir tartılmaya korkuyorum
pekte dikkat ettim sayılmaz aslında
Canim bayrama kaldi bir hafta bende var daha 7 kilo kim vermis okadar kiloyu ben vereyim.. Keskee ama nerdee.. Suan kilo verimim gercekten iyi tartiya cikinca bende sasiriyorum bazan ve her cuma elim de baskül bütün odalar da tartiliyorum emin olmak icin hedefim 65 di ama eger bu 7 kiloyu 4-5 aydan önce verirsem bu süre icin de sütüm suan ki gibi yeterli olursa 55-60 a kadar gitmeyi hayal ediyorum bu gaza gelisle.. Hayirlisi
Sen yine de cik tartil bence belki fazla bile ciksan gaza gelip biraz daha caba göstermeye baslarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?