ofofof bu akşam korkudan uyuyamam artık inşallah görürüm ya hamile değilsem diyorum çünkü hiç belirti yok sadece adet olmuyorum ya: ne gögüslerde nede midemde değişiklik yok
merhaba kızlar ben de dün idrar testi yaptım evde ve 2 koyu çizgiyi gördüm internetten yaptığım muhtemel doğum tarihim 21 haziran olarak gözüküyor ,çok mutluyum ama yarın pazartesi hastaneye gidip kan tahlilini yaptırdıktan sonra çok daha mutlu olacağım. Ben kurtköyde oturuyorum ve burda yeni açılan Emsey Hospitale gitmeyi düşünüyorum sizce ilk tahlillerimi devlet hastanesindemi yaptırıp gitsem Emseyde ücretler nekadardır, eğer uygunsa hiç devlet hastanesinde kendimi yormak istemiyorum...
iyi akşamlar güzel anneler:))yeni hamişler hepiniz hoşgeldiniz.baya kalabalıklaştık takip edemiyorum artık.maşallaheylül bereketi bu olsa gerek:)bende bikaçgün annemde kalıcam,internet yok ama telefondan takip etmeye çalışıcam sizi.ya burası bağımlılık yaptı bana sürekli aklım burda
ofofof bu akşam korkudan uyuyamam artık inşallah görürüm ya hamile değilsem diyorum çünkü hiç belirti yok sadece adet olmuyorum ya: ne gögüslerde nede midemde değişiklik yok
yokya birisi bahsettiya burda belirtilerim geçti ondan sonra düşük yaptım die ne bilim onu okudum okuyalı böyle korkuyorum belirti olmamasından mide bulantısına gelince normalde kolay kolay midem bulnamaz ama ne bilim ufakta olsa bir mide yanması ilk uyandığımda mide bulantısı çok az da gögüslerim hissetseydin dün gece kaşındı biraz uçları felan okadar bende hiç duymadım belirtiler içinde kaşıntı neyse artık yarın görücem büyük ihtimalle
soal canım.
evet gittim doktora. bu hafta içide gidip kalp atışlarını dinlicem.
yalnız sizlere soracağım bişey var. bir iki kere cinsel ilişki sonrasında (kanama deil) çok az pembe akıntı gibi geldi, bir iki saat içinde geçti,
iç çamaşırıma bile değmedi, sildikçe gördüm.
bu normal midir sizce?
soal canım.
yalnız sizlere soracağım bişey var. bir iki kere cinsel ilişki sonrasında (kanama deil) çok az pembe akıntı gibi geldi, bir iki saat içinde geçti,
bu normal midir sizce?
biz uzak duruyoruz birbirmizden sakıncalı die ama yavaş olmakta fayda var dikkatli olduktan sonra sakıncası yokmuş sen gene dikkat et ilişki yüzünden olmuştur dinlenince geçer
soal canım.
bu normal midir sizce?
daha cok yeni yerlesme asamsında tutunmaya calısıyor bu zamanlarda ilişki tehlikeli bence doktorumda 3ay ilişkide bulunmayın dedi bebeğim için 9 ay bile olmasa olur
soal canım.
bu normal midir sizce?
biz yapmıyoruz canımm..eşimi bir türlü razı edemedim..olmayaacak ilişki sanıyo...bende eskiden öyle sanıyodum..hatta 9 ay elerine dokunmuyo sanıyodum kocalar ama bebeklerde mutlu oluyomuş anneleri rahatlayınca
daha cok yeni yerlesme asamsında tutunmaya calısıyor bu zamanlarda ilişki tehlikeli bence doktorumda 3ay ilişkide bulunmayın dedi bebeğim için 9 ay bile olmasa olur
canım olmayınca eşlerde soğuma oluyomuş..özellkle kadınlarda o yüzden çok ara vermemk laızmmış..en azından ayda 1 olsun..dediğin gibi ilk 2 ay olmasın bencede..
nasıl yasamadın canım ya hamileliğimi kasdetiyorsun eşler soğumaz ne olcak bebek dünyaya geitircez idare etsinler bebekler doğduktan sonra rahat rahat yaparız:)