Günaydın tüm annişler ve tatlı minnoşları:)))
Dün ne güzel evden çıkmamıştım ama bugün işler birikince gelmek zorunda kaldım işe....
Kızlar noolur dikkatli olun yürürken dışarıda bayaa buzlanma var...Hatta mümkünse hiç çıkmayın...
Biz dün üçümüz aile saadeti yaşadık evde...babamız da gitmedi...çok iyi geldi valla...
Ben ilk defa 01.01.2013te sinemada hissetmiştim bebiğimin hareketini ama dün iyice belli etmeye başladı güzel kızım benim kendini...
Sanırım hareketli bir çocuk olacak:))) Hatta dün dışardan bile gördüm tekmelerini arka arkaya, ama babası bir türlü göremedi o kadar beklediği halde karnımda:))))
Kızlar gerçekten hareketlerini hissedince ayrı bir güzel oluyormuş...insanın içi huzurla doluyor o minik hareketleri hissedince...çoook farklı bir duyguymuş:)))
Herkesin başına en kısa zamanda inşallah...
Bebeğinin cinsiyetini öğrenen annişlerin hepsini tebrik ederim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Minikusscum sorunsuz geçmesine çok sevindim operasyonun, sen şimdi güzelce dinlen annesi o sana destek olacak bu dönemde merak etme hiç...biz de dualarımızla yanındayız:)))
Hem kızım da adaşından gelecek güzel haberleri bekliyor sabırsızlıkla:)))
Dün bebişin odası için internetten araştırmalar yaptım ben de...aşağıda linkini vereceğim sitede bayaa bir çeşit var..fiyatları biraz tuzlu ama farklı model görmek açısından bir fikir verir diye düşündüm...
Hatta belki ben beğendiğim bir modeli başka bir marangoza yaptırabilirim istediğim şekilde...
Modern Bebek Odası Dekorasyonu, Modern Bebek Odası Çeşitleri