2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

tatlim ceyrek pide birde sonda ki 3 dolma olmasa iyiymis ama olsun eger istahin aciksa ara sira kacamaklar olur böyle.. aksam saat 8 den sonra mümkün oldugunca mutfaktan uzak durmaya calis

sabah: 1 bardak taze portakal suyu, 1 kepek ekmek, krem peynir-mozzerella

ögle: meyve salatasi

bütün hafta mümkün oldugunca tartiya cikmamaya calisiyorum olur da hic gram bile kaybetmiyor gözükürsem falan moralim bozulmasin diye her hafta tarti icin cumayi bekliyorum bakalim

Bence hiç korkmadan tartıya çıkabilirsin. Sende gram vermediysen bu topicte kimse gram veremez

Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 sigara böreği
bal
tereyağı

ara
1 bardak rezene çayı

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

ara
1 tabak karpuz

akşam
1 tabak tavuk+pilav düşünüyorum

ara
1 şeftali düşünüyorum

spor yapamıyorummm üşeniyorum walla

kızlar gün geçtikçe göbek yapıyorum doğumdan çıktığımda dümdüzdü göbeğim atıştırmadan duramıyorum şu humana çay kilo yaparmı ben 3 finncan içiyorum meyve lsuyu bir litre içiyorum bisküvi elimden düşmüyor meyve suyu kilo aldırırmı acaba yemek aklıma bile gelmiyor sanırım ben içerek kilo alıyorum

Ama cogu kisi yedigi halde kilo verir kimisi de ac gezer gram veremz, ben yine de israrla cumayi bekleyeyim bellimi olur, hem sende gayet iyi gidiyorsun canim mesela o aksama yiyecegin tavugun yanindan pilavi kaldirirsan yeter
Hem bende tavuk pilav yaptim bugün tedasüf :) tabi pilavi sirf esime

Cayi sekersiz ictigin sürece kilo aldirmaz ama meyve sularin da cok seker oluyor genel de diyette pek tavsiye edilmiyor bazi meyve sularinin katkisi cok fazla oldugu icin
Onun yerine bol su ic taze portakal suyu sıkıp ic daha iyi bence

Aksam: firinda 3 tavuk baget, bol cacik

1 saat spor

Teşekkür ederim canım senin kadar olmasa da bende dikkat etmeye çalışıyorum yoksa işe giderken hamile pantolonumu giymek istemiyorummm pilavı az yedim bugün kendimi aştım 1 kase dondurmaya hayır dedimmmm

ayy helal olsun valla seni sade ve sadece tebriiiiiik ediyorum.
ben ekmeği hayatımdan çıkaramıyorum malesf ve aksine öyle bi oldumki
makarnayı, mantıyı bile eklmekle yer duruma geldim
ama abartı su içiyorum istem dışı tabi:44:

alemsin valla ne şanslısn ama olsun bu da güzel

tartılma düzenini bozma sakın gerçekten bundn önceki hayatım hep diyetle geçen ben
buna çok fazla inanıyorum beklediğinden fazla çıkınca moral sıfıra iniyor ve kaçamaklar yapıyosun..
her hafta belli bi gün ayet ideal bu hafta senden
-1 kilo bekliyorum hadii bakalımmm kararlı hatuun

tabi yapar canımi bardağında 40-50 kalori var, sen hesap et artık

loverlover, o yediğin tereyağlarının mikatarını yaz bakem eşim sağlıklı yaşam adına keçi tereyağı aldığından beri elimi sürmüyorum ben burnuma kokusu gelmiyor değil

dün eşim incir almış ayıptır söylemesi, ben ne zamandır yemiyorum çok da severim. Süt yapar bahanesi ile abandım(halbuki tatlı açlığı) sayısını hatırlamıyorum vallahi hiç yazmıyım dünkü listemi ben

bugün sabah
1kase müsli-süt

ara
2 incir

öğle
1 tabak kıymalı türlü

ara
3 kayısı

bu saatlerde iyi gidiyorum genelde akşama doğru kopmazsam..

Keep walla çok azıcık yiyorum

Sabah
aslında yazmayım standart aynı şeyler

ara
1 bardak rezene+form çayı (malum hemorid olayı form çayı bağırsakları çalıştırır inşlh )

öğlen
1 küçük tabak tavuk sote (fark ettim ne çok tavuk yiyormuşum ben )

ara
1 tabak karpuz
1 şeftali

ara
1 küçük kase balık kraker

15 dk bebişim ile birlikte spor yaptık

Kahvalti: 1 kizarmis kepek tost ekmegi, diyet kasar, 2 dilim mozzerella 1 domates

Ne ara var ne ögle bugün sicaktan yemek aklima gelmiyor sabah 8 den beri sirf suana kadar yaklasik bir 4-5 litre su icmisdir.. Hamilelikte bebekten dakika da wc e kos simdide su icmekten birde üzerine daha kanamam biteli 1 hafta olmadan adet oldum bu sicakta işmi simdi bu yaa

selam derttaşlarım
bende geldim aranızaaa

şimdik benim tablo şöyle

doğuma girerken :70
doğumdan sonra ve şuan : 60
hedef kilo :55

yani beni uğraştıracak kilo miktarım 5

şimdi bi sorum olcak sizce kilo verme çabalarına 40ımız çıktıktan sonra mı girmeliyim yoksa hemen başlasam mı? oğluşum baya tosun ve çok emiyor sütümü etkilerim diye korkuyorum :26: hedefim ilk 6 ayı mamasız bitirmek

hoşgeldin canım, süt daha çok su ile ilgili o yüzden sorun olmaz ama bir miktar sağlıklı beslenmek gerek tabi çünkü sütün kalitesi de önemli..kilo fazlan çoksa sorun değil de düşük BMI larda dikkatli olmak lazım.Biz her cuma ölçüm yapıyoruz bi de yediklerimizi yazıyoruz, kolay gelsin (ya da kolay gitsin)

loverlover ye canım ye afiyet olsun. bi de ne çok balık kraker yiyorsun öyle ben eskiden çok severdim onları ama sanki tadını bi bozdular artık güzel gelmiyor

Son düzenleme:

Hosbulduk canım
Anladıgım kadarıyla sıvıyı bol tuketmek ve abartıya kacmadan gerektıgı kadar besın almak kaydıyla kılo vermeye baslayabılırım.
Yarın cuma mubarek gunde baslayalım o zaman.ılk kılom ve yedıklerımle bır merhaba dıyım ben.bekleyın benı

Aksam: 2 az yagda yumurta, 1 kepek ekmek, bol dere otu-maydanoz

50 dk spor (son 10 dk halim kalmadi)

Ahsen canim sende hosgelmissin kolay gelsin hadi bakalim

off bende protein önemli emzirme acisindan diye sabah yumurta aksam yumurta yakin da yumurtlamazsam iyi.. hergün et pisirecek zaman da yokki

Merhaba
ben gebe kalmadan önce diyet topiklerine bakıyodum orda kilo çizelgesi yapıyorduk zayıflayınca oraya kilo bildirimini değiştirmek çok zevkli oluyo bizde yapalım mı
ben 57 hamile kaldım 70 ile doğum yaptım bebeğim şu anda 50 günlük ve 63 kiloyum 6 kilom var ve benim canım hiç diyet falan yapmak istemiyo pilav ve ekmek yemezdim şekersiz çay içerdim kuruyemiş ve çekirdek sayılı yerdim şimdi hiiiç umrumda değil evdeyken keyif yapmak istiyorum çalışırken düzenli hayatla zayıflarım diyerek kasmıyorum kendimi ama yine de arada buraya uğrayıp bildirimler yaparım

benim kırkım yarın çıkıyo adet oldum diorum kimse inanmıyo o lohusa kanmasıdır diola rhayır karnım ağrıyo bildiğimiz adet kanamsı bi tek benim sanıyodum:)

ben çok düzensiz besleniyorum hemde çok

ben kahvaltı yapmıyorum((
çünkü öğlen 2 gibi falan kalkıorum en erken 12 de kalkıorum eskiden bi bardak su zor içerken şimdi tek içişte 1 litreye yakın içtiğimi bilirim:)

kalktıgımda domates peynir yiyorum canım başka bişey istemiyo eşim oruç genelde tekim evde
mesela bugün 15.00 gibiydi kalktıgımda tabi 15.00 diorum ama sabah 8 den itibaren 2 saat ayakta bi saat uyku şeklinde geçiyo
öyle dolandım dolandım az ev işi yaptım bebişle saat 18.00 e geliyodu domates pide peynir yedim yemek yapmadım eşim evde diildi
iki saat sonra kahve içtim
sonra 2 şeftali yedim tüm gün yediklerim bunlar ve 3 lt fazla su:))))

süt kalitem nasıldı bilemicem ama sütümü sağıp dolaba koydugumda gayet yağlı oldugunu görüorum
üstüelik bebğim 1 ayda tam 1.530 kg aldı yani sütüm kalitesiz olsa bebğim bu kadar kilo alamazdı bence
sanırım benim depolardan yiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…