2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Slm kizlar bende haziran annesi adayiyim Rabbim kismet ederse tahminen 13 haziranda bebegim olacak 3. hamileligim olmasina ragmen cok heyecanliyim coook

Kızlar selamlar, bu sabah doktora gittim, bebişimizi gördük kalp atışlarını dinledik, çok şükür her şey yolundaymış.2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole, ilk 3 ay daha sık görüşücez dedi.Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatır inşallah.

amin inşallah darısı bizim başımıza yaaa : bu arada çok sevindim senin adına :):):):) güzel şeyler bunlar

hadi hayırlı olsunn
o zmn beni de eklersin listeye gelince :)))
ilk çocuk,yaş 27, tahmini doğum tarihi 13 haziran :))

son adet tarihim 24 ağustos benimde keseyi görmüştük 15 gün önce şimdsi perşembe günü kalp atışlarını duyacağız allah kısmet ederse cumartesi değerim 4296 ydı. kasıklarım ara ara sancıyo, göğüslerim hassas bide tuvalete çok sık çıkıyorum kızlar sizlerde yazın neler yaşadığınızı detaylı

Ne desek az kalacak gibi geliyor şu an. Allah sabrını bol versin. Yeni bir bebekle güldürsün yüzünüzü

canım ya..kıyamam bebişine..Allah yardımcın olsun..hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin tekrardan

Canımm hayırlısı olsun, öyle düşün. Bir kere olduysa tekrar olacaktır. Şükretmek lazım. Vardır Allah'ın bir bildiği.. Çok geçmiş olsun..

üzülmezmi insan tabiki allah sana sabır versin canım

ahh canım üzüldüm yaa.. ama bak sen de demişsin sağlıklı değilmiş.Allah istediğin zamanda sana sımsıkı tutunan sağlıklı,hayırlı bir bebiş nasip etsin inş.

Sağolun kızlar,herşeyin hayırlısı

hayırlı olsun,tebrikler

Dikkat et kendine geçmiş olsun

Öğrendiğim gün bıraktım ki ben az içsem bile sigarayı keyifle içen biriydim. Şimdi sigara dumanında bile durmuyorum bebeğime zarar verir diye.Hamile olupta sigara içmeyi anlayamıyorum.

Hayırlı olsun sesini de duymak nasip olur inşallah :)

Kızlar merhaba beni de listeye ekler misiniz sat 31 ağustos

Hayırlı olsun, tebrik ederim

Hayırlı olsun, tebrikler

kızlar biz geldikk ..çok şükür pıt pıtları duyduk.. çok heyecanlıyımm ama hala..
Allahım cümlemizinkini sağlıkla tamamına erdirsin inş..
güzel haberlerinizi bekliyoruz

Çok sevindim, hayırlı olsun

ırlı olsun

Hayırlı olsun, devamıda gelecek inşallah

Kalp atışını duyanların haberleri beni de heyecanlandırıyor, gözün aydın

mrb kizlar benide ekleyebilirmisiniz 23 yasindayim
ilk bebegim tahmini dogum tarihim 19-06-2013
kalp atislari ve kese hala gorulmedi cunku hala dr gitmedim
gittigim gun sizlere haber veririm
:)

Hayırlı olsun bebişin

Tebrik ederim

Hayırlı olsun

kızlar 4+4 de kese gören var mı
çok merak ediyorum
pazartesi benim hesabıma göre 4+4 olacak ve görmek istesem görünür mü
doktorum cumartesi ye gün verdi yani 5+2 olacağım

Ben tam 4+4 de gördüm keseyi ama çok küçüktü, o kadar erken olunca içinde bebişi göremiyorsun. Alttan ultrasonla öğrenmiştim ama kişiye göre değişiyor.

bende haziran annesi olacam işallah
çok mutluyuz, çok heyecanlıyız.

28 yaşındayım, ilk çocuk ve tahmini doğum tarihim 7 haziran.
hayırlı ve sağlıklı bir bebek olur işallah.

Hayırlı olsun tebrik ederim.

Bende de tarif ettiğin sıkıntıya benzer bişeyler var ancak ben az su içtiğim zamanlar yaşıyorum bu sıkıntıyı, benim hamilelikten önce de bazı sıkıntılarım vardı bekliyordum ilerlemesini.

Çok sevindim, ben hala dinleyemedim meraktayım

Hayırlı olsun, ben de tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum yani yaptırıcam. Kalp atışları duyulduğunda testlerini istiycem dedi devletteki doktor.

bnde haziranda minişi kucağıma alıcam benide ekleyin canlarım 24 haziran 2013

Tebrik ederim, hayırlı olsun

öncelikle kkros Allah sabır versin, herşey Allahtan. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almak nasip olur.

yeni gelen katılan tüm hamişlermiz aramıza hoşgeldiniz Allah sağlık sıhaatle bebişlerimiz kucağımızı almayı nasip etsin.

bende bugün doktorun verdiği tahlilleri yaptırmaya gidicektim ama sanırım biraz iğneden korktuğumdan yarına erteledim güvenemedim kendime, birde yazanlar olmuş 5 tüp kan alınıyor ben daha çok tedirgin oldum:)

Son düzenleme:
deryaerhan gitti mi acaba doktora..çok heyecanlıydı yaa merak ediyorum..hayırlı güzel haberlerle gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…