2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bir iki damla kan geldiğinden dün bahsetmiştim, korktum ve sabah doktora gittim.
şimdilik bir sorun yok ama tabiki her doğumda olduğu gibi düşük tehlikesi var dedi
progestan verdi, cumaya tekrar çağırdı.
kalp atışlarını dinlicez.
dinlen dedi.
işallah bebişim bize tutunur ve bizi bırakmaz.

canım dikkat et kendine,yat dinlen bol bol.arzucum gelince nazar boncuklarınızı koyar bol bol:)))bende cumartesi gidicem hayırlısı bakalım...

Dış gebelik tüplerde kısmı tıkanıklık varsa oluyo ya ne tam açık ne tam kapalı olduğu zaman. Kese rahimin içinde gözüktüğü an emin oluyosun dış gebelik olmadığından. Ama madem tüplerin açık böyel bi ihtimal yok zaten inş. İçini rahat tut canım yaa normaldır hepimizinki inşallah...

deryacım sen testini yaptırmadın mı?
Pozitif çıkmadı mı?
Hiç dr gitmedin mi?
Kesesini görmedin mi?
Kalp atışımız yok henüz ama kesemiz var tatlım?
Neden bu kadar stress oldun?

gidicem canım birazdan valla onu görememe korkusu var ondan yok çok stres olmadım ama iyi şeyler duymak iyi geliyorgenede

yok çok şükür açık ikiside gidip geleyim göreyim bebeğimi daha ferah tutucam inşallah :):):):)

günaydın kızlarr bende çarşamba gidicem doktora 4+3de yani görürmüyüm acaba keseyi bilemedim:26:

canım sen bi de eminsin tüplerinin açık olduğundan. Hiç takma kafana göreceksin inşallah keseciğini farzedelim ki göremedin saklanmış olabilir yine kafana takma. O arkadaşın yazdıklarını hatırlıyorum önceleri baya belirtisi varmış bi anda kesilmiş. Senin daha hiç belirtin olmadı diye hatırlıyorum. İnşallah hepimiz kolay ve sağlıklı hamilelikler geçiririz. Zaten dikkat ettiysen daha pek kimsede belirti yok erken çünkü. İçini rahat tut...

günaydın kızlarr bende çarşamba gidicem doktora 4+3de yani görürmüyüm acaba keseyi bilemedim:26:

göebilirsin alttan bakarsa daha iyi görür ama görünür heralde görünmeyudebilir döllenmeye bağlı geç döllendiyse görünmez

Biz dün akşam düşündük biraz :) Daha erken aslında ama insanın hoşuna gidiyo böyle şeyler. Kız için Meryem Nuha, Erkek için Emin Mervan düşünüyoruz. Tabi daha değişebilir fikrimiz. Yakınlarımızdan hiç kimseye söylemicez şimdilik çalmasınlar isimlerimizi diye :)) Sizce nasıl güzel mi bu isimler??

Öbür topic'te pek paylaşım olmuyo artık zaten yeni gelenleri de bu topic'e yönlendiriyo arkadaşlar genelde... İyi de yapıyolar. Önceden de söylemiştim öbür topic'i yaşatan bizleriz nerde var olursak o topic devam edecektir. Ben de ilk o topic'e başladım çünkü ismi hamileliğini yeni öğrenen biri için daha net ama sonra bu sabit ve daha eski olduğu için bu kalsın istiyorum

tşk ederim sümeyye :):):):)):): evet daha başlamadı daha erken heralde genelde de 7. haftanın içindeyken felan başlıyor heralde hiç başlamayadabilir eminim rahim filmide çekindim bu ay hem onunda etkisi olabilir:):):):):) dış gebelik olsa ağrım olurdu gideyimde göreyim bebeğimi yazarım burayada:):):

Hadi Derya artık git dktora walla biz de çok merak ettik :)))
Benim baştan beri çok ağrım vardı ama elh. keseciğimi gördüm 11.4 mm olmuş... Burda birbirimizi rahatlatmak için varız okuyup okuyup evham yapmayalım lütfen. Stres bebiş için de bizim psikolojimiz için de zararlı. sana diyorum ama ben de stres yapıyorum tabi elimizde değil ama rahat olmaya çalışalım

İnşallah annesi bebeşin hep seninle kalır..
Bu arada doktorun ilişkiyle ilgili birşey söyledi mi??
yani bir süre ara vermeni falan..benim doktorum haftada 3 kere yapmak faydalı bile demişti..
ama ben cesaret edemiyorum...

İçten içe midem bulanıyor. Kusacak kadar değil ama rahatsız ediyor beni. Yüzüm de bembeyaz oldu, kanım çekildi resmen. Dışardan anlaşılacak artık hamile olduğum

maşalah bay iyi olmujş bbeği görmedin mi içinde erken döllenme oldu heralde seninki .:):):)): gidicem gidicem az kaldı 14 15 doktorla randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…