günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
ben grip oldum çok öksürüyorum ve boğazım ağrıyor
çalıştığım yerde arkadaşım zencefil, elma, tarçın karışımı bişiler hazırladı
başka yapıcak bişi yok sanırım
cnm ben aslında öle pimpirikli biri dilimdir ama niyeyse içime kötü kötü şeyler doğuyor bide üstüne hareket etmeyince iyice dağıldım, eşimde dün akşam her zaman hereket edemez uyuyordur sonuçta onunda içeride kendisine ait bir hayatı var deyince baya güldümama bu sabah sanki hiç bişey degişmedii, neyse beklicem baktım olmuyor ögleden sonra giderimmm stres yaşamaktansa en azından rahat ederim.
günaydın cnm bence stres yapma ben hiç hissedemiyorum , hissetmedim de ama panik olmamaya çalışıyorum sende sakin ol hiç bişi yoktur bebişinin annesii uyuyordur.ne kadardır hisediyorsun hareketlerini ?
cnm ben aslında öle pimpirikli biri dilimdir ama niyeyse içime kötü kötü şeyler doğuyor bide üstüne hareket etmeyince iyice dağıldım, eşimde dün akşam her zaman hereket edemez uyuyordur sonuçta onunda içeride kendisine ait bir hayatı var deyince baya güldümama bu sabah sanki hiç bişey degişmedii, neyse beklicem baktım olmuyor ögleden sonra giderimmm stres yaşamaktansa en azından rahat ederim.
Geçmiş olsun canım. Doktor seni rahatlatmış aslında, sen de çok evham yapma. İnşallah sağ salim doğacak miniklerimizkızlar biraz önce doktor kontrolünden geldim. kızım iyi 230 gr olmuş ama kafasında kist varmış :'( aslında doktor önce söylemedi bize önemsemediği için, sonra eşim farketti doktora sordu bu nedir diye. doktor da ben önemsemedim söylemedim ama madem sordunuz bilgi vereyim dedi. sağlıklı bebeklerde de bu kistler olabiliyor, 26. haftalara doğru kendiliğinden geçiyor bi sorun yok yani dedi ama siz onu gelin de bana anlatın... bu kistin yanında başka bulgulara da rastlasaydık o zaman ciddiye alırdım dedi mesela kist tek taraftaymış, çift tarafta da olsaydı veya ikili testin sonucu riskli çıksaydı ( ki temiz çıkmıştı ) o zaman endişelenirdik dedi. bizi rahatlatmaya çalıştı ama inanın pimpirikli bir insan olmadığım halde söz konusu bebek olunca çok tedirgin oldum. 4lü testi istememiştik 2li temiz çıktığından ama şimdi içime kurt düştü acaba 4lüyü de mi yaptırsaydım diyorum siz ne dersiniz?
doktorum ayrıca dahiliyeye gitmem gerektiğini de söyledi ekg çektirmem gerekiyormuş. arada nefesim daralıyor gibi böyle kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor oturduğum yerde nefes nefese kalıyorum resmen... nabzım normalde 70-80 atarken birden 110 lara vuruyor patlicak gibi oluyorum.
neyse çok uzattım kusura bakmayın ama dolmuşum heralde içim sıkılıyor hala.
öpüyorum hepinizi.
Bana öyle şeyler sormadı. Bebek oynuyor mu diye sordu. Tetanoz aşısı bebek hareketlenince yapılırmış. Bugün daha iyi kolum. Demek ki 2-3 gün çekilecek bu acı.Selam kizlar hayirli aksamlar nasilsiniz iyisinizdir inşallah bugün tetenoz adımızı da vurulduk geldik diğer ası bir ay sonra yapılacakmış bacaklarında varis ve şişlik var mü diye sordu hemşire size de böyle seyler sordu mü
Bebekler bazen çok sık hareket ediyor bazen de arası uzun oluyor. Telaş yapma. Benim bebeğim de öyle. Bazen hiç tepki olmuyor uzun süre. DÜnden beri gaza geldi miniğim habire oynuyor, vuruyor, kıpırdanıyor. Kuranı Kerim dinlemiştim hemen tepki verdi tontoşumherkese günaydın kızlarneden bilmiyorum ama dün akşam dan beri bebegimin hareketlerini hissedemiyorum ve bu sebeple güne çok kötü ve mutsuz uyandım normalde bu saatlerde en az 2 kere oynardı hala tık yok canım çok sıkılıyorr ve ben bu duyguyu hiç sevmedimmm biyerde okumuştum bebek hareketleri bir anda kesilirse doktora başvurun diyordu, acaba doktora mı gitsemmmmmm
Geçmiş olsun. Turuçgil yeyip bol bol sıcak içecek tüketerek atlatabilirsin. Ben artık nezle-grip olmama şaşmıyorum, çok fazla tekrarlıyor çünkügünaydın kızlar
umarım herkes iyidir
ben grip oldum çok öksürüyorum ve boğazım ağrıyor
çalıştığım yerde arkadaşım zencefil, elma, tarçın karışımı bişiler hazırladı
başka yapıcak bişi yok sanırım
günaydın , çok geçmiş olsun dikkatli olmaya çalış, bol meyve ve protein al, birde bol bol dinlen...
öksürük için aç karınla 3 çorba kaşıgı pekmez çok iyi geliyor ( hiç sevmem ama) bogazı yumuşattıgı için
acıda vermiyor bilgin olsun.
Canım hergün aynı şekilde hareketli olmasını bekleme dedi bana doktor. Daha minikler, her hareketini hissedemezsin dedi.Mesela dün benim bebikimde öğlene kadar oynamadı. Ama öğlen dışarda çok gezdim oturunca bir tepiklemeye başladı ki sorma.
Normalde her sabah kahvaltı yaparken çok vurur. Dün hiç vurmadı bende korktum. Şimdi kalktım kahvaltıdan ve çok hareketli şu an mesela. Ama dün saat 3-4 e kadar hiç hissetmedim.
Şu haftalar için çok normal bunlar.
Bende sizin bebeginizle kiyaslayinca kilosu az gibi geldi kizimin.
Sali gunu kontrolmuz vardi bizimde boyu 25 cm kilosu 288 gr dr iyi dedi ama
Simdi sizinkilere bakinca cok az degilmi.
GÜNAYDINNN KIZLARRRR
Ben henüz hiç birşey almadım bu aydan sonra başlım diyorum. Hastane çıkışını alan varmı aranızda ? 10' lu setleri almak daha mantıklı sanırım dimi ?
Fikirlerinzi bekliyorum..
bende hiçbirşey almadım fakat benden 3 ay önde arkadaşım var çok araştırmacı ruhlu biri :)
izmirde nerde ne var çok iyi biliyor
onun tecrübelerinden yararlanıcam
hastane çıkışı bende baktım çok şirin modeller var
hatta birde 4lü setler var onlardanda almak lazım
saol cnm teşekkürler pekmez aklıma gelmemişti
dinlenmemede imkan yok 25 gün raporluydum şimdi izin alamam sanırım :)
günaydınnn kızlarrrr
benim beren'im de pek bir nazlı sıpa :) yemek yedikten sonra gösteriyor kendını 2 yada 3 defa tepik atıyor alttan ondan sonr auyku moduna geçiyor karnı doyuyor ya ellerine sağlık annecim diyor herhalde :))
ben henüz hiç birşey almadım bu aydan sonra başlım diyorum. Hastane çıkışını alan varmı aranızda ? 10' lu setleri almak daha mantıklı sanırım dimi ?
Fikirlerinzi bekliyorum..
herkese günaydın kızlarneden bilmiyorum ama dün akşam dan beri bebegimin hareketlerini hissedemiyorum ve bu sebeple güne çok kötü ve mutsuz uyandım normalde bu saatlerde en az 2 kere oynardı hala tık yok canım çok sıkılıyorr ve ben bu duyguyu hiç sevmedimmm biyerde okumuştum bebek hareketleri bir anda kesilirse doktora başvurun diyordu, acaba doktora mı gitsemmmmmm
cnm 10 lu setler için içinde çok gereksiz şeyler var diyorlar, bende bakmıştım ama tercih etmedim. 5 li set ler ideal gibi duruyor.
cnm dün ultrasona girmeden kaç saat hareket etmedi benimki meğer uyuyomuş dr uyandırdı başladı hoplamaya gayet normal uyuyolar onlarda :) çikolata varsa ye onu seviyo minikler
kızlar biraz önce doktor kontrolünden geldim. kızım iyi 230 gr olmuş ama kafasında kist varmış :'( aslında doktor önce söylemedi bize önemsemediği için, sonra eşim farketti doktora sordu bu nedir diye. doktor da ben önemsemedim söylemedim ama madem sordunuz bilgi vereyim dedi. sağlıklı bebeklerde de bu kistler olabiliyor, 26. haftalara doğru kendiliğinden geçiyor bi sorun yok yani dedi ama siz onu gelin de bana anlatın... bu kistin yanında başka bulgulara da rastlasaydık o zaman ciddiye alırdım dedi mesela kist tek taraftaymış, çift tarafta da olsaydı veya ikili testin sonucu riskli çıksaydı ( ki temiz çıkmıştı ) o zaman endişelenirdik dedi. bizi rahatlatmaya çalıştı ama inanın pimpirikli bir insan olmadığım halde söz konusu bebek olunca çok tedirgin oldum. 4lü testi istememiştik 2li temiz çıktığından ama şimdi içime kurt düştü acaba 4lüyü de mi yaptırsaydım diyorum siz ne dersiniz?
doktorum ayrıca dahiliyeye gitmem gerektiğini de söyledi ekg çektirmem gerekiyormuş. arada nefesim daralıyor gibi böyle kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor oturduğum yerde nefes nefese kalıyorum resmen... nabzım normalde 70-80 atarken birden 110 lara vuruyor patlicak gibi oluyorum.
öpüyorum hepinizi.
Anlamı kötü mü ?Mısıra ve denize hayat veren bir nehir, bence çok güzel sadece tek başına kullanıldığında tek heceli çok kısa mı gelir kulağa onu bilemedim.
Ama masal da anlamlı güzel böyle pamuk gibi bir hissiyatı var, ancak iş kadını olarak düşünüyorum yada ileriki yaşlarda kullandığını sanırım çok alışık değilim.
Dinde birebir karşılığı mı olması gerekiyor, kuranda geçmek zorunda mı diyor yoksa anlamı kötü olmasın güzel şeyleri çağrıştırsın mı diyor?
bende kansızlık var. kuru üzüm hoşafı yapcaktım. hem meyvesuyu niyetine, yemeklerin yanına sıvı olsun diye.
temiz tencere bulamadım. elde yıkamaya üşendim. makinaya attım geldim :) 2 saat sonra yaparım artık.
tarifini de netten aldım. ilk kez yapcam. bilen varsa anlatsın :) nettekilere pek güvenmiorum
kızlar biraz önce doktor kontrolünden geldim. kızım iyi 230 gr olmuş ama kafasında kist varmış :'( aslında doktor önce söylemedi bize önemsemediği için, sonra eşim farketti doktora sordu bu nedir diye. doktor da ben önemsemedim söylemedim ama madem sordunuz bilgi vereyim dedi. sağlıklı bebeklerde de bu kistler olabiliyor, 26. haftalara doğru kendiliğinden geçiyor bi sorun yok yani dedi ama siz onu gelin de bana anlatın... bu kistin yanında başka bulgulara da rastlasaydık o zaman ciddiye alırdım dedi mesela kist tek taraftaymış, çift tarafta da olsaydı veya ikili testin sonucu riskli çıksaydı ( ki temiz çıkmıştı ) o zaman endişelenirdik dedi. bizi rahatlatmaya çalıştı ama inanın pimpirikli bir insan olmadığım halde söz konusu bebek olunca çok tedirgin oldum. 4lü testi istememiştik 2li temiz çıktığından ama şimdi içime kurt düştü acaba 4lüyü de mi yaptırsaydım diyorum siz ne dersiniz?
öpüyorum hepinizi.
herkese günaydın kızlarneden bilmiyorum ama dün akşam dan beri bebegimin hareketlerini hissedemiyorum ve bu sebeple güne çok kötü ve mutsuz uyandım normalde bu saatlerde en az 2 kere oynardı hala tık yok canım çok sıkılıyorr ve ben bu duyguyu hiç sevmedimmm biyerde okumuştum bebek hareketleri bir anda kesilirse doktora başvurun diyordu, acaba doktora mı gitsemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?