2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aynen cnm ayın 17sinde tam 4 ayımız dolcak bebiş gelio bekletmeden ama geçen süre kabus gbydi evet başından beri istiodum rabbim duamı kabul etti kmsenin kucağı boş kalmasın inş
bizim de 16sında 4 ayımız doluyo 16 haziran da evlenmiştim burdaki takvimde tahmini doğum tarihim 14 haziran çıkıyo ama doktor 16 haziran dedi tam da evlilik yıldönümümüze denk geliyo :) Ben de hiç korunmadan baştan beri elh. çok aratmadı rabbim... İnşallah evlilik yıldönümümüzde 3 kişi olacağız :)))

biz kalp atışlarını duyduk ve ilk fotoğraflarımızı aldık..5mm bebeğimiz.. herşey yolunda gidiyomuş çok farklı bi duygu hala o kalp atışlarının benim içimden geldiğine inanamıyorum ama çoookkk güzelll :)

bnde 17 haziranda evlendim :) bebişlerde aynı zamanlarda gelmiş hayırlısı olsun cnm

ii aksamlar arkadaslar doktordan geldm bebişimizi de keseyide göremedk haftasonu gidicez tekrardan dıs gebelik ihtimali yok dedi insallah hayırlısıyla görürüz bu dönem de bebeklerin organları gelişiyormus cok dikkatli olmak gerekiyormus

Kızlar kan testini nerde yaptırdınız?

Ne kadar zamanda sonuçlar çıktı

özelde birkaç saate çıkar sağlık ocağında bir gün sonra ,kadın doğum acilde yaptırabilirsen 1.5 saate alırsın sonucu.
hayırlı olsun inşallah bende görürüm çift çizgiyi haftaya

selam arkadaslarrr,,,oncelikle topigi acan arkadasa tsk.diorum guzl olmusss,,,allah butun hamilelerin yardimcisi olsun benimdee,,,,benimde 2. olucak bi kizim war cok istiorum bitanede oglum olsun allahma cok dua ettim umarim yuce allahim duami kabul ederrolur,,,allah herkesin gönlune göre werir insallahh,,,nolur hamile arkadaslar benim icin dua edinn insallah hayirli ve saglikli bir oglumolur herkeesinde gönlune göre olurr,,,aminnn

göremediniz demek bende yarın gidicem bakalım görücem mi birde dış gebeliği neye göre anlıyor yok demişya sana nasıl anlamış ki merak ettim

göremediniz demek bende yarın gidicem bakalım görücem mi birde dış gebeliği neye göre anlıyor yok demişya sana nasıl anlamış ki merak ettim

gecen görmüştük biz kesemizi şimdi göremedik saklanmıs bilmem neye göre anlıyor dış gebeliği heralde keseyi gördüğü için anlıyor bakalım yarın sana ne diyecek merakla bekliycem yazacaklarını canım

evet saklanıyormuş onuda eştimden biliyorum baya görememişlerdi keseyi saklanmıştı bakalım ne dicek içim cız ediyor ya kötü birşey söylerse diye aypacak birşey yok tabiki öyle bir durumda: nasip bakalım yarın öğrenicem görünür heralde eğer varsa dış gebelik felan değilse ama ağrım felan yok sanmam ya tüplerimde açık bilemedim tabi hiç belli olmaz tabiki hayırlısı diyorum yazarım iyi yada kötü paylaşırım burada

ii akşamlar kızlar bende hazirnda anne olacam inşlh. rabbim bütün anne adaylarına bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucagna almayı nasip etsin inşlh...

işte kafamı karıstıran durum su; daha 8.haftaya girioz insallah yarın,erken değil mi kesmek için?ama kalbı attı düsük ihtimalı azaldı dıye de kes demis olabılır?

Yarın yaptırıcam bende canım. Perşembe kontolümüz var bakalım. Nerde yaptırıyorsun testlerini. Ben özelden fiyat aldım. 530 dediler.
çok erken değil mi testler için? doktor diyo da siz öyle mi fiyat alıyosunuz,yoksa merak ettiğiniz için mi:) benimki daha ağzına ikili test lafını bile almadı?

Bu korkuyu icimden nasil atacagim bilmiyorum....Cok duygusal ve cok hassas oldum...3 gün gecermi sizce? Merakdan ölmek üzereyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…