2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Evet haklsin sonradan toparlayabilir ama boyuda degisir ilerde suan cok bir fark olmadikca
Sorun etmemek lazim .

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. biraz araştırdım internetten, çok kişi karşılaşmış bu durumla hep geçici deniyor inşallah da öyledir. zeka geriliği vs yapmıyormuş büyümezse ama yine de düzenli takip şart. ne de olsa normal bir durum değil.
eşim kimya mühendisi. ama maaşallah ne göz varmış ben de şaşırdım.
doktor bugün dahiliyeye bir görün kan tahlillerine baksınlar ekg de çeksinler dedi. bahsettiğiniz tsh vs hepsine baktırıcam çok haklısınız. zaten bende ağır olmamakla birlikte kansızlık da var. günde iki şişe kan ilacı alıyorum. ama doktoruma göre kansızlıkla alakası yok çünkü çarpıntı yapacak kadar çok kansız değilsin dedi. panik ataktan şüphelendi çok şaşırdım. bu yaşıma kadar hiç böyle sorunlarım olmamıştı. hamilelikle birlikte patır patır ortaya çıkıyor hastalıklarım. allah beterinden korusun hepimizi.

hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. insanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyormuş. allah hepimizi görünür görünmez her türlü kazadan beladan hastalıktan korusun.

e yarın buluşucaz bakalım. Yüzüme nasıl bakacaksın küçük oğlum? Ben sana niye tekme atmıyorsun diyince utanmıcan mı?? Hadi bakalım sorarım yarın sana ben bunu

Oh hadi kurtulmuşsun aşıdan
benide bu hafta çağırdılar ama ben gitmedim yaa
kar kış kıyametti her yer ne işim var düşecem müşecem allah korusun
iki doz mu yapılıyormuş

Sagol canim o sıkıntıdan kurtulduk ama ağrı yapacak mı onu merak ediyorum şimdilik bişey yok yarın belli olur artık evet iki tane vuruyorlarmis birer ay süreyle seni de Rabbim kurtarsın havalar güzelinde gidersin artık

Canim bulantilarin ne alemde ben artık yavaş yavaş düzeliyorum artık hiç olmazsa yemek yiyebiliyorum sen benim ki 18 haftada gecti seninki de gecer demiştin umudum yoktu ama sanki geçecek

Minikuss yazamasamda takip ediyorum seni. inşallah güzel sonuçlarını bizimle paylaşacaksın.

İnşallah canım artık sonuç bekleme dönemindeyim kısmetse iyi haberlerle gelirim...

İkeadaki ürünlere ben de baktım hafif mobilya şık fazla yer kaplamıyor çok pahalı da değil başka parçalarla ekleme yapılabilinir. İkea beşiklerini 5 yaşına kadar kullanan arkadaslarım var bir taraftaki korkulukları çıkartarak.. Bende şifonyer bebek karyolası ve dolap almayı düşünüyorum ikeadan çibinlik vs de var.. okula başlayana kadar da kullanabilir zaten bazam var beşiği kaldırınca aynı takıma baza ile devam edicem.. İkea kendi beşikleri için yatak ve tekstil ürünleri satıyor ama biz gittiğimizde ölçülerini almıştık bebek karyolarında standart 60-120 cm bu uygunlukta başka firmalarda yatak yapıyor ve bu ölçülerde bebek tekstili bulmak mümkün.. Büyüyen beşik değilde aynısının büyümeyenlerine baktık ama çok hantal özellikle altında çekmecesi olanlar kademeli değil yani çocuk büyüdükçe derinliği arttıramıyorsun..

Bu kadar olur arkadaşım bende sayfaya plesanta previa totalis olduğumu öğrendiğimi söylemek sizlerle paylaşmak için girdim :)

İkinize de çok geçmiş olsun evet bebeklerimiz çok kıymetli ama bizim sağlığımızda önemli onlara hayat veren bizim vucudumuz.. çözümsüz değil ve Allahın izniyle sizde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alabileceksiniz kendinize çok dikkat edin bol bol dinlenin.. Sizin için de dua ediyor olacağım..

Çok geçmiş olsun bu tip anomaliler çıkabiliyor maalesef. Doktorun haklı başka anomaliler ya da testlerde riskler çıkarsa önemli oluyor bana da bu yönde açıklama yapılmıştı..
Bizde de iki adet anomali var böbrekte ve bağırsakta bunların çoğu doğuma kadar düzeliyor canım..
Eğer doğuma kadar içim rahat etmez dersen tek çözüm amniyosentez 4lü test mevcut anomali için sağlıklı bir sonuc vermez diye düşünüyorum..
Bebeğine sağlık diliyorum dua ediyorum canım içini ferah tutmaya çalış
Gerçekten etkileniyorlar herşeyden ben amniyosentez yaptırırken bebeğim diğer tarafa toplandı yumak gibi kenara köşeye kendini saklanmış kuzum

çok teşekkür ederim canım. şu an için doktoruma güvenmek istiyorum açıkçası. sadece içimi rahatlatmak adına 4lü testi yaptırmak istiyorum. 2li temizdi ama bu kist canımı çok sıktı. daha annemlere bile söyleyemedim panik olmasınlar diye. inşallah geçicidir inşallah boşunadır bu endişelerim ama sonuç ne olursa olsun o benim bebeğim.
senin de sonuçların temiz çıkacak inşallah. içimizi ferah tutalım :)

kistemi canın sıkıldı cnm üzülecek bişi yok benm bekarkenden var 6 cm iki tarafmda hemde.sıkılma..endişe etme cnm..

teşekkür ederim ama kist bende değil canım, bebeğimin başında. dün doktor kontrolünde ortaya çıktı ondan bahsetmiştim geçmiş sayfalarda.
hoş bende de iki tane kocaman kist vardı hamileliğimin başında öğrenmiştim. hatta doktorum bana tedaviyle mi hamile kaldın diye sormuştu ilk muayenemde. kaldı ki plansız bir gebelikti. ama bir sorun çıkarmaz dedi doktorum ki zaten şu an rahmim bebekle birlikte büyüdükçe kistlerim küçüldü minicik kaldı çok şükür. zaten önemli olan ben değilim şu an, bebeğim. geçici bir durum olmasını umuyoruz.

Herkese Günaydınnnnnnnnnnnn,

Bugün daha sakinim :))) Bebeğim de rahat etsin, huzurlu olsun diye :) Herkese sağlıklı günler :)

Günaydın herkese. Hayırlı, dualarımızın kabul olduğu cumalar olsun inşallah.

Desty. Keeper, Pdnk; çok geçmiş olsun hepinize. Allah bebeğinize de size de sağlık versin.

Minikkus, Akasya ; Allah sizin miniklerinize de bu mübarek günün hatırına sağlık versin.

Bugüne dua ile başlamak istedim. Başka atladığım bebeğinde ve kendinde sağlık problemi olanlar varsa Allah onlara da sağlık versin inşallah.

Hiçbir problemi olmayanlarında Allah sıhhatlerini bozmasın.

Amin.

canım hiçç üzülme benim bebişimde de çıktı hemde iki tarafında doktorun söylediklerini anlatayım..benim kendi doğum doktorum beni nükleer tıp uzmanına yönlendirmişti her hastasını gönderiyor ayrıntılı ultrason için..beynine ve diğer organlarına bakıcak dedi biz de geçen pzt gittik..doktor baktı hemen söyledi kistleri ama bu dediğimi siz duymamış olun dedi çünkü bunlar beyinde değil kafatasında sağlıkla pek çok bebekte gördüğümüz ve 3-4 haftaya kaybolan kistler dedi...rapora yazdığım için size açıklıyorum dedi ama siz duymayın hiçbir sakıncası yok dedi..sonra bebişe baktı herşeyi normal hazırlıklara başlayın dedi..beyin kistinden bahsederlerse dinleme çünkü alakası yok bu durumun...yani canım hiç korkma gittiğim doktor Ankarada çok iyi bir tıp uzmanı..hiç üzme kendini bebişini de..hazırlıklara devam inşallah sağlıkla doğar bebişin..

günaydın güzel hamişler uzun zamandır yaklaşık 10 gündür kk ya giremedim. nasılsınız bakalım. geçmişi biraz okudum sonra bıraktım yoksa bu günüm yetmezdi biran önce aranıza katılmak istedim. çok özledim bu ortamı kızlar. bir çok anne cinsiyetleri öğrenmiş artık yavaş yavaş cinsiyet konusunu bitirdik gibi. öğrenmeyen kalmamıştır herhalde. ve gördüğüm kadarıyla herkesin tarama testleri güzel çıkmış Allahıma şükür. ben ve bir kaç arkadaş hariç moraller güzel sanırım. minikkuş un 3 lü test sonucunu geçmişi okurken gördüm bende aynı durumu yaşadığım için onun adına çok üzüldüm ama neyse ki operasyonu başarılı geçmiş ve sıkıntı olmadan atlatmış buna çok sevindim. bende 1 ocakta girip tarama testi sonuçlarımdan bahsetmiştim size arkadaşlar bir kaç doktora gittim kimisi risk yok kimisi de risk var dedi.ama her şekilde eşim sıvı aldırmayı kabul etmiyor. bebeğimiz ne şekilde doğarsa doğsun kabulümdür diyor bizde böyle karar verdik ama tabiki 9 ay bu endişeyle nasıl geçecek bilmiyorum. şuan da gittiğim doktorum değerlerin normal dedi. benim bu şekilde kaç tane hastam sağlıklı bebek doğurdu ben amniyosentezi önermiyorum dedi. tabii bir bakıma şansa bırakmış oluyoruz .hiç bir sorun yok sen merak etme istersen 4 lü testini de yaptır için rahat etsin zaten bir iki hafta sonra detaylıya gireceksin dedi. yarın 4lü test için doktora gidicem.içimde ki endişeyi geçirmiycek biliyorum ama napalım bu da Allahın sınavlarından birisi kızlar.hiç isyan etmiycem alnımıza ne yazılmışsa onu yaşıyoruz bu günümüze şükür...

yaaa :) en son magazalarına baktıgımda takımlar 70 küsürdü, demekki genel indirime girmişler :44: neyse en azından yorulmadan almış bulundum :)
canım söylediklerine göre bebekler ilk dogduklarında kendi vücut ısılarını sağlayamadıkları için üşürlermiş. onun için yazın başında doğacakları için tam sıcak olmayacak.. tulumları çok güzel ve kaliteli bence almalısın dügün zamanı bende çok strese girmiştim ve stresten abuk sabuk şeyler almıştım. sonuç olarakta 2 yıllık eşyaların nerdeyse hepsini tekrar degiştirmek zorunda kaldım ama bebek olayında neden se hiç stresim yokk :) tam tersi o kadar neşeyle ilgileniyorum ki herşeylee içim içime sığmıyor. ama ben bişiler seçerken yada alırken genellikle yanlız dolaşmayı tercih ediyorum. yada öyle herşeye müdahale etmeyen çok yakın bir arkadaşım var onla gidiyorum. çünkü ben bişi begendigim zaman kardeşim annem eşim kim olursa olsun o ne yaa gibi bir tepkide bulununca rahatsız oluyorum ve motivasyonum düşüyor.sonuçta bir karar verilir 10 kişiden mutlaka 2 kişi memnun olmaz onun için hiç strese girme tadını çıkarmaya çalış, çevrendekilerde sonuçta iyi niyetle yönlendirmeye çalışıyorlar fakat son kararı her zaman kendin vermeye çalış ki içine sinsin

günaydın kızlar

ben de ikea düşünüyorum canım zaten senin aldıklarını da çok beğenmiştim tek çocuk düşünmediğimden nasip olursa zaten beşiğe sığmayınca bu ufaklık kardeşi olur inşallah o zaman ona yatak alırız kardeşi beşikte yatar büyüyen yatakları sevmiyorum ben de çok hantal geliyor gözüme :44:

evet ben de öyle biliyorum kuranda geçmesine gerek yok önemli olan anlamı

geçmiş olsun canım bir sıkıntı olmaz demiş doktorum içini ferah tut sağlıkla doğar bebişin inşallah

bebğin kilosu az diye üzülmeyin arkadaşlar farkı kapatır bütün tontişler hem zaten az dediğimiz de gram

herkese günaydın kızlar neden bilmiyorum ama dün akşam dan beri bebegimin hareketlerini hissedemiyorum ve bu sebeple güne çok kötü ve mutsuz uyandım normalde bu saatlerde en az 2 kere oynardı hala tık yok canım çok sıkılıyorr ve ben bu duyguyu hiç sevmedimmm biyerde okumuştum bebek hareketleri bir anda kesilirse doktora başvurun diyordu, acaba doktora mı gitsemmmmmm

biraz bekle bence canım stres yapma uyuyordur minik stres yaptıkça daha da kıpırdamayabilir

biraz bekle bence canım stres yapma uyuyordur minik stres yaptıkça daha da kıpırdamayabilir

cnm ben aslında öle pimpirikli biri dilimdir ama niyeyse içime kötü kötü şeyler doğuyor bide üstüne hareket etmeyince iyice dağıldım, eşimde dün akşam her zaman hereket edemez uyuyordur sonuçta onunda içeride kendisine ait bir hayatı var deyince baya güldüm ama bu sabah sanki hiç bişey degişmedii, neyse beklicem baktım olmuyor ögleden sonra giderimmm stres yaşamaktansa en azından rahat ederim.

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
ben grip oldum çok öksürüyorum ve boğazım ağrıyor
çalıştığım yerde arkadaşım zencefil, elma, tarçın karışımı bişiler hazırladı
başka yapıcak bişi yok sanırım

Günaydın cnm bence stres yapma ben hiç hissedemiyorum , hissetmedim de ama panik olmamaya çalışıyorum sende sakin ol hiç bişi yoktur bebişinin annesii uyuyordur.Ne kadardır hisediyorsun hareketlerini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…