2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
niye 25 gün rapor aldın kötü bişi yoktur umarım..

3 gün hastanede yatmıştım ya düşük tehlikesiyle sonrasında 1 hafta raporluydum
işe başladığım gün ağrım vardı, halimde pek yoktu
şirkette bayıldım müdürüm rapor alıp evde dinlenmemi söyledi
o gün tekrar druma gittim 2 ocağa kadar rapor yazdı
böyle işte Allaha şükürler olsun şimdi iyiyiz kızımla

günaydın arkadaşlaarrr
hepimize Hayırlı Cumalar olsun inşallah;
Rabbim evlatlarımızı sağlıklaa sorunsuz bi şekilde taşıyıp kolayca kucağımıza almayı nasip etsin hayırlarla :) (amin)

zeyyynoo cumm;
dr.ların önerisine uy ve kocaman bir çukulata yiyip sırt üstü uzanıp bekle :) eminim minigin ayaklanacaktır :)
bu çoklu takımlar için dee;
içinde iç zıbın bilmem ne bişiler oluyodu hala oluyo mu bilmiyorum :) ama oluyosa onlar bizim için çok gereksiz oluyo arkadaşlar
yaz bebeği olucağı için bizimkiler kullanılmıyo.. valla kızım temmuz 9 da doğmuştu ve hastane üzerine kısa kol bi bady giydirmişti bi de eline
eldiven o :) o yüzden çok abartmayınn alşverişi ben hep diyorum zaten o bu getircek bir sürü şey olcak..

Cnm üzme kendini bak doktorun da demiş zaten önemli bişey değil 26. haftada geçicek diye, inşallah da öyle olucak sen içini ferah tutu bebişini güzel besle iyileşsin annesi... bu kalp çarpıntısı sanki bana da oluyo bazen oturuken yada yatarken nefesimin daraldığını bana yetmediğini hissediyorum darlanıyorum kalbim hızlı hızlı atıyo ama sonra geçiyo, doktora sormuştum normal olur arada öyle bunalmalar ama geçmezse ozaman sorun olur demişti. ben de bugün kendi kendime pimpirik yaptım doktora randevu aldım öğlen 2de gitcem muayene olcam bakalım bebişim nasılmış dönünce size yazarım yine hepiniz şimdilik sağlıcakla kalın

herkese selam ve iyi cumalar.. haftasonu geldi yine :) dun ortakoy ulus pazarına gittim. gittigimde kiz tarafını kaldırırlar ama cok sirin seyler vardi, hem erkeklere baktim tabi. tommy, gap kids, c&a, wenice marka uzun kollu tshirt, esofman ustleri, montlar vs vardı fiyatlar 10 - 40 arasi. en minik 6-9 veya 9-12 ay vardi. Cok sirin seyler ama . aldim ben 4-5 parca bisi ama 9-12 leri alınca da niye aldim daha simdiden oldum. cocuk iri veya kucuk olursa mevsim kayabilir ama hep baharlık seyler.

Nilufer simdi gordum mesajını pardon. ama dun 5 gibi bosaltmislardi kardan herhalde. ama sonraki haftalarda gidebilirsin diye tarif edeyim. ortakoye gidiyorsun, dereboyu caddesinin sonuna kadar gidiyorsun, saginda migros kaliyor 100 mt daha gidip sola giriyorsun zaten okla Ulus Pazari diye yaziyor 20-30 m sonra kapisini gorursun. erken gelin dedi adam. biraz once yazdim genelde 6 ay sonrasi kiyafetler ben erkeklerle ilgilendim tabii ve bayildim yarin fotolarini koymaya calisirim:)

kızlar ben bu montlara yıllardır bayılıyordum kıza da erkeğe de çok yakışacağını düşünüyorum altına da bu renklerden bir spor ayakkabı off tam yemelik
e-bebekte 19.90 a kadar düşmüş ben almaya karar verdim belki sizde beğenirsiniz diye paylaşmadanda geçemedim :)

Eklentiler

• $xBAK-86696_1.webp
    244 bayt · Görüntüleme: 59
  • $xBAK-DB162-I_2.webp
    470 bayt · Görüntüleme: 48

günaydın ciiciimm benim alttaki bilgilerimi okusana hıçkırık tutuyoomuşşlar cücüklerimiz ben gün içinde çok hissediyorum demiştim dr.a o da hereket değil o demişti biraz daha buyuyunce hareketleri ayırt edeceksin tepikler daha sert olur demişti gerçekten şimdi ayırt ediyorum
sürekli aynı yerde tıp tıp lar oluyor o zman hıçkırık tututyormuş
yeriim ben onun hıçkıran yerleriniii
benimde kukucanım olacak inşallah önümüzdeki hafta netleşecek meğer ne kadar istiyormuşum kızçem olmasını

cok kisa bi sure kakao yagı ve kakao yaglı krem (vazelin) kullandim ama kokusu ve dokusu bana agir geldi, cok yagl oldu devam edemedim.

Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.

Gerçekten çok üzüldüm. Allah sana bol sabır ve dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın

basın sagolsun arkadasım.mınıkkusla senı sureklı takıp edıyordum.sok oldum ınan.nedenını nıcınını sormayacagım.allah bu acıyı bır daha yasatmasın.sabırlar dılıyorum umarım kısa surede toplanırsın allah kucagını saglıklı sıhatlı bır evlatla doldursun ınsallah en kısa surede.

Akasyaa, canım çok üzüldüm..
... Allahım yar ve yardımcın olsunn..
sabır ve dayanma gücü versin ..

çok üzüldüm.. çook..
Allah yardımcınolsun..
her şer de de bir hayır vardır.. bunda da vardır mutlaka..
çok zoor biliyorum ama; kendini bırakma

Başınsağolsun canım. Çok üzüldüm. Allah büyük sabır versin.

Çok üzüldüm rabbim sabır versin Allahım sağlıkla sıhhatle tekrar güzel haberler duyursun hayırlısını versin

canım ya rabbim sabır versin inşallah, dualarıımızdasın hiç merak etme, inşallah en yakın zamanda aramızda olcaksın yine.

Allahım güç kuvvet versin söylenecek başka ne varki:-((((

kızlar 2 hafta önce doktora gitmiştim ve elevit ve ferrum fort verdi sabah akşam içmem için.ogünden beri kabızlık ve iştahım hiç yok.başka doktor hergün alma 2 günde bi iç dedi ama iştah konusunda sizin de bu şekilde oluyor mu.iştah şurubu içen var mı.

ferrum fortu hiç duymadım da canım elevit iştah açıyor diye biliyorum, benm açıyordu, ben de şuan 2 günde bir alıyorm ama 18. haftadan sonra hergün almalı demişti doktorum. kaç kilosun, şimdiye kadar kaç kilo aldın, yani ben de çok yiyemeyenlerdenim ama bunu sorun etmiyorum, yani gerekli olanları yemeye çalış yeterli, hani sütünü, peynirini, bir avuç çerezini, 5 porsiyon meyveni, yiyebilrsen kuru meyveni ihmal etme yeterli diye düüşünüyorum. sonra açılcak daha iştahımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…