Benim doktorum henüz sadece 11 tane test istedi işte. Onları yaptırdın mı?
11 tane test ney yavvv:) benim tsh kan ve kan grubu bakıldı..bu kadar..30 ekimde tekrar gitcemm..11 tane ne oluyor tokoyaycım_?
Kızlaaaaar biraz önce geldik doktordan. Keseyi gördük çok şükür daha içindekini göremedik 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını duyarız inşallah dedi. Çok heyecanlıyımmmmmm....
Tahlilleri de ondan sonra vericem dedi önce bi emin olalım ondan sonra dedi. Zaten bende kan uyuşmazlığı var o yüzden sıkı takip gerekecekmiş. En ufak bi kanamada hemen hastaneye gidip iğne vurulmam gerekiyomuş. Kan gurubunu henüz öğrenmeyen varsa mutlaka öğrensin bir çok sağlık ocağında yapılıyo zaten.
Bi de sürekli karnım ağrıdığı için fitil verdi üzerinde PROGESTERONE ULTROGESTAN yazıyo sanki bu ilacın ismini duymuştum burda. Ben aslında çok istemedim dayanabilirim öyle kıvrandıracak kadar değil dedim rahim kasılmalarını engeller o yüzden kullanman senin ve bebek için daha iyi olur dedi. Bu progesterone nedir bilen var mı??
canım bende kullanıodum ağrıları da azaltıor düsük tehdidi için de veriliyo..kötü bi etkisi yok..doktor kullan dediyse mutlaka kullan bırakma..
evet saklanıyormuş onuda eştimden biliyorum baya görememişlerdi keseyi saklanmıştı bakalım ne dicek içim cız ediyor ya kötü birşey söylerse diye aypacak birşey yok tabiki öyle bir durumda
: nasip bakalım yarın öğrenicem görünür heralde eğer varsa dış gebelik felan değilse ama ağrım felan yok sanmam ya tüplerimde açık bilemedim tabi hiç belli olmaz tabiki hayırlısı diyorum yazarım iyi yada kötü paylaşırım burada
canım hiçbiriniz sıkıntı yapmayın..baya zaman geçti,çok sükür kanama tarzı biseyiniz de olmadı,ınsallah herkesinki normal gebeliktir :)