Slm kizlar bende haziran annesi adayiyim Rabbim kismet ederse tahminen 13 haziranda bebegim olacak 3. hamileligim olmasina ragmen cok heyecanliyim coook
İnşallah annesi bebeşin hep seninle kalır..
Bu arada doktorun ilişkiyle ilgili birşey söyledi mi??
yani bir süre ara vermeni falan..benim doktorum haftada 3 kere yapmak faydalı bile demişti..
ama ben cesaret edemiyorum...
offf cok duygulandım sizi görünce..
2012 haziran annesiyim ben..aslında bizim sıpa inatcı cıktı temmuz annesi yaptı bizi..
gecen sene bu zamanlar bilmiyodum bile miniğimi.. süpriz yaptı bize..
Rabbim hepinize yavrularınızı sağlıkla almayı nasip etsinn..
Zaman cokkkk hızlı geciyor.. hamilelik süreciyle, bebeğinizi kucagınıza aldıgınız andan itibarenki sürec cokkk farklı..
ben hiçbir varlıgı bu kadar seveceğimi tahmn bile edemezdim..
bol bol dinlenin benden tavsiye
valla şu an bana da zaman hiç geçmiormuş gibi gelior
Aynen bana da daha 2 hafta var randevumuza kalp atışlarını duyarız inşallah... Daha dün gittim doktora ama sanki bi gün depşl bir hafta gibi geçiyo günler
rahatlattınız beni ama kese normal heralde boyutu inş bbeğimde içindedir ama içindedir yaa nasip kıısmet en azından kesemi gördüm :):):):): tşk ederim hepinize
Cnm keseyi görmene çok sevindim şimdi bende seninle aynı korkuyu yaşıyorum. Bende bugün göztepe ssk da kan tahlili yaptırdım betahcg 1783 mIU\ml çıktı 4hafta+3 günlük hamileyim ama alttan ultrasonda doktor hiçbişey göremedi( çok cnm sıkıldı 2 gün sonra tekrar gel kontrole dedi dış gebelik ihtimaline bakalım dedi çok canım sıkıldı. yarın EMSEY Hospital Kurtköy şubesinden Şükran hanıma randevu aldım bi de ona muayene olucam bakalım kese gözükecek mi? yakınlarım olur böyle daha 4 haftalık çok küçük gözükmeyebilir dediler benim moralimi düzeltmek için . bide hcg değerim çokmu yüksek herkesin yazdıkları 200lü değerlerde ?
biz de bugun kesemizi göemeye gittik ama muayene olamadan geri geldim( eşimi aradılar acil gitmesi gerekti :/ polislikten nefret ediyorum yarın da calısıyoo ancak carsamba gorecez inşallah benım de 2. gebeliğim ama yıne heycanlıyım yine tek farkı beni nelerin bekledıgını az cok bılıyorum kızım henuz 2 yasında oldugu ıcın tecrubelerım taze bende de bulantılar yok ama kızım da 6+2 de başlamıstı kabusum 13 uncu haftaya kadar surmustu ınsallah hepinize az bulantılı hamılelık dılıyorum bıraz da bulantı olsun canım o da hamıleliğincabası
cnm keseyi görmene çok sevindim şimdi bende seninle aynı korkuyu yaşıyorum. Bende bugün göztepe ssk da kan tahlili yaptırdım betahcg 1783 mıu\ml çıktı 4hafta+3 günlük hamileyim ama alttan ultrasonda doktor hiçbişey göremedi( çok cnm sıkıldı 2 gün sonra tekrar gel kontrole dedi dış gebelik ihtimaline bakalım dedi çok canım sıkıldı. Yarın emsey hospital kurtköy şubesinden şükran hanıma randevu aldım bi de ona muayene olucam bakalım kese gözükecek mi? Yakınlarım olur böyle daha 4 haftalık çok küçük gözükmeyebilir dediler benim moralimi düzeltmek için . Bide hcg değerim çokmu yüksek herkesin yazdıkları 200lü değerlerde ?
Merhaba kızlar bugün pıtlarımızı gördük şükürAllahım herkese nasip etsin bu duyguyu küçücük bişey ama kalbi öyle güzel atıyorki yeni hamileler hayırlı olsun...keseyi ve kalp atışlarını gören arkadaşlar olmuş..hayırlı olsun,gözünüz aydın kızlarrr
biz de bugun kesemizi göemeye gittik ama muayene olamadan geri geldim( eşimi aradılar acil gitmesi gerekti :/ polislikten nefret ediyorum yarın da calısıyoo ancak carsamba gorecez inşallah benım de 2. gebeliğim ama yıne heycanlıyım yine tek farkı beni nelerin bekledıgını az cok bılıyorum kızım henuz 2 yasında oldugu ıcın tecrubelerım taze bende de bulantılar yok ama kızım da 6+2 de başlamıstı kabusum 13 uncu haftaya kadar surmustu ınsallah hepinize az bulantılı hamılelık dılıyorum bıraz da bulantı olsun canım o da hamıleliğincabası
biz de bugun kesemizi göemeye gittik ama muayene olamadan geri geldim( eşimi aradılar acil gitmesi gerekti :/ polislikten nefret ediyorum yarın da calısıyoo ancak carsamba gorecez inşallah benım de 2. Gebeliğim ama yıne heycanlıyım yine :d tek farkı beni nelerin bekledıgını az cok bılıyorum kızım henuz 2 yasında oldugu ıcın tecrubelerım taze bende de bulantılar yok ama kızım da 6+2 de başlamıstı kabusum 13 uncu haftaya kadar surmustu ınsallah hepinize az bulantılı hamılelık dılıyorum bıraz da bulantı olsun canım o da hamıleliğincabası
Merhaba kızlar bugün pıtlarımızı gördük şükürAllahım herkese nasip etsin bu duyguyu küçücük bişey ama kalbi öyle güzel atıyorki yeni hamileler hayırlı olsun...keseyi ve kalp atışlarını gören arkadaşlar olmuş..hayırlı olsun,gözünüz aydın kızlarrr
polislik öyle benim eşimde polis sıkıntılı işNe gecesi ne gündüzü belli :
benim annem ve ablamın bulantısı hiç olmamıs,,sanırım benimde o yüzden olmuyor,bebisimin iyi olduğunu ve sağ salım doğacağını biliyorum Allahın izniyle,ve buna gercekten çok inanıyorumm..
hiç biseye takmayın kafanızı hepimizin bebisleri değerleri hamıle kalma zamanları farklı sonuçta,kıyas yapmayın..
bu arada siz hangi ildesiniz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?