2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Çok sağol canım içim rahatladı dediğim gibi herhalde kan uyuşmazlığından dolayı önlem almak istedi doktor. Fitil olarak kullanınca bile mi uyku ve baş dönmesi yapıyo???

benım bır dogumun 2 yasında kızım bır de dusuk gecırdım 3 ay once ıkısınde de hemen arkasına vuruldu ıgne benım satım 7 eylul yarın gıdecem ınsallah dr a umarım kesemızı gprurum :))

O zaman sor doktoruna alttan kullanabilir miyim diye zaten bi rehavet var üzerimde bi de bunu ağızdan verseydi herhalde yataktan kalkamazdım :)))

benım bır dogumun 2 yasında kızım bır de dusuk gecırdım 3 ay once ıkısınde de hemen arkasına vuruldu ıgne benım satım 7 eylul yarın gıdecem ınsallah dr a umarım kesemızı gprurum :))

Benim sat da 6 eylül bugün gittim hemen gördü keseyi hem de karından. İnşallah sen de görürsün... Bayramdan sonra da pıt pıtları duyarız inşallah :))

Çok sağol canım içim rahatladı dediğim gibi herhalde kan uyuşmazlığından dolayı önlem almak istedi doktor. Fitil olarak kullanınca bile mi uyku ve baş dönmesi yapıyo???

canım öncelikle bu kan uyuşmazlığı ikinci gebeliklte sorun yaratıyor bunu kuzenimde yaşadık yanındaydım ilk çocuğunda hiç bir sorunu olmadan sağlıkla doğum yaptı ikincisine hamile kaldığında düşükle sonuçlandı bu düşüğün üzerine kan uyuşmazlığı iğnesi vurulması gerekti baya stres olmuştu hatta bilgilendirmedikleri için.
yani sende canını sıkma ilk gebeliğinse bir sorun olmuyor kan uyuşmazlıklarında.
progestana gelirsek ben fitil olarak hiç kullamadım o yüzden bilmiyorum :)

Benim sat da 6 eylül bugün gittim hemen gördü keseyi hem de karından. İnşallah sen de görürsün... Bayramdan sonra da pıt pıtları duyarız inşallah :))

kalp atısını gördun mu peki hcg ne zamn yaptırdın sonucu ne cıktı ben gecen pazartesı yaptırdım 1000 çıkmıstı herhalde kese gorunur umarım

kalp atısını gördun mu peki hcg ne zamn yaptırdın sonucu ne cıktı ben gecen pazartesı yaptırdım 1000 çıkmıstı herhalde kese gorunur umarım

Ben çarşamba sabah erkenden yaptırdım HcG'yi 4+5 te yani, 3655 çıkmıştı. Bugün gittim keseyi gördü. Ama içindeki bebişi görmedi daha kalp atışları için de 2 hafta sonrasına çağırdı. Progestan ve Folic Asit verdi. Bütün tahlilleri kalp atışından sonra yapıcaz dedi.

hmm baya yuksekmiş benımkı 4+3 de 1000 di ben de erken mı gıdıyorum dıye dusunuyorum 5+3 oluyorum yarın tek bebek dımı senın kı

Kızlar progestanın prospektüsünü okudum arapça tıbbı terimler vardır diye anlamam sanmıştım ama türkçesinden daha anlaşılır çıktı walla :)
Baş dönmesi ve uyku problemleri olanlar bence doktorlarına danışsınlar alttan kullanalabilir miyim diye çünkü okudum böyle durumlarda alttan da kullanılabilir ağızdan alımıyla etkisinde hiç bir fark yoktur yazıyo...

görünür bence. tarihlerimiz aynı. pazartesi benim 926 çıkmıştı. cuma günü karından keseyi gördük. kalp atışı içinde bayramdan sonraya gün verdi

benmle hemen hemen aynı olup bebeğini gören varmı arkadaşlar varsa bilmek isterim 9:):)::):):

hmm baya yuksekmiş benımkı 4+3 de 1000 di ben de erken mı gıdıyorum dıye dusunuyorum 5+3 oluyorum yarın tek bebek dımı senın kı

Ben de sonucu alınca şüphelendim çünkü aile de var ikiz. Ama ikiz olsa çift kese olurdu dimi?? Tek çift bişey demedi doktor. Tek kesenin içinde 2 bebiş olabilir mi ki??
Ama güzelim ben Cezayir'de yaşıyorum buradaki aletler muhtemelen Trükiye'dekinden daha eskidir hele büyük şehirlerden birinde yaşıyosan daha da gelişmiştir. Görürsün bence git en azından folic asite falan başlarsın... Satlarımız bir gün farklı bir gün sonra gideceksin benden.

ben de sıırt te yasıyorum :) burda tek ıyı ultrason var o da erkek dr bzıımkılerde vvasat maalesef ayrıca tek yumurta ikizleri var tabı olabılır cunkusen kesyı gormussun bebısı gordun u için de daha çok erken onun için bayramdan sonra ancak bellı olur ıkız mı :)

Ben hem doğumumu İstanbul'da yapmak istiyorum hem de vajinal ultrason istemiyorum. Yaşadığım yer küçük bi yer 2 tane bayan kadındoğumcu var onlarda da çok sıra bekliyosun. Ben erkek doktora gidiyorum şimdi hem doktorluğu daha iyi hem de çok edepli bi insan. Bi de bayan doktor olursa eşim benimle beraber doktorun yanına giremeyecekti burda böyleymiş adet. O yüzden bu doktoru istedim. Ben tesettürlüyüm pardüse de giyiyorum karından baktığı zamanda düğmelerini açmak gerekiyo malüm pardüsenin ama bir örtü koymuş onu örtüyorum üstüme bi karnım açıkta kalıyo. hazır olup da sen çağırmadan asla ultrason tarafına gelmiyo.

Ama doğumu burda düşünsem baştan beri aynı doktorun takip etmesini tercih ederim. Bakalım daha sadece keseyi gördüm içinde kaç bebiş var bayramdan sonra belli olacak artık :)

kızlar mrb.umarım herkes hayırlıc a ve sağlıklıca bebişine kavuşur.b enim bebek 5+6 haftalık geçen perşembe doktora gittik. galib a 5 +3 haftalı ktı. bthcg değerim 5000 di kesem bellibelirsiz gözüktü .bu durum normal mi.b ir kızım var . bir tanede boşgebelik yaşadım korkuyorum buna bişey olmasın.

merhaba güzel anneler bizde cuma günü doktora gittik bebeğimizi gördük ve kalp atışlarını dinledik çok güzeldi hüngür hüngür ağladım resmen.....şimdi elimde ultrason kağıdı var ve sürekli bebeğime bakıyorum daha 0.65 cm miş :))))

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de dün idrar testi yaptım evde ve 2 koyu çizgiyi gördüm internetten yaptığım muhtemel doğum tarihim 21 haziran olarak gözüküyor ,çok mutluyum ama yarın pazartesi hastaneye gidip kan tahlilini yaptırdıktan sonra çok daha mutlu olacağım. Ben kurtköyde oturuyorum ve burda yeni açılan Emsey Hospitale gitmeyi düşünüyorum sizce ilk tahlillerimi devlet hastanesindemi yaptırıp gitsem Emseyde ücretler nekadardır, eğer uygunsa hiç devlet hastanesinde kendimi yormak istemiyorum...

belli belirsiz derken canım bunun bi ölçüsü falan yok mu?? ben dün yani 5+0 gittim drum iki kese gördü biri 6,5 diğeri 8,3 mm di. böyle net bişi sölemesi gerekmez mi yada görememişse henüz belli olmuyo demesi gerekir sanki belli belirsiz biraz amatörce olmuş, ama can sıkıcak bişi yok bazıları 6 hafta dolunca görüyo sen içini ferah tut, elbet görürsün. ben gördüm şimdi de kalplerini duyabilecek miyim heyecanı başladı bu heycanlarımız hiç bitmicek:) bende 10 haftalık kaybettim bebeğimi o yüzden bu hamileliğimde biraz daha endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…