ben tedavi sürecinde adet olmama yakın progestan kullanıyordum
hemen ilacı aldım elime ne yazıyormuş
mentruel düzensizlikler
menapoz
düşük tehdidi
erken doğumun önlenmesinde
gebelikle kesinlikle bir tehlikesi yoktur diyor.
yani anladığım kadarıyla rahmi kalınlaştırıyor, çünkü ben hamile olduğumu bilmeden önce kullanmıştım öncesinde böylelikle hemde tedbir de almış oldum :) daha sonrasında doktorum gerek görmedi.
he birde bende inanılmaz uyku ve baş dönmesi yapıyordu geceleri yatarken alıyordum, dikkat et canım.
Tahmini doğum tarihlerimiz de çok yakın. Benim bu siteye göre 14 haziran ama doktor 16 haziran dedi ama 17 mayıstan itibaren her an olabilir tabi dedi. İlk doğumdan sonra iğne vuruldun mu canım sen? Dr. Her ay belirli testler isitcem kanaman olmadığı sürece, düzenli de takip edince bi problem olmaz korkma dedi. Ama doğumdan sonra 72 saat içerisinde iğne vurulmam gerekiyomuş.
Doktorum banada verdi progestan ilk gebeliğim olduğu için. Çok şükür hiç kanamam falan olmadı. Ama inanılmaz uyku yapıyor. Kafam bir dünya oluyor ilacı içtikten 1 saat sonra falan.Ama ben alttan kullanmıyorum. İçiyorum.
benım bır dogumun 2 yasında kızım bır de dusuk gecırdım 3 ay once ıkısınde de hemen arkasına vuruldu ıgne benım satım 7 eylul yarın gıdecem ınsallah dr a umarım kesemızı gprurum :))
Çok sağol canım içim rahatladı dediğim gibi herhalde kan uyuşmazlığından dolayı önlem almak istedi doktor. Fitil olarak kullanınca bile mi uyku ve baş dönmesi yapıyo???
Benim sat da 6 eylül bugün gittim hemen gördü keseyi hem de karından. İnşallah sen de görürsün... Bayramdan sonra da pıt pıtları duyarız inşallah :))
kalp atısını gördun mu peki hcg ne zamn yaptırdın sonucu ne cıktı ben gecen pazartesı yaptırdım 1000 çıkmıstı herhalde kese gorunur umarım
Ben çarşamba sabah erkenden yaptırdım HcG'yi 4+5 te yani, 3655 çıkmıştı. Bugün gittim keseyi gördü. Ama içindeki bebişi görmedi daha kalp atışları için de 2 hafta sonrasına çağırdı. Progestan ve Folic Asit verdi. Bütün tahlilleri kalp atışından sonra yapıcaz dedi.
kalp atısını gördun mu peki hcg ne zamn yaptırdın sonucu ne cıktı ben gecen pazartesı yaptırdım 1000 çıkmıstı herhalde kese gorunur umarım
hmm baya yuksekmiş benımkı 4+3 de 1000 di ben de erken mı gıdıyorum dıye dusunuyorum 5+3 oluyorum yarın tek bebek dımı senın kı
benmle hemen hemen aynı olup bebeğini gören varmı arkadaşlar varsa bilmek isterim 9:):)::):):
Ben de sonucu alınca şüphelendim çünkü aile de var ikiz. Ama ikiz olsa çift kese olurdu dimi?? Tek çift bişey demedi doktor. Tek kesenin içinde 2 bebiş olabilir mi ki??
Ama güzelim ben Cezayir'de yaşıyorum buradaki aletler muhtemelen Trükiye'dekinden daha eskidir hele büyük şehirlerden birinde yaşıyosan daha da gelişmiştir. Görürsün bence git en azından folic asite falan başlarsın... Satlarımız bir gün farklı bir gün sonra gideceksin benden.
ben de sıırt te yasıyorum :) burda tek ıyı ultrason var o da erkek drbzıımkılerde vvasat maalesef ayrıca tek yumurta ikizleri var tabı olabılır cunkusen kesyı gormussun bebısı gordun u için de daha çok erken onun için bayramdan sonra ancak bellı olur ıkız mı :)
kızlar mrb.umarım herkes hayırlıc a ve sağlıklıca bebişine kavuşur.b enim bebek 5+6 haftalık geçen perşembe doktora gittik. galib a 5 +3 haftalı ktı. bthcg değerim 5000 di kesem bellibelirsiz gözüktü .bu durum normal mi.b ir kızım var . bir tanede boşgebelik yaşadım korkuyorum buna bişey olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?