- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi keepmeinformed
-
hoşbulduk
sanmıorum canım bu hızla gidersem, ayda 20 kilo falan veririm heralde,
öyle bişey de olamıcandan muhtemelen bundan sonra azalarak gider ama olsun bırakmayı düşünmüyorum,
çok sıkı yapmıcam sütümün kesilmesini falan istemem, sadece yediklerimi azaltıorum,
süt yapan suymuş, suya devam
Bence sen süper besleniyorsun. Sütun de yeterliyse cok şükür kısa zamanda kilo verirsin. Ben böyle besleneyim desem açlıktan bayılırım :))))
Kahvalti: dere otlu peynirli omlet, nescafe
karpuz kiraz gaz yapmıyor mu canım senin bebiştesabah: 2 dilim kepek ekmeği, peynir,salatalık, domates, yumurta salatası
öğle:yağsız tavuk sote, yoğurtlu patlıcan salatası
akşam: meyve (karpuz,kiraz,şeftali)
cnm bir çoğumuz aynı halde77.6 tartıda çıktım.çok yavaş veriyorum çünkü hala abur cuburdan vazgeçemiyorum.canım sürekli tatlı çekiyor oooffff,nasıl halledicem şu tatlı işini yardım
Kahvalti: dere otlu peynirli omlet, nescafe
ekmeek yokmiiiiiiii
Kahvalti: (sabahin 5:30 da) 1 kepek ekmek, 1 dilim kasar, krem peynir, 1 salatalik
Ögle: 1 kücük tabak bezelyeli tavuk, 1 kase yogurt
Yok hayatim günde 1 dilim kepek ekmegi olursa en fazla o.. Sekerli olan hic birseyi, su ve sekersiz kahve disin da bütün icecekleri ve ekmegi kilo verene kadar agzima koymayacagima dair söz verdim kendime.. Son 2 haftadir da elimi bile sürmedim cok sükür
hoşgeldin canım, evet öyle yapıyoruz motivasyon olsun diyeselam kızlar bende geldim aranıza:)
bende kilo vermek istiorum bende durum biraz farklı ama:) ben doğumda aldığım tüm kiloyu verdim hatta üstüne bide 2.5 kilo verdim benim vermek istediğim eski kilolarım:)
hamile kaldığımı öğrendiğim gün:80.5
doğuma gittiğim gün:88.5
bugün:78.2 :)
her cuma yazılıyo ve ne yediğimiz yazılıyo gün içinde dimi:)
dün-utanç tablom
akşam
1 tabak taze fasulye, yoğurt, 3 biber dolması
yetmedi çeyrek pide(gidip gidip ucundan kopardım)
yetmedi üç dolma daha
yetmedi 7 kayısı (bu saat 12ye fln denk geliyor)
bugün gurur tablomu yazarım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?