- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi keepmeinformed
-
dün-utanç tablom
sabah
müsli-süt
ara
üzüm,kayısı
öğlen
1 tabak kıymalı yumurta
bekleyin şimdi kopacak....
akşam
1 tabak taze fasulye, yoğurt, 3 biber dolması
yetmedi çeyrek pide(gidip gidip ucundan kopardım)
yetmedi üç dolma daha
yetmedi 7 kayısı (bu saat 12ye fln denk geliyor)
bugün gurur tablomu yazarım umarım
sabah: 1 bardak taze portakal suyu, 1 kepek ekmek, krem peynir-mozzerella
ögle: meyve salatasi
bütün hafta mümkün oldugunca tartiya cikmamaya calisiyorum olur da hic gram bile kaybetmiyor gözükürsem falan moralim bozulmasin diye her hafta tarti icin cumayi bekliyorum bakalim
Bence hiç korkmadan tartıya çıkabilirsin. Sende gram vermediysen bu topicte kimse gram veremez
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 sigara böreği
bal
tereyağı
ara
1 bardak rezene çayı
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
ara
1 tabak karpuz
akşam
1 tabak tavuk+pilav düşünüyorum
ara
1 şeftali düşünüyorum
spor yapamıyorummm üşeniyorum walla
kızlar gün geçtikçe göbek yapıyorum doğumdan çıktığımda dümdüzdü göbeğim atıştırmadan duramıyorum şu humana çay kilo yaparmı ben 3 finncan içiyorum meyve lsuyu bir litre içiyorum bisküvi elimden düşmüyor meyve suyu kilo aldırırmı acaba yemek aklıma bile gelmiyor sanırım ben içerek kilo alıyorum
sabah: 1 bardak taze portakal suyu, 1 kepek ekmek, krem peynir-mozzerella
bütün hafta mümkün oldugunca tartiya cikmamaya calisiyorum olur da hic gram bile kaybetmiyor gözükürsem falan moralim bozulmasin diye her hafta tarti icin cumayi bekliyorum bakalim
Ama cogu kisi yedigi halde kilo verir kimisi de ac gezer gram veremz, ben yine de israrla cumayi bekleyeyim bellimi olur, hem sende gayet iyi gidiyorsun canim mesela o aksama yiyecegin tavugun yanindan pilavi kaldirirsan yeter
Hem bende tavuk pilav yaptim bugün tedasüf :) tabi pilavi sirf esime
ayy helal olsun valla seni sade ve sadece tebriiiiiik ediyorum.Yok hayatim günde 1 dilim kepek ekmegi olursa en fazla o.. Sekerli olan hic birseyi, su ve sekersiz kahve disin da bütün icecekleri ve ekmegi kilo verene kadar agzima koymayacagima dair söz verdim kendime.. Son 2 haftadir da elimi bile sürmedim cok sükür
alemsin valla ne şanslısn ama olsun bu da güzelselam kızlar bende geldim aranıza:)
bende kilo vermek istiorum bende durum biraz farklı ama:) ben doğumda aldığım tüm kiloyu verdim hatta üstüne bide 2.5 kilo verdim benim vermek istediğim eski kilolarım:)
hamile kaldığımı öğrendiğim gün:80.5
doğuma gittiğim gün:88.5
bugün:78.2 :)
her cuma yazılıyo ve ne yediğimiz yazılıyo gün içinde dimi:)
tartılma düzenini bozma sakın gerçekten bundn önceki hayatım hep diyetle geçen bensabah: 1 bardak taze portakal suyu, 1 kepek ekmek, krem peynir-mozzerella
tabi yapar canımi bardağında 40-50 kalori var, sen hesap et artıkkızlar gün geçtikçe göbek yapıyorum doğumdan çıktığımda dümdüzdü göbeğim atıştırmadan duramıyorum şu humana çay kilo yaparmı ben 3 finncan içiyorum meyve lsuyu bir litre içiyorum bisküvi elimden düşmüyor meyve suyu kilo aldırırmı acaba yemek aklıma bile gelmiyor sanırım ben içerek kilo alıyorum
hoşgeldin canım, süt daha çok su ile ilgili o yüzden sorun olmaz ama bir miktar sağlıklı beslenmek gerek tabi çünkü sütün kalitesi de önemli..kilo fazlan çoksa sorun değil de düşük BMI larda dikkatli olmak lazım.Biz her cuma ölçüm yapıyoruz bi de yediklerimizi yazıyoruz, kolay gelsin (ya da kolay gitsinselam derttaşlarım
bende geldim aranızaaa
şimdik benim tablo şöyle
doğuma girerken :70
doğumdan sonra ve şuan : 60
hedef kilo :55
yani beni uğraştıracak kilo miktarım 5
şimdi bi sorum olcak sizce kilo verme çabalarına 40ımız çıktıktan sonra mı girmeliyim yoksa hemen başlasam mı? oğluşum baya tosun ve çok emiyor sütümü etkilerim diye korkuyorum :26: hedefim ilk 6 ayı mamasız bitirmek
hoşgeldin canım, süt daha çok su ile ilgili o yüzden sorun olmaz ama bir miktar sağlıklı beslenmek gerek tabi çünkü sütün kalitesi de önemli..kilo fazlan çoksa sorun değil de düşük BMI larda dikkatli olmak lazım.Biz her cuma ölçüm yapıyoruz bi de yediklerimizi yazıyoruz, kolay gelsin (ya da kolay gitsin)
loverlover ye canım ye afiyet olsun. bi de ne çok balık kraker yiyorsun öyleben eskiden çok severdim onları ama sanki tadını bi bozdular artık güzel gelmiyor
Kahvalti: 1 kizarmis kepek tost ekmegi, diyet kasar, 2 dilim mozzerella 1 domates
Ne ara var ne ögle bugün sicaktan yemek aklima gelmiyor sabah 8 den beri sirf suana kadar yaklasik bir 4-5 litre su icmisdir.. Hamilelikte bebekten dakika da wc e kos simdide su icmekten birde üzerine daha kanamam biteli 1 hafta olmadan adet oldum bu sicakta işmi simdi bu yaa
Kahvalti: 1 kizarmis kepek tost ekmegi, diyet kasar, 2 dilim mozzerella 1 domates
Ne ara var ne ögle bugün sicaktan yemek aklima gelmiyor sabah 8 den beri sirf suana kadar yaklasik bir 4-5 litre su icmisdir.. Hamilelikte bebekten dakika da wc e kos simdide su icmekten birde üzerine daha kanamam biteli 1 hafta olmadan adet oldum bu sicakta işmi simdi bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?