kızlar ben geldim keseyi gördüm kese 11 mm di ama bebeği göremedik daha errken dedi haftaya gene gidicem bayramdan önce bakalım dedi inş bebeğide görürüm bana aspirin verdi neden ki ne işe yarıyorki acaba birde folikasit işte en azından keseyi gördük ama bebeği göremedik daha
Ben senden 10 gün falan sonrayım daha mide bulantılarım başlamadı... Ama benim de sağ tarafım şiş bebiş sağ tarafta mı demek oluyomuş bilmiyodum çok bastırmaya korkuyorum bastırmarmadım o yüzden acıyo mu bilmiyorum :))
Ben 2 haftadır yaşıyorum mide bulantısı..Tuzlu şeyler ye ..Nohut leblebi tarzı şeyler yersen bastırıyo..Çubuk kraker çantandan eksik olmasın..Birde bol mentollü şekerler..Ama üstünde şekersiz yazanlardan..
rahatlattınız beni ama kese normal heralde boyutu inş bbeğimde içindedir ama içindedir yaa nasip kıısmet en azından kesemi gördüm :):):):): tşk ederim hepinize
rahatlattınız beni ama kese normal heralde boyutu inş bbeğimde içindedir ama içindedir yaa nasip kıısmet en azından kesemi gördüm :):):):): tşk ederim hepinize
Ben senden 10 gün falan sonrayım daha mide bulantılarım başlamadı... Ama benim de sağ tarafım şiş bebiş sağ tarafta mı demek oluyomuş bilmiyodum çok bastırmaya korkuyorum bastırmarmadım o yüzden acıyo mu bilmiyorum :))
bende kendi kendimemi sağ tarafta zannediyorum derken geçenki kontrolde doktor sadece ultrasyonla o tarafa baktı bariz bastırdı hatta o yüzden merak ettim, demek sende o tarafta hissediyorsun:)
Sen çok yaşa emi... Dün bu yazını okuyunca bi kahkaha atmışım eşim bana tuhaf tuhaf baktı neye gülüyon sen diye :)) Hiiççç hamilelerin yazılarını okuyom dedim :)) Aynı benim gibi orgazmla tanışıklığı olmayan biri daha varmış diyemedim
dediğim gibi ya yaşıyorumda bilmiyorum yada yaşamıyorum..öyle kendimden geçip böyle kasıla masıla bişey olmadı yavvv :)2.yılından sonra oluyomuş falan diyolar:26:
hanımlar sabah yaptıgım teste cıft cızgıyı gordum
hemen saglık ocagına gıttım kan testı ıcın ama erken gıtmem gerekıyomus
aslında bebek dusunmuyoduk o yuzden bılgısızım bu konuda
neler yapmam gerektıgı konusunda yonlendırırsenız sevınırım
saglık ocagı yerıne dırek hastaneye mı gıtsem bılemıyorumm:26:
slm kızlar bende aranıza katıldım umarım hepimiz hayırlı sonuçlarla bu hamileliği tamamlarız
benim 3. gebeliğim kan pıhtılaşması nedeniyle 2 düşüğüm oldu
umarım bu sefer rabbim izin verirse olacak henüz kalp atışı duymadım
geçen hafta keseyi gördük 2 gün sonrada pıt pıtlar için gidicem
bu kadar geç kaldım buraya katılmakta çünkü emin olamadım diğer düşüklerimden korktum heyecanlanıp yarı yolda kalmak beni çok yıprattı
rabbim kimselere yaşatmasın... amiiinn..
listeye nasıl ekleniyoruz bu arada??
hanımlar sabah yaptıgım teste cıft cızgıyı gordum
hemen saglık ocagına gıttım kan testı ıcın ama erken gıtmem gerekıyomus
aslında bebek dusunmuyoduk o yuzden bılgısızım bu konuda
neler yapmam gerektıgı konusunda yonlendırırsenız sevınırım
saglık ocagı yerıne dırek hastaneye mı gıtsem bılemıyorumm:26:
dediğim gibi ya yaşıyorumda bilmiyorum yada yaşamıyorum..öyle kendimden geçip böyle kasıla masıla bişey olmadı yavvv :)2.yılından sonra oluyomuş falan diyolar:26:
Ben 4 aylık evliyim ilk haftadan sonradır oluyorum walla. 2 yıldan sonra belki daha da hızlanıyosundur bilemiyorum. Şimdilik eşim hep beni bekliyo belki 2 yıl sonra beklemesine gerek kalmadan oluyodur belki. Yaşasan farkederdin bence :$ :$ :$
offf cok duygulandım sizi görünce..
2012 haziran annesiyim ben..aslında bizim sıpa inatcı cıktı temmuz annesi yaptı bizi..
gecen sene bu zamanlar bilmiyodum bile miniğimi.. süpriz yaptı bize..
Rabbim hepinize yavrularınızı sağlıkla almayı nasip etsinn..
Zaman cokkkk hızlı geciyor.. hamilelik süreciyle, bebeğinizi kucagınıza aldıgınız andan itibarenki sürec cokkk farklı..
ben hiçbir varlıgı bu kadar seveceğimi tahmn bile edemezdim..
hayırlısı canım ya inşallah duyarız çok pis bi heyecan duyar duymaz ağlarım galiba
daha öncekilerdede erken kayıp olduğu için hiç duymadım nasıl bişey hiç bilmiyorumm:44:
offf cok duygulandım sizi görünce..
2012 haziran annesiyim ben..aslında bizim sıpa inatcı cıktı temmuz annesi yaptı bizi..
gecen sene bu zamanlar bilmiyodum bile miniğimi.. süpriz yaptı bize..
Rabbim hepinize yavrularınızı sağlıkla almayı nasip etsinn..
Zaman cokkkk hızlı geciyor.. hamilelik süreciyle, bebeğinizi kucagınıza aldıgınız andan itibarenki sürec cokkk farklı..
ben hiçbir varlıgı bu kadar seveceğimi tahmn bile edemezdim..
çok güzel ya ne güzel inşallah bizde doğumdan sonra girer bakarız böle
allah bebişinede sanada sağlık sıhat versin uzun yılları beraber bitirmeniz dileğiyle
bundan sonrada ne diyim torunlarını görürsün inşallah
ben sana özel mesaj atamıyorum yaa..hatta kimseye mesaj atamıyormuşum şimdi gördüm daha 51 tane normal mesaj atmam gerek sana mesaj atabilmem için.. bişeler dicektim içimde kaldı :)
ben sana özel mesaj atamıyorum yaa..hatta kimseye mesaj atamıyormuşum şimdi gördüm daha 51 tane normal mesaj atmam gerek sana mesaj atabilmem için.. bişeler dicektim içimde kaldı :)
Ben 4 aylık evliyim ilk haftadan sonradır oluyorum walla. 2 yıldan sonra belki daha da hızlanıyosundur bilemiyorum. Şimdilik eşim hep beni bekliyo belki 2 yıl sonra beklemesine gerek kalmadan oluyodur belki. Yaşasan farkederdin bence :$ :$ :$
kızlar yaa nee güzel kız bebek elbiseleri var yaaa..bide bandanaları tokalarıııı...Allahım hayırlısını versin ama bu hayatta bir kız evladım olmasını çooooooook isterim :103::115: