ben de ilk kez bu sabah ufaak bi bulantı yaşadım, garip di duygu.. Inş bulantılı bi hamilelik olmaz yaiçten içe midem bulanıyor. Kusacak kadar değil ama rahatsız ediyor beni. Yüzüm de bembeyaz oldu, kanım çekildi resmen. Dışardan anlaşılacak artık hamile olduğum
beyaz et parçası mı? bebeğin daha kan pıhtısı şeklinde ki.. :26:
başka bir rahatsızlığın olmasın senin? :26:
inş bebeğin seninledir
canım dualarım seninle,umarım herşey yolundadır tatlım.iyi haberlerini umutla bekliyorum...
Yemeğe ineceğim ama midem de ağzımda sanki. Aslında bir yandan da seviniyorum çünkü mide bulantısı demek o minik kalp hala atıyor demekben de ilk kez bu sabah ufaak bi bulantı yaşadım, garip di duygu.. Inş bulantılı bi hamilelik olmaz ya
Merhaba kızlar..Hastaneden geldim..Kan verdim.Alttan ultrason yaptılar..Ultrasonda kese göründü.Belirgin şekli yokmuş ,gerginliğini kaybetmiş ve bebek sağlıksızmış.Kalp atışı görülmedi..Kürtaj yapabilir dedi doktor.Ben bu sonucu bekliyodum zaten..(Meleğim var artık benim Eki Görüntüle 533489 )
Sonra beta hcg değerime baktı 73 e düşmüş..1 hafta önce 219.98 di.Yani yavaş yavaş sonlanmaya başlamış...Ne yapsam da tutamazmışım..Kromozom eksikliği olan gebelikler böyle oluyomuş herhalde...Doktor düşürücü ilaç verdi..1 hafta içerisinde düşecekmiş..3 ay süre ile çocuk düşünmeyin dedi..
Herşey Allahtan ya daha büyükken düşseydi..Kürtaj olsaydım ,diyorum..Korunuyoduk ,1 hafta korunmadım oldu..En azından oluyomuş diye bakıyorum..
Allah inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder..Umarım topikte gebeliği düşükle sonuçlanan en son kişi ben olurum..Ara sıra uğrarım belki..Kendinize ve bebişinize iyi bakın bol bol dua edin..Hamilelikte okunacak dualar varmış onları da okuyun kızlar...Allah a emanet olun..
Şimdiye kadar olan destekleriniz için sağolun
ilahi taktir canım hiç üzülme verende allah alanda hem ilk gebelikler genlde düşükle sonuçlanıyormuş çünkü rahim hazırlıyormuş kendini benim çevremde çoğu aradaşım düşük yaptı ama şimdi hepside hamile biri doğum yaptı biri iki aylık biri 4 aylık biridaha doğum yaptı varda var anlıyacağın 3 ay sonra birden geleb,lir bebeğin hemde daha kolay hamile kalınıyormuş nedense taktir ilah bakalım bizde tyazşıcaz mı nasip kısmet değilse yapacak birşey yok herşeyin yeri zamanı vardır yaradan katında
Akşam beyaz et parçası geldi kızlar sanırım düşük yaptım..Şimdi dr a gidiyorum..Dua edin bana
Olmuş cnm..Düşücek bebeğim..Kalp atışı izlenmedi..Hcg değerimde düşmüş zaten..219.98 den 79 a...Canım inşallah birşey olmamıştır.. Dualarım seninle..
olmuş cnm..düşücek bebeğim..kalp atışı izlenmedi..hcg değerimde düşmüş zaten..219.98 den 79 a...
Olmuş cnm..Düşücek bebeğim..Kalp atışı izlenmedi..Hcg değerimde düşmüş zaten..219.98 den 79 a...
Evet cnm hep tevekkül etmek lazım,ediyorumda ama canından bi parça olunca üzülüyo insan..
Listede bile ne zaman doğacağı belli değilmiş bebeğimin..Arzu mu silersin cnm beni
Olmuş cnm..Düşücek bebeğim..Kalp atışı izlenmedi..Hcg değerimde düşmüş zaten..219.98 den 79 a...
bende bu hamişler nerelerde diyorum sohbete burdan mı devam ediyosunuz
maşalah bay iyi olmujş bbeği görmedin mi içinde erken döllenme oldu heralde seninki .:):):)): gidicem gidicem az kaldı 14 15 doktorla randevum var
yok gözükmedi daha kerata :) Benim Hcg değerim de yüksekti 4+5 ken 3655 çıkmıştı. ikiz mi ki diyorum eşim çok istiyo hep "ikiz olur inşallah bi kız bi erkek" diye dua ediyo. ben de "öyle deme bak zaten gurbetteyim tecrübem de yok çok zor olur bizim için diyorum" o da "bak üçüz olsun diye dua ederim hee" diyo :)))) sağlıklı sıhhatlı olsun da rabbimden ne gelirse razıyım...
Öbür topic'te pek paylaşım olmuyo artık zaten yeni gelenleri de bu topic'e yönlendiriyo arkadaşlar genelde... İyi de yapıyolar. Önceden de söylemiştim öbür topic'i yaşatan bizleriz nerde var olursak o topic devam edecektir. Ben de ilk o topic'e başladım çünkü ismi hamileliğini yeni öğrenen biri için daha net ama sonra bu sabit ve daha eski olduğu için bu kalsın istiyorum
bulantılar genetikmiş biraz da, annem ve kız kardeşim hiç bulantı çekmemiş ben de onlar gibi olurum diye umuyordum.. gerçi daha tam da bulantı yaşamadım (erken tabi), dediğin gibi inş sıkıntısız atlatırız bu süreci :))Yemeğe ineceğim ama midem de ağzımda sanki. Aslında bir yandan da seviniyorum çünkü mide bulantısı demek o minik kalp hala atıyor demek
Senin bulantın erken başlamış. Umarım sıkıntısız atlatırız bu süreci
2010 gelinleri topiğinde de yazdığım gibi, çok üzme kendini.. zor ama..Olmuş cnm..Düşücek bebeğim..Kalp atışı izlenmedi..Hcg değerimde düşmüş zaten..219.98 den 79 a...
Merhaba kızlar..Hastaneden geldim..Kan verdim.Alttan ultrason yaptılar..Ultrasonda kese göründü.Belirgin şekli yokmuş ,gerginliğini kaybetmiş ve bebek sağlıksızmış.Kalp atışı görülmedi..Kürtaj yapabilir dedi doktor.Ben bu sonucu bekliyodum zaten..(Meleğim var artık benim Eki Görüntüle 533489 )
Sonra beta hcg değerime baktı 73 e düşmüş..1 hafta önce 219.98 di.Yani yavaş yavaş sonlanmaya başlamış...Ne yapsam da tutamazmışım..Kromozom eksikliği olan gebelikler böyle oluyomuş herhalde...Doktor düşürücü ilaç verdi..1 hafta içerisinde düşecekmiş..3 ay süre ile çocuk düşünmeyin dedi..
Herşey Allahtan ya daha büyükken düşseydi..Kürtaj olsaydım ,diyorum..Korunuyoduk ,1 hafta korunmadım oldu..En azından oluyomuş diye bakıyorum..
Allah inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder..Umarım topikte gebeliği düşükle sonuçlanan en son kişi ben olurum..Ara sıra uğrarım belki..Kendinize ve bebişinize iyi bakın bol bol dua edin..Hamilelikte okunacak dualar varmış onları da okuyun kızlar...Allah a emanet olun..
Şimdiye kadar olan destekleriniz için sağolun
bulantılar genetikmiş biraz da, annem ve kız kardeşim hiç bulantı çekmemiş ben de onlar gibi olurum diye umuyordum.. gerçi daha tam da bulantı yaşamadım (erken tabi), dediğin gibi inş sıkıntısız atlatırız bu süreci :))
2010 gelinleri topiğinde de yazdığım gibi, çok üzme kendini.. zor ama..
Allahım en kısa zamanda, sağlıklı bi melek veriri inş size :/
hayırlısı buymuş canım
kızlar 1 saat sonra çıkıp doktora gidicem, çook heyecanlıyım bi okadar da korkuyorum.. bana dua edin :106:
yok gözükmedi daha kerata :) Benim Hcg değerim de yüksekti 4+5 ken 3655 çıkmıştı. ikiz mi ki diyorum eşim çok istiyo hep "ikiz olur inşallah bi kız bi erkek" diye dua ediyo. ben de "öyle deme bak zaten gurbetteyim tecrübem de yok çok zor olur bizim için diyorum" o da "bak üçüz olsun diye dua ederim hee" diyo :)))) sağlıklı sıhhatlı olsun da rabbimden ne gelirse razıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?