Sanırım ben de sabredemeyip yarın dr a gideceğim. Göremezsem diye çok korkuyorum
bir iki damla kan geldiğinden dün bahsetmiştim, korktum ve sabah doktora gittim.
şimdilik bir sorun yok ama tabiki her doğumda olduğu gibi düşük tehlikesi var dedi
progestan verdi, cumaya tekrar çağırdı.
kalp atışlarını dinlicez.
dinlen dedi.
işallah bebişim bize tutunur ve bizi bırakmaz.
evet saklanıyormuş onuda eştimden biliyorum baya görememişlerdi keseyi saklanmıştı bakalım ne dicek içim cız ediyor ya kötü birşey söylerse diye aypacak birşey yok tabiki öyle bir durumda: nasip bakalım yarın öğrenicem görünür heralde eğer varsa dış gebelik felan değilse ama ağrım felan yok sanmam ya tüplerimde açık bilemedim tabi hiç belli olmaz tabiki hayırlısı diyorum yazarım iyi yada kötü paylaşırım burada
deryacım sen testini yaptırmadın mı?
Pozitif çıkmadı mı?
Hiç dr gitmedin mi?
Kesesini görmedin mi?
Kalp atışımız yok henüz ama kesemiz var tatlım?
Neden bu kadar stress oldun?
Dış gebelik tüplerde kısmı tıkanıklık varsa oluyo ya ne tam açık ne tam kapalı olduğu zaman. Kese rahimin içinde gözüktüğü an emin oluyosun dış gebelik olmadığından. Ama madem tüplerin açık böyel bi ihtimal yok zaten inş. İçini rahat tut canım yaa normaldır hepimizinki inşallah...
yokya birisi bahsettiya burda belirtilerim geçti ondan sonra düşük yaptım die ne bilim onu okudum okuyalı böyle korkuyorum belirti olmamasından mide bulantısına gelince normalde kolay kolay midem bulnamaz ama ne bilim ufakta olsa bir mide yanması ilk uyandığımda mide bulantısı çok az da gögüslerim hissetseydin dün gece kaşındı biraz uçları felan okadar bende hiç duymadım belirtiler içinde kaşıntı neyse artık yarın görücem büyük ihtimalle
günaydın kızlarrbende çarşamba gidicem doktora 4+3de yani görürmüyüm acaba keseyi bilemedim:26:
canım bence iki hafta daha kaçın..hem o orgazm dediğin şeyi ben hiç yaşamadım.yada yaşadım da ben mi bilmiyom
dahja çok erken ama hiç ad düşündünüz mü eşime hep doruyordum öyle ara ara bakınıyordum ad önemli sonuçta eşim niran dedi şşaırdı m baktım anlamı kötü sonra ceren bak anlamıa dedi heralde kız istiyor soruyorum sağlıklı olsun diyor hiç konuşturmaz bile ama isimlerde kız düşünmüş nedense:):):):) sağlıklı olması herşeyden önemli tabiki ayrım yapamam valla çoçuğumun cinsiyeti hakkında :):):):ben dalgınlığına gelip bazen oğluşum diyorum oda kızışım diyor var heralde içinde biryerlerde kız bebek hissettim :)):):):): nasip kısmet gerçi ikiside dünyalara bedel ne fark eder:):):):
kızlar bu iki topik meselesi ile ilgili ben de aynı fikirdeyim.
Adminlerden birine mesajla yazdım hatta cumartesi, ama iki topiğin de bayaa ilerlediğini ve birleştirilemeyeceğini söyledi.
Her ay tek topik oluyodu sanırım ilk kez 2 topik oldu o da bize denk geldi
canım sen bi de eminsin tüplerinin açık olduğundan. Hiç takma kafana göreceksin inşallah keseciğini farzedelim ki göremedin saklanmış olabilir yine kafana takma. O arkadaşın yazdıklarını hatırlıyorum önceleri baya belirtisi varmış bi anda kesilmiş. Senin daha hiç belirtin olmadı diye hatırlıyorum. İnşallah hepimiz kolay ve sağlıklı hamilelikler geçiririz. Zaten dikkat ettiysen daha pek kimsede belirti yok erken çünkü. İçini rahat tut...
göebilirsin alttan bakarsa daha iyi görür ama görünür heralde görünmeyudebilir döllenmeye bağlı geç döllendiyse görünmez
tşk ederim sümeyye :):):):)):): evet daha başlamadı daha erken heralde genelde de 7. haftanın içindeyken felan başlıyor heralde hiç başlamayadabilir eminim rahim filmide çekindim bu ay hem onunda etkisi olabilir:):):):):) dış gebelik olsa ağrım olurdu gideyimde göreyim bebeğimi yazarım burayada:):):
Akşam beyaz et parçası geldi kızlar sanırım düşük yaptım..Şimdi dr a gidiyorum..Dua edin bana
bir iki damla kan geldiğinden dün bahsetmiştim, korktum ve sabah doktora gittim.
şimdilik bir sorun yok ama tabiki her doğumda olduğu gibi düşük tehlikesi var dedi
progestan verdi, cumaya tekrar çağırdı.
kalp atışlarını dinlicez.
dinlen dedi.
işallah bebişim bize tutunur ve bizi bırakmaz.
Hadi Derya artık git dktora walla biz de çok merak ettik :)))
Benim baştan beri çok ağrım vardı ama elh. keseciğimi gördüm 11.4 mm olmuş... Burda birbirimizi rahatlatmak için varız okuyup okuyup evham yapmayalım lütfen. Stres bebiş için de bizim psikolojimiz için de zararlı. sana diyorum ama ben de stres yapıyorum tabi elimizde değil ama rahat olmaya çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?