2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

günaydın , çok geçmiş olsun dikkatli olmaya çalış, bol meyve ve protein al, birde bol bol dinlen...
öksürük için aç karınla 3 çorba kaşıgı pekmez çok iyi geliyor ( hiç sevmem ama) bogazı yumuşattıgı için
acıda vermiyor bilgin olsun.

Canım bence çikolata ye. Mutlaka çikolata yiyince bir süre sonra hareket başlıyorlar.

GÜNAYDINNN KIZLARRRR

Benim Beren'im de pek bir nazlı sıpa :) Yemek yedikten sonra gösteriyor kendını 2 yada 3 defa tepik atıyor alttan ondan sonr auyku moduna geçiyor karnı doyuyor ya ellerine sağlık annecim diyor herhalde :))

Ben henüz hiç birşey almadım bu aydan sonra başlım diyorum. Hastane çıkışını alan varmı aranızda ? 10' lu setleri almak daha mantıklı sanırım dimi ?
Fikirlerinzi bekliyorum..

günaydın cnm bence stres yapma ben hiç hissedemiyorum , hissetmedim de ama panik olmamaya çalışıyorum sende sakin ol hiç bişi yoktur bebişinin annesii uyuyordur.ne kadardır hisediyorsun hareketlerini ?

cnm ben son iki haftadır nerdeyse hergün hissediyordum, özellikle akşamları sırt üstü uzandıgımda. Onun için endişelendim zaten
bende suanda öyle düşünmeye çalışıyorum uyuyordur diye. Inşş uyuyordurrr

Canım hergün aynı şekilde hareketli olmasını bekleme dedi bana doktor. Daha minikler, her hareketini hissedemezsin dedi. Mesela dün benim bebikimde öğlene kadar oynamadı. Ama öğlen dışarda çok gezdim oturunca bir tepiklemeye başladı ki sorma.

Normalde her sabah kahvaltı yaparken çok vurur. Dün hiç vurmadı bende korktum. Şimdi kalktım kahvaltıdan ve çok hareketli şu an mesela. Ama dün saat 3-4 e kadar hiç hissetmedim.

Şu haftalar için çok normal bunlar.

Geçmiş olsun canım. Doktor seni rahatlatmış aslında, sen de çok evham yapma. İnşallah sağ salim doğacak miniklerimiz
Bana öyle şeyler sormadı. Bebek oynuyor mu diye sordu. Tetanoz aşısı bebek hareketlenince yapılırmış. Bugün daha iyi kolum. Demek ki 2-3 gün çekilecek bu acı.
Bebekler bazen çok sık hareket ediyor bazen de arası uzun oluyor. Telaş yapma. Benim bebeğim de öyle. Bazen hiç tepki olmuyor uzun süre. DÜnden beri gaza geldi miniğim habire oynuyor, vuruyor, kıpırdanıyor. Kuranı Kerim dinlemiştim hemen tepki verdi tontoşum
Geçmiş olsun. Turuçgil yeyip bol bol sıcak içecek tüketerek atlatabilirsin. Ben artık nezle-grip olmama şaşmıyorum, çok fazla tekrarlıyor çünkü

saol cnm teşekkürler pekmez aklıma gelmemişti
dinlenmemede imkan yok 25 gün raporluydum şimdi izin alamam sanırım :)

İNŞALLAH ÖYLEDİRR. BEN BU AYRINTILI ULTRASON OLAYINI ÇOK KAFAYA TAKMIŞTIM YA BİŞİ ÇIKARSA NAPARIM DİYE, YAKLAŞTIKÇA SANIRIM ONDAN KENDİMİ KORKUTTUM İYİCE. ben bile kendime inanamıyorum zaten sakin olsana diye kızıyorum kendime

Bende sizin bebeginizle kiyaslayinca kilosu az gibi geldi kizimin.
Sali gunu kontrolmuz vardi bizimde boyu 25 cm kilosu 288 gr dr iyi dedi ama
Simdi sizinkilere bakinca cok az degilmi.

Cnm dr bana bu haftalarda bebek 250 ile 300 gr arası olur dedi iyi beslenmiş biraz tombiş olacak galiba dedi ayrıca zaten ultrason ölçümleriyle değerler pek tutmayabiliyor senin minnoş da uzun maşallah

bende hiçbirşey almadım fakat benden 3 ay önde arkadaşım var çok araştırmacı ruhlu biri :)
izmirde nerde ne var çok iyi biliyor
onun tecrübelerinden yararlanıcam
hastane çıkışı bende baktım çok şirin modeller var
hatta birde 4lü setler var onlardanda almak lazım

saol cnm teşekkürler pekmez aklıma gelmemişti
dinlenmemede imkan yok 25 gün raporluydum şimdi izin alamam sanırım :)

niye 25 gün rapor aldın kötü bişi yoktur umarım..

cnm 10 lu setler için içinde çok gereksiz şeyler var diyorlar, bende bakmıştım ama tercih etmedim. 5 li set ler ideal gibi duruyor.

Cnm dün ultrasona girmeden kaç saat hareket etmedi benimki meğer uyuyomuş dr uyandırdı başladı hoplamaya gayet normal uyuyolar onlarda :) Çikolata varsa ye onu seviyo minikler

cnm 10 lu setler için içinde çok gereksiz şeyler var diyorlar, bende bakmıştım ama tercih etmedim. 5 li set ler ideal gibi duruyor.

Bir 10 lu takım bir tane de 5 li almıştım ben bazı arkadaşlar 20 li bile almış da gereksiz geldi bana da çok pahalıydı bi de çok az giyecekler

[QUOTEGeçmiş olsun. Turuçgil yeyip bol bol sıcak içecek tüketerek atlatabilirsin. Ben artık nezle-grip olmama şaşmıyorum, çok fazla tekrarlıyor çünkü [/QUOTE]

mahvoldum dünden beri inşallah tekrarlamaz, çok dikkat etmek gerek

cnm dün ultrasona girmeden kaç saat hareket etmedi benimki meğer uyuyomuş dr uyandırdı başladı hoplamaya gayet normal uyuyolar onlarda :) çikolata varsa ye onu seviyo minikler

bende öyle düşünmeye çalışıyorum :) hatta kafam dagılsın diye burda her yazana bişiler yazmaya , burdaki kızlara da size kahve yapim mi gibi saçma sapan şeyler sormaya başladım.. çikolata yedim sabırsızlıkla bekliyorum :)

Allah yardımcın olsun arkadaşım. gönlünü ferah tut, bu durum aslında yetişkin olsun küçük olsun herkes de var maalesef. sadece tespit edilmediği için bilmiyoruz. sadece kafamızda değil, memelerde, rahimde, böbrekte, dalakta... insanlar başka bişeyi araştırırken farkediliyor genelde. ama haklısın söz konusu çocuğun olunca daha farklı hisseder insan... mesela yeğenimin boynunda hep ufak ufak nodüller var, elle kendimiz farketttik düşün artık, dr.a götürdüler, dr. sorun olmaz küçük çocuklarda olabiliyor, zamanla geçer, dedi. bi kaç tetkik yapıldı, çok şükür sorun yok. şunu unutmayalım, en büyük zararı stresli olarak biz veririz çocuğa. sakin ve huzurlu olmaya çalışmak zorundayız, çok zor olsa da...

anlamı kötü değil ama dinen bi anlamı yok hem illa kuranda geçen bişi olsunda demiyorum kuranda geçen her kelimenin anlamı güzel değil iyice araştırmak lazım o yüzden bende çok kararsız kalıyorum , öbür dünyada ismimiz ile değil ismimizin anlamı ile çağırılacakmışız o yüzden ii düşünelim
nil çok güzel yanına yakışan güzel bi isim daha bulursan bence süper olur...
k.annem anlatmıştı kendi akrabalarından biri sırf kuranda geçiyor ve kulağa hoş geliyo diye çocuğuna bi isim koymuş hatırlayamadım
,anlamı; iblismiş(şeytan)
allah korusun çocuklar isimlerin anlamı taşıyor iiyi düşünüp tartalım inşallah

kuru yemek daha faydalı diye biliyorum şerbetini içtiğin zaman hem kilo artışıda olur günlük 21 adet kuru siyah üzüm bebeğinde anneninbde kan ihtiyacını karşılıyormuş...

canını sıkma canım ya hem dr. lar daha panik biliyosun önemli bişi olsa zaten tedbirini alır sen merak etme

günaydınnnn
benim bebişim de 1 gün oynuyor 1 bazen 2 gün duruyor canım. çok takılma bunlara. tatlı bişeyler ye, soluna yat hareketlerin hemen.
illa da aklın takılıyorsa, sağlık ocağına git kalp atışına baksınlar, 5 dk bile sürmüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…