2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Sanırım ben de sabredemeyip yarın dr a gideceğim. Göremezsem diye çok korkuyorum

ofofof bu akşam korkudan uyuyamam artık inşallah görürüm ya hamile değilsem diyorum çünkü hiç belirti yok sadece adet olmuyorum ya: ne gögüslerde nede midemde değişiklik yok

tebrikler canım seninle aynı tahmini doğum tarihimiz:)sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini:)

ayyy lütfen benim için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş: ne olur göreyim yarın bebeğimi ççok çok heyecanlıyım inşallah görürüm pufff :

iyi akşamlar güzel anneler:))yeni hamişler hepiniz hoşgeldiniz.baya kalabalıklaştık takip edemiyorum artık.maşallaheylül bereketi bu olsa gerek:)bende bikaçgün annemde kalıcam,internet yok ama telefondan takip etmeye çalışıcam sizi.ya burası bağımlılık yaptı bana sürekli aklım burda

ayyy lütfen benim için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş: ne olur göreyim yarın bebeğimi ççok çok heyecanlıyım inşallah gör
ürüm pufff :
deryacım boş yere sıkıntı yapıyorsun.yarın keseni belki bebeğini bile görüceksin.
güzel haberlerini bekliyoruz canım...

ofofof bu akşam korkudan uyuyamam artık inşallah görürüm ya hamile değilsem diyorum çünkü hiç belirti yok sadece adet olmuyorum ya: ne gögüslerde nede midemde değişiklik yok

Emin ol göğüslerin acımadığı için çok şanslısın. Ben dokunamıyorum bile. Çok canım acıyor öyle böyle değil.

Emin ol göğüslerin acımadığı için çok şanslısın. Ben dokunamıyorum bile. Çok canım acıyor öyle böyle değil.

yokya birisi bahsettiya burda belirtilerim geçti ondan sonra düşük yaptım die ne bilim onu okudum okuyalı böyle korkuyorum belirti olmamasından mide bulantısına gelince normalde kolay kolay midem bulnamaz ama ne bilim ufakta olsa bir mide yanması ilk uyandığımda mide bulantısı çok az da gögüslerim hissetseydin dün gece kaşındı biraz uçları felan okadar bende hiç duymadım belirtiler içinde kaşıntı neyse artık yarın görücem büyük ihtimalle

hoşgeldin canım,hayırlı olsun tebrikler
tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninledoktora gittin mi?

soal canım.
evet gittim doktora. bu hafta içide gidip kalp atışlarını dinlicem.

yalnız sizlere soracağım bişey var.
bir iki kere cinsel ilişki sonrasında (kanama deil) çok az pembe akıntı gibi geldi, bir iki saat içinde geçti,
iç çamaşırıma bile değmedi, sildikçe gördüm.
bu normal midir sizce?

biz uzak duruyoruz birbirmizden sakıncalı die ama yavaş olmakta fayda var dikkatli olduktan sonra sakıncası yokmuş sen gene dikkat et ilişki yüzünden olmuştur dinlenince geçer

daha cok yeni yerlesme asamsında tutunmaya calısıyor bu zamanlarda ilişki tehlikeli bence doktorumda 3ay ilişkide bulunmayın dedi bebeğim için 9 ay bile olmasa olur

daha cok yeni yerlesme asamsında tutunmaya calısıyor bu zamanlarda ilişki tehlikeli bence doktorumda 3ay ilişkide bulunmayın dedi bebeğim için 9 ay bile olmasa olur

canım olmayınca eşlerde soğuma oluyomuş..özellkle kadınlarda o yüzden çok ara vermemk laızmmış..en azından ayda 1 olsun..dediğin gibi ilk 2 ay olmasın bencede..

çok yavaş oldu ilişkimiz aslında ama, acaba yasak olmasının sebebi ilişkideki fiziksel hareket mi, yoksa orgazm olmamı onu anlayamadım?

çok yavaş oldu ilişkimiz aslında ama, acaba yasak olmasının sebebi ilişkideki fiziksel hareket mi, yoksa orgazm olmamı onu anlayamadım?

canım bence iki hafta daha kaçın..hem o orgazm dediğin şeyi ben hiç yaşamadım.yada yaşadım da ben mi bilmiyom

canım bence iki hafta daha kaçın..hem o orgazm dediğin şeyi ben hiç yaşamadım.yada yaşadım da ben mi bilmiyom

nasıl yasamadın canım ya hamileliğimi kasdetiyorsun eşler soğumaz ne olcak bebek dünyaya geitircez idare etsinler bebekler doğduktan sonra rahat rahat yaparız:)

18 inde kontrole gidecem, kalp atışlarını dinlicez işallah bişey çıkmaz.

peki sizde kusma bulantı varmı? bende henüz yok, bundan sonra olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…