2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

Kesinlikle su canim gercekten ama dengesiz beslenildigi zaman da sütün kalitesi azaliyor cok az yagli oluyor süt bunu fark ettim.. 9 ayda alindi bu kilolar vermesi okadar sürmez insallah

Bence sen süper besleniyorsun. Sütun de yeterliyse cok şükür kısa zamanda kilo verirsin. Ben böyle besleneyim desem açlıktan bayılırım :))))

Öyle aman aman sütüm yok canim ama oglumu doyurup günde 1 defa kadar sagilmis buzluga atiyorum, cok yememeye calisiyorum ama biryandan da kendine sorup duruyorum acaba sütümün kalitesi düstü ogluma yaramayacakmi diye, emzirmesem 1 ay sirf elma-salatayla beslenicem 12 kilo fazlam var malum, süt icin cok abartmamaya calisiyorum

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, peynir,salatalık, domates, yumurta salatası

öğle:yağsız tavuk sote, yoğurtlu patlıcan salatası

akşam: meyve (karpuz,kiraz,şeftali)

sabah
1kase müsli ve süt (bal mal yok)

ara
üzüm ve 3 kayısı

öğle
1 tabak makarna-işte bu olmayaydı iyiydi

ara
100 gr peynir ve 1 dilim ekmek,dereotu

akşam
1 tabak taze fasulye

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, peynir,salatalık, domates, yumurta salatası

öğle:yağsız tavuk sote, yoğurtlu patlıcan salatası

akşam: meyve (karpuz,kiraz,şeftali)
karpuz kiraz gaz yapmıyor mu canım senin bebişte nazar:) şu yaz kavun karpuzsuz geçiyor valla bir de evin arka yolundan bir karpuzcu geçmeye başladı bağıra bağıra karpuz satıyor adam sanki benim inadıma-gerçi belki hep geçiyordur ben dikkat etmemişimdir daha önce

77.6 tartıda çıktım.çok yavaş veriyorum çünkü hala abur cuburdan vazgeçemiyorum.canım sürekli tatlı çekiyor oooffff,nasıl halledicem şu tatlı işini yardım

77.6 tartıda çıktım.çok yavaş veriyorum çünkü hala abur cuburdan vazgeçemiyorum.canım sürekli tatlı çekiyor oooffff,nasıl halledicem şu tatlı işini yardım
cnm bir çoğumuz aynı halde dur ben sana bir anne cevabı hatırlatayım;

-anne canım tatlı istiyor
-meyve ye
-ama çok istiyor
-o zaman reçel ye

Kahvalti: (sabahin 5:30 da) 1 kepek ekmek, 1 dilim kasar, krem peynir, 1 salatalik

Ögle: 1 kücük tabak bezelyeli tavuk, 1 kase yogurt

ekmeek yokmiiiiiiii

Yok hayatim günde 1 dilim kepek ekmegi olursa en fazla o.. Sekerli olan hic birseyi, su ve sekersiz kahve disin da bütün icecekleri ve ekmegi kilo verene kadar agzima koymayacagima dair söz verdim kendime.. Son 2 haftadir da elimi bile sürmedim cok sükür

sabah
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
bal
azıcık tereyağı
2 dilim ekmek

ara
2 probis büsküvi

öğlen
1 kase yoğurt
1 kase semiz otu
1 köfte

ara
1 tabak karpuz kavun
1 kase balık kraker

selam kızlar bende geldim aranıza:)
bende kilo vermek istiorum bende durum biraz farklı ama:) ben doğumda aldığım tüm kiloyu verdim hatta üstüne bide 2.5 kilo verdim benim vermek istediğim eski kilolarım:)

hamile kaldığımı öğrendiğim gün:80.5
doğuma gittiğim gün:88.5
bugün:78.2 :)

her cuma yazılıyo ve ne yediğimiz yazılıyo gün içinde dimi:)

hoşgeldin canım, evet öyle yapıyoruz motivasyon olsun diye

dün-utanç tablom

sabah
müsli-süt

ara
üzüm,kayısı

öğlen
1 tabak kıymalı yumurta

bekleyin şimdi kopacak....

akşam
1 tabak taze fasulye, yoğurt, 3 biber dolması

yetmedi çeyrek pide(gidip gidip ucundan kopardım)

yetmedi üç dolma daha

yetmedi 7 kayısı (bu saat 12ye fln denk geliyor)

bugün gurur tablomu yazarım umarım

Son düzenleme:

Hiçte utanç tablosu değil. abartıyorsun bence. sonuçta açlık kampına girmedik arada olur öyle kaçamaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…