2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kan mı? onu duymamıştım doğrusu...
benim dr. da badem yağını önerdi ama niyetim yok aynı zamanda tüylenme de yapar çünkü bu yağ... normal kremlerden kullanıyorum şimdilik. bir de çatlak kremi önerdi ama daha almadım.

göğüs uçlarıyla ilgili sıkıntıyı ben haftalar önce yazmıştım buraya aynı şeyler olması herşeyin normal olduğunu gösteriyo :)
pullanma aşırı kaşıntı hissi ve acıma bende de uzunca bi zamandan beri var .. dediğim gibi genel bi sorunolduğuna göre korkulcak bişi yok:)
bende yağlanırken mutlaka göğüslerimi de uçları hariç yağlıyorum.. biraz rahatlatıyo..

ben isim konusunda takıntı yaptıım için kızımda bundan önceki üç ayımı bu konuya ayırmıştım ve aramadık sormadık fetva kurulu
bırakmamıştım..
ismin illaaa kuranda geçmesi gerekmiyo böyle bir şart yok
sadece çoccuklarımıza verdiğimiz isimden mesuluz ama anlamı güzel olması için mesulüz..
güzel düşündürücek iyi anlamlı güzel anlamlı isim koymak gerekiyoo yoksa illa kuranda geçcek şartı yok..
dediğim gibi bir sürü görüşmem istişarem oldu bu konudaa hepsi böyle söyledi..

bişi daha vardı cevaplayacağmm ama unuttum :)

canım bende önceki gün aynı dediğini yapmıştım doktordan gelince cetvele baktım,ölçtüm
günümüz aynıymış seninlede.. benim yavruda 25 cm- 345gr olmuş..
şaka maka zaman geçiyor, yavrular büyüyorr.. Allahım esirgesin cümlesinii..sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görelim inşş

Son düzenleyen: Moderatör:

ben nemlendirici sürerken uçlarına da sürüyorum. zararlı mı

bende kansızlık var. kuru üzüm hoşafı yapcaktım. hem meyvesuyu niyetine, yemeklerin yanına sıvı olsun diye.

temiz tencere bulamadım. elde yıkamaya üşendim. makinaya attım geldim :) 2 saat sonra yaparım artık.

tarifini de netten aldım. ilk kez yapcam. bilen varsa anlatsın :) nettekilere pek güvenmiorum

bende hep internetten bakıp yapıyorum canım tarifleri..
afiyet olsun sana şimdidenn.. yarasın sanada yavruyada

bende hep internetten bakıp yapıyorum canım tarifleri..
afiyet olsun sana şimdidenn.. yarasın sanada yavruyada

daha yapmadım. inş yaparım. 2 haftadır üzüm hoşafı yapcam :)

tarifteki su az gibi geldi biraz ama yaparken ayarlarım artık.

daha yapmadım. inş yaparım. 2 haftadır üzüm hoşafı yapcam :)

tarifteki su az gibi geldi biraz ama yaparken ayarlarım artık.

üzümlerde şişiyor zaten.. göz kararı ayarlarsın artık suyunu ,şekerini..
doğumdan sonrada iyi olur hoşaf.. yapan olursa içeriz artık

Allah'a emanet olun.. iyi akşamlar kızlar:79:

canım çok geçmiş olsun..
çok şükür doktorunun kontrolündesin zaten .. herşey yolunda gider Allah'ın izniyle..
içini ferah tut.. gerekiyorsa da yatak istirahati yaparsın kalkmadan sonrasında..
Allahım esirgesin sizi..
Allahım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar geldim minnoşumu gördümm büyümüşşş:) 22 cm ve 343 gr çıktı teyzeleri ellleri ayaklarııı çok tatlııı

Bende sizin bebeginizle kiyaslayinca kilosu az gibi geldi kizimin.
Sali gunu kontrolmuz vardi bizimde boyu 25 cm kilosu 288 gr dr iyi dedi ama
Simdi sizinkilere bakinca cok az degilmi.

kızlar biraz önce doktor kontrolünden geldim. kızım iyi 230 gr olmuş ama kafasında kist varmış :'( aslında doktor önce söylemedi bize önemsemediği için, sonra eşim farketti doktora sordu bu nedir diye. doktor da ben önemsemedim söylemedim ama madem sordunuz bilgi vereyim dedi. sağlıklı bebeklerde de bu kistler olabiliyor, 26. haftalara doğru kendiliğinden geçiyor bi sorun yok yani dedi ama siz onu gelin de bana anlatın... bu kistin yanında başka bulgulara da rastlasaydık o zaman ciddiye alırdım dedi mesela kist tek taraftaymış, çift tarafta da olsaydı veya ikili testin sonucu riskli çıksaydı ( ki temiz çıkmıştı ) o zaman endişelenirdik dedi. bizi rahatlatmaya çalıştı ama inanın pimpirikli bir insan olmadığım halde söz konusu bebek olunca çok tedirgin oldum. 4lü testi istememiştik 2li temiz çıktığından ama şimdi içime kurt düştü acaba 4lüyü de mi yaptırsaydım diyorum siz ne dersiniz?
doktorum ayrıca dahiliyeye gitmem gerektiğini de söyledi ekg çektirmem gerekiyormuş. arada nefesim daralıyor gibi böyle kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor oturduğum yerde nefes nefese kalıyorum resmen... nabzım normalde 70-80 atarken birden 110 lara vuruyor patlicak gibi oluyorum.
neyse çok uzattım kusura bakmayın ama dolmuşum heralde içim sıkılıyor hala.
öpüyorum hepinizi.

canım için rahat olsun stres yapıp bebeğini de kötü etkileme
bu durumu yaşayan o kadar çok kişi varki
çok yakın bi tanıdığın başına geldi kendi kuafördü çalıştıda kanaması da oluyodu sürekli
doğuma yani normal 40 haftayı doldurmasına çok az zaman kala bebeği aldılar şimdi ikisi de gayet iyi

canım çok geçmiş olsun kızına da maşallah
abimlerin bebeğinde çıkmıştı onunda böbreğinde kist vardı hatta doktor söylediğinde
bende yanlarındaydım önemli bi durum mu tehlike yaratır mı dedik Allah a kalmış bizim elimizden bi şey gelmez dedi
sonra gerçekten doktorun bu tavrı bizi sinir etsede bu durum geçti şimdi 2 yaşında çok tatlı bi kzıları var
ama bence sen diğer tarama testini yaptır için rahat olsun ve başka bi doktor tavsiyesi daha al
umarım sağlıcakla kızlarımızı kucağımıza alırız

BendEnde gelmiyor hatta bazen sıkıyorum gelir mı diye yok gelen giden yok
Benim doktorumda krem verdi ama henüz kullanmadım daha kako yağını kullanmadım ama duydum canim internette araştırdım etkiliymis inşallah faydasını görürsün

ben kullandım canım ilk bebeğimde tonla kakao yağı sürüyodum karın kalça bacak
ama her yerim çatlak acaba diyorum belki kullanmasam daha kötü olurdum
hemde yurtdışından almıştım sözde en iyisinden ayrıca karnımdaki incecik tüyleri bile besledi ve daha belirgin yaptı
bence kullanacaksan da arkadaşım dikkatli kullan

teşekkür ederim canım çok sağol... doktor 26. haftalarda kendiliğinden geçecek görüceksiniz diyor ama içim içimi yiyor ya geçmezse diye. biraz da kendimi suçluyorum aslında... plansız bir gebelikti bizimki, istemedim başlarda pek allah görüyor. acaba diyorum öyle düşündüm de rabbim bana ceza mı verdi... şimdi bile gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm oluyor.
eşim gerek yok 4lü teste bence iyi olacak dese de benim içim rahat değil onun için en kısa zamanda 4lüyü yaptırıcam kafam rahat etsin en azından.

Cok gecmis olsun canim uzme kendini bak doktorunda demis gecer diye onemli olsaydi mutlaka
Bir oneti sunardi diye dusunuyorum.uzulme kizin iyi olcak insallah morelini bozmadan dua et cnm.

çok teşekkür ederim canım ben de öyle yapıyorum dua ediyorum sürekli.
allah büyük inşallah geçici bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…