2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ne olur bişey yazın bu aksam doktora gidicem ya bos gebelikse cokk üzülüyorum suanda niye değerim düşük

ikizmi yani iki kese göründüğüne göre

adetimden 2gün sonra 232 cıktı

Normal değil mi bu? ikiz bebişlere hamile arkadaşın değeri bile seninkine yakın. 2 günde bir katlıyo şimdi baktırsan kaç oldu Allah bilir. İçine ferah tut bişey olmaz inşallah. Benim değerim 5 gün önce 3655'ti normalda 3000lerde kalp atışı duyulur diye okumuştum ama bugün gittim kesenin içinde bişi gözükmüyo daha. Yani herkesin yumurtlama gününe bünyesine göre değişiyo bunlar kafana takma. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar olurlar inşallah.

adetimden 2gün sonra 232 cıktı

canım değerin çok normal, ikinci bi test yaptırıp gidişatına baktırsaydın çünkü sağlıklı gebeliklerde bu değerin iki gün sonra iki katına çıkması gerekiyo.. önemli olan o, kişiden kişiye bebeğin tutunma zamanına göre bu değerler değişebiliyo..

benmle hemen hemen aynı olup bebeğini gören varmı arkadaşlar varsa bilmek isterim 9:):)::):):

bende 22sinde gidicem inş,alttan baktırmak istemiyorum(yurtdışındayım hemen alttan bakıyorlar) çünkü 22sinde 6+5 olucam ,inş gözükür benim 2.ci çocuğum keseyi bile görmeye gitmedim.Ama benim bulantılarım başladı kızımda da çok zor geçirmiştim zaten ,inş bunda çabuk atlatırım
Sen keseyi gördünmü??

valla canım netgözükmüyor dedi.ölçü fala n vermedi.aslında çoktecrübelidir.doktorum agüveniyorumşükür.kızımla karşılaştırdığım içingalibasıkıntıyadüştüm..şimdibaktım ultrasonfotosuna7.3mm miş.am aölebirkaratıvar.hayırlısıbakalımyazılarbirazk arışıko ldu kusuraba kmabilg kafayıyedide.

ee iyi ya canım 7.3 mm. benim biri daha da küçük ama ben net gördüm iki keseyi de endişelenicek bişi yok gayet normal. inş bebeişini de görüceksin kalp atışını da duyucaksın, daha çooooookkkk heycanlanıcaz..

canımsen yeni evliydin ama başından beri istiyordun yanlış hatırlamıyorsam:) iyi çok gec kalmadan tuttrumuşsunuz:)

aynen cnm ayın 17sinde tam 4 ayımız dolcak bebiş gelio bekletmeden ama geçen süre kabus gbydi evet başından beri istiodum rabbim duamı kabul etti kmsenin kucağı boş kalmasın inş

Canım tek kesede iki bebek olabilir o zaman tek yumurt ikizi oluyor..benim önceki gebeliğim öyleydi..ve 6. haftada hcg değerim 10000 di.

Canım tek kesede iki bebek olabilir o zaman tek yumurt ikizi oluyor..benim önceki gebeliğim öyleydi..ve 6. haftada hcg değerim 10000 di.

cnm ya bnm şuan bebek 15 günlük değerim adetime 3 gün kala 120 falandı sonucu aldığımız yer çoğul olabilir demiş değer katlanırsa bu değerle çoğul olurmu sence ?

kızlar şu ilk tahlilleri yaptıran var mı? nerede yaptırdınız?özel&devlet? ne kadar civarı tutuyor, hepsi kan mı vs. bilgisi olan paylaşabilir mi:44:

cnm ya bnm şuan bebek 15 günlük değerim adetime 3 gün kala 120 falandı sonucu aldığımız yer çoğul olabilir demiş değer katlanırsa bu değerle çoğul olurmu sence ?

canım iki gün sonra eger 4 katı kadar artarsa olabilir

Ben ilk ogrendigimde 39 du hcg. İki gun sonra 171 oldu ve bir daha hic kan testi istemedi doktor. 171 den bir hafta sonra keseyi gorduk. Bazen cok sey bilmek de insani tedirgin ediyor. Degerim azdiye uzulme derim ben. Takilma yani. Her sey guzel olacak insallah:)

Bugün itibariyle çift çizgiyi gördüm arkadaşlar...Yarın kan testiyle pekiştirecem hamileliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…