niye 25 gün rapor aldın kötü bişi yoktur umarım..
kızlar biraz önce doktor kontrolünden geldim. kızım iyi 230 gr olmuş ama kafasında kist varmış :'( aslında doktor önce söylemedi bize önemsemediği için, sonra eşim farketti doktora sordu bu nedir diye. doktor da ben önemsemedim söylemedim ama madem sordunuz bilgi vereyim dedi. sağlıklı bebeklerde de bu kistler olabiliyor, 26. haftalara doğru kendiliğinden geçiyor bi sorun yok yani dedi ama siz onu gelin de bana anlatın... bu kistin yanında başka bulgulara da rastlasaydık o zaman ciddiye alırdım dedi mesela kist tek taraftaymış, çift tarafta da olsaydı veya ikili testin sonucu riskli çıksaydı ( ki temiz çıkmıştı ) o zaman endişelenirdik dedi. bizi rahatlatmaya çalıştı ama inanın pimpirikli bir insan olmadığım halde söz konusu bebek olunca çok tedirgin oldum. 4lü testi istememiştik 2li temiz çıktığından ama şimdi içime kurt düştü acaba 4lüyü de mi yaptırsaydım diyorum siz ne dersiniz?
doktorum ayrıca dahiliyeye gitmem gerektiğini de söyledi ekg çektirmem gerekiyormuş. arada nefesim daralıyor gibi böyle kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor oturduğum yerde nefes nefese kalıyorum resmen... nabzım normalde 70-80 atarken birden 110 lara vuruyor patlicak gibi oluyorum.
neyse çok uzattım kusura bakmayın ama dolmuşum heralde içim sıkılıyor hala.
öpüyorum hepinizi.
benim doktor baya rahat ama mesela bana toxo testi yapılmadı - yaptıralım mı dedim boswer zaten cig et mi yiyorsun dedi, 3lu 4lu istedim yok gereği cok endiseleniorsan git amnio ol dedi. ne afs ne asi ne bisi :) bakalim sorun cikmaz insallah. alisveris konusunda bildigim / duydugum herseyi paylasirim hic merak etmeyin. Ornegin bugun Ortakoy Ulus Pazarina gidiyorum, annem gecen hafta ordan Zara kids hirka almis 20-25 tl cok da guzeller. Gap, H&M ne ararsan var dedi ben de kurtlandim isten cikip gidecegim:)
Bana orayı tarif etsene. Ulus Pazarının yeri değiştikten sonra (seneler önce) bir daha hiç gitmedim. Nerdedir diye araştırmaya da üşendim. Gerçi doktor yat diyor ben pazar diyorum hey Allahım. Neyse :) Eş dost yollarım artık :)
GÜNAYDINNN KIZLARRRR
Benim Beren'im de pek bir nazlı sıpa :) Yemek yedikten sonra gösteriyor kendını 2 yada 3 defa tepik atıyor alttan ondan sonr auyku moduna geçiyor karnı doyuyor ya ellerine sağlık annecim diyor herhalde :))
Ben henüz hiç birşey almadım bu aydan sonra başlım diyorum. Hastane çıkışını alan varmı aranızda ? 10' lu setleri almak daha mantıklı sanırım dimi ?
Fikirlerinzi bekliyorum..
bişey gelmiyo ama bol bol kaşınıyor hem de çok acıyorama doktorum sarı sıvı gelebilir hatta kan bile olur demişti bilgin olsun..
bu arada annişler doktorum karnım ve göğüslerim için kakao yağı verdi kullanan var mı hiç?
Gerçekten çok üzüldüm. Allah sana bol sabır ve dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınArkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
kızlar 2 hafta önce doktora gitmiştim ve elevit ve ferrum fort verdi sabah akşam içmem için.ogünden beri kabızlık ve iştahım hiç yok.başka doktor hergün alma 2 günde bi iç dedi ama iştah konusunda sizin de bu şekilde oluyor mu.iştah şurubu içen var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?