2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben sana özel mesaj atamıyorum yaa..hatta kimseye mesaj atamıyormuşum şimdi gördüm daha 51 tane normal mesaj atmam gerek sana mesaj atabilmem için.. bişeler dicektim içimde kaldı :)
canım senin mesajın geldi ama bnmki gelmiyor sana..neyse 100 ü geçeyim öyle atarım sana mesaj :)

kızlar yaa nee güzel kız bebek elbiseleri var yaaa..bide bandanaları tokalarıııı...Allahım hayırlısını versin ama bu hayatta bir kız evladım olmasını çooooooook isterim :103::115:

amin canım inşallah gönlüne göre olur:)
gerçekten inanılmaz tatlılar, böyle süslü püslü minnoş kıyafetleri
benim eşimde kızımız olsun çok ama çok istiyor, tabiki öncelikle sağlık sıhaat hayırlısı:)

kızlar bzm bebiş 5mm 6+3te görüldü sizce nasıl ultrasona girenler var mı varsa paylaşır mısnz

Son düzenleme:

tabiki canım herşeyin başı sağlık:) ama iki tanekız yiğenim var cadılar..kızkardeşlerim öyle giyindiriyolarki yemede yanlarında yat

kızlar anasının kuzusu böyle mi şimdi

bu bir mucizeee

Son düzenleme:
tabiki canım herşeyin başı sağlık:) ama iki tanekız yiğenim var cadılar..kızkardeşlerim öyle giyindiriyolarki yemede yanlarında yat

ayhh yesinler onları
sana tavsiye o zman facebooktan fashionkids diye arat orada ufaklıklara göre harika şeyler var bayılıyorum

Önce sağlık tabiki,benim içinde yavrum içinde hatta eşim içinde ama
erkek kıyafetleri çok hoşuma gider benimde :)
İçimde kalmasın yazayım dedim :)
Bu arada dün gece eşim uyumadan önce 1. canım tuzlanmış salatalık çekti dedi.. Gittim getirdim.
2.ayyy canım turşu istedi dedi :)
oldu o zaman git al dedim :)
hangimi hamileyiz acaba?:)))

ben de 5 hafta 4 günlükken görmüştüm keseyi yarın sabah da kalp atışını duyarım inşallah benim de kasıklarımda ağrı hep vardı hem de adet sancısı gibi şuan hala var ama her gün biraz daha azaldğını hissediyorum.gece tuvalete gitmekten uyuyamaz oldum göğüslerim hassas değil resmen zonk zonk atıyo sanki çok sızlıyo ve eski südyenlerimin hiçbirisi olmuyo beden büyüdü daha şimdiden doğuma yakın kafam kadar olcak heralde bulantım var 1 haftadır.öğürtüyo ama kusturmuyo.ne kusturuyo ne de yemek yedirtiyo.bide sürekli açlık hissediyorum.

kızlar anasının kuzusu böyle mi şimdi
Eki Görüntüle 533669

bu bir mucizeee

allahım ya bu nasıl bişi daha hiç bişeye benzemezken şu yaratığa hayran hayran bakıyoruz
annelik bu olsa gerekkalbine bak hele seenn

kocişin bebişi kıskandı galiba
bende erkek bebeklerine düşkünümdür rabbim hepimizin gönlüne göre versin ama herkes senin kızın olacak diyor

canım sağlıkla alırsın inş. bebeğini kucağına.. hayırlı olsun

tuzlu salatalık deyince canım çekti kaç yıldır yapmıyordum :))))))))))))))))))))))

Anne adaylarının Hamilelik dönemlerinde 9 ay boyunca devamlı yapabileceği dualar

Gebelikte Okunacak Dualar

-Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

-Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

- Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

-İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

- 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

-Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

-Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

- Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

- Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

-Bol bol Yasin okunur.

- Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…