2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

işte benimde sorunum o iğneyi sokmaları ağlamışlığım bile var ne biliyim hiç sevmiyorum düşününce içim çekiliyor sanki:))

birde hanımlar aklıma geldi sormak istiyorum benim 1 haftaya yakındır miğde bulantısı tam değilde miğdem bir hoş oluyordu birkaç kere öğürüyordum ama son 2 gündür birşeyim yok iyi hissediyorum kendimi aklıma takıldı aranızda böyle olan varmı?:44:
birde benim bebiş sağ tarafta ve sağ tarafım hafif elimi bastırınca sızlıyor sizde durumlar nedir?

Ben de var sık tuvalete çıkma bi de halsizlik uyku hali ve karın ağrısı. Sürekli hafif bi ağrı var ara ara artıyo bi kaç saniyeliğine geçiyo. Doktor progestan verdi ağrılarım için...

Merhaba kızlar bugün nasılsınız??
cok halsizimmm midem bulanio,,bide 2 yasinda bi kizim war kalidirip indiriyorum diye karnimdada sancim oluoo,,, allahim nolur bana hayyirli ve saglikli bir erkek ewlat nasip et yarabbim,,nolur hamile arkadaslar dua edin benim icin bi oglun olsun,,benimde hep duam allahim herkesin gönlune göre wersin hayirli ´ve saglikli bebekler nasip etsinn,,,amin

Benim ilk randevum başka bir doktorlaydı ve o keseyi gördüğünde alttan bakmıştı, sorduğumda bir sorun olmayacağını söyledi zaten sorun da yaşamadım. Kalp atışları için başka bir doktora gittim alttan bakar sanıyordum engel de olmayacaktım ama kendisi bu şekilde yönlendirdi ancak ben doktorun yanından ayrılırken belki kalp atışlarını duymamıştım ama beni tatmin etmişti, içim rahat çıktım.

Ben de katılıyorum doktoruna göre değişiyor bir tarzları var ona göre yönlendiriyorlar esas olan şeyleri atlamadığı sürece benim için sorun yok beklerim :)

Gözün aydın canım, sanırım aynı günler de gebe kaldık ben 10 gün önce keseyi görebildim, doktorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, Çarşamba doktora gidedceğiz inş. ama tereddütte kaldım şimdi seni 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıysa ben gitsem bu hafta doktara duyamayacakmıyım kalp atışlarını..

Bugün tahlillerimi yaptırdım kızlar.

İdrar sonucum şu

Kan tahlillerimin hepsi çok iyi yalnızca şu kafama takıldı.

Normal değer 1.0-1.6

Ama altta pregnants yani hamilelerde 1. dönemde 0.9-1.5 arası olmalı diyor.
Ben alt sınırındayım bu durumda ama L ile belirtmişler yani düşük değer demişler. Çıkamadım içinden anlayanınız var mı?

Canim benim cok uzuldum. Allah in her isinde bir hayir vardir, daha zamani var demkki. İnsallah seninde kucagin dolar zamani geldiginde.

Kızlar bu konuda konuşmaya biraz utanıyorum ama kızkızayız burda nasılsa. Eşinizle bu sorunu neden konuşmuyosunuz. Çok ufak birkaç değişiklikle cinsel hayatınız bir görev olmaktan çıkıp zevk haline dönüşebilir. Muhtemelen eşiniz bu konudaki bilgisizliği yüzünden sizin orgazm olmanızı beklemiyodur ya da orgazm olduğunuzu sanıyodur. Konuştuğunuz zaman hallolabiliecek bir problem. Biraz kendini tutucak sizin de tatmin olmanızı bekleyecek o kadar. Üstte olduğunuz pozisyonu deneyebilirsiniz mesela o zaman kontrol sizin elinizde olur eşinizden de rica edersiniz sizi beklemenizi. Yıllardır evli olup bi kere bile orgazm olmayan bayanlar var pratik iki bilgi eksikliği yüzünden cinsellik bir görev onlar için sadece halbuki çok zevkli dakikalar geçirebilirsiniz.

Benim gittiğim doktorda erkekti alttan bakmak isterse naparım diye düşünmüştüm bir an ilk kez başıma geldiği için.
Bayramdan hemen sonra gidicem, sonucu buradan iletirim canım.

Rabbim sağlıklı,huzurlu bir evlat versin canım inşallah..
Rabbim herşeyin en iyisini bilir, kızında olsa sakın için burkulmasın.
Ben 1 kız evladın arkasından doğmuş bir kızım sanırım benim annemde o zamanlar senin gibi erkek evlat istemiş.
Uzun bir süre doğunca yüzüme bakmamış..Ne hikayelerle büyüdüm, annemden 26 sene nasıl nefret ettim tahmin edemezsin.
27 yaşındayım geçen yıl ilk bebeğimi düşürünce anladım kıymetini..
Dediğim gibi ama rabbim inşallah gönlünün MURADını verir.

slm kızlar bende aranıza katıldım umarım hepimiz hayırlı sonuçlarla bu hamileliği tamamlarız
benim 3. gebeliğim kan pıhtılaşması nedeniyle 2 düşüğüm oldu
umarım bu sefer rabbim izin verirse olacak henüz kalp atışı duymadım
geçen hafta keseyi gördük 2 gün sonrada pıt pıtlar için gidicem
bu kadar geç kaldım buraya katılmakta çünkü emin olamadım diğer düşüklerimden korktum heyecanlanıp yarı yolda kalmak beni çok yıprattı
rabbim kimselere yaşatmasın... amiiinn..
listeye nasıl ekleniyoruz bu arada??

Tokoyaycim, aynen benim de alttan oldu ilk muayenelerim. Ben pko yuzunden, normalden 50-55 gun sonra yumurtladim. Son adet tarihim 14 temmuz. Dusunun artik ne kadar gec yumurtladigimi. Ama Allah verecekse hic mani tanimiyor, cook sukur. Doktor bana daha sonradan adet tarihi olsturdu ve 25 agustos dedi. Ben vajinal usg yaptirmasaydim, sat agir belirlenemeyen gebeligim hic bi sekilde netlesemicekti. İyi ki var boyle bir imkan ve kullanabildik. Benim de hic bir kanamam, agrim falan olmadi

kızlar ben geldim keseyi gördüm kese 11 mm di ama bebeği göremedik daha errken dedi haftaya gene gidicem bayramdan önce bakalım dedi inş bebeğide görürüm bana aspirin verdi neden ki ne işe yarıyorki acaba birde folikasit işte en azından keseyi gördük ama bebeği göremedik daha

kimse bana cevap vermicek mi?:44:

Hadi bakalım hayırlısııııııı. Asprin kanı sulandırır sadece onu biliyorum hamilelikte neden verilir bilmiyorum. Bebişini görünce yine paylaş satlarımız bir gün arayla sen bayramdan önce görürsen ben de sonrasında görürüm inşallah...

bebek aspirini mi?? hadi gözün aydın bu arada rabbim sonunu görmeyi nasip etsin...

maşallah canım gözün aydın
zaten bebeği görmen çok ama çok zor hiç anlaşılmaz bir şekildedir bende ilk gidişlerimde hiç bebeği görcemmi diye zorlamadım kendini içini ferah tut, bence daha da sıkıntı yapma kendine.
ben bebeği anca kalp atışlarında alttan muayne ile zoraki görebildim boyutlarını düşününce gerçekten insan hak veriyor.
aspirin de sanırım kan sulandırıcı için veriyor doktorlar.

Çok sevindim :)
Hayırlı olsuuuun o zamannnn:)
Asprin kan sulanması için, folik asitte kemik gelişimi beyin gelişimi için normal yani :)
Herşey çok güzel yani..
Bebek evet yok henüz kendini göstermiyor..
Gene sana haftaya demiş bana 1 Kasım dedi yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…