2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizimda son aylarda her gun de bir kavun yedigimi biliyorum. Ve kizim hakkaten gulmeyi cok seven bir bebek oldu. Hala da oyle, masallah yavruma
İnandim hakkaten yazilanlara

evet canım aslında yasaklamıştı ama biz duramadık. :26:
şimdi tekrar yasakladı 1 hafta daha.
diğer gittiğimde ne der bilmiorum

mrb
kizlar insallah herkesler iyidir bu gun kesemizi gorduk masallah bebegime ama bebisi goremedik
bu gun 4+5 gunluk olduk yarin clexan raporumu cikarmaya tekrar gidicem
sukurler olsun rabbime darisi isteyen herkese insallah gorusuruz kizlar.
:)

valla şu an bana da zaman hiç geçmiormuş gibi gelior

Aynen bana da daha 2 hafta var randevumuza kalp atışlarını duyarız inşallah... Daha dün gittim doktora ama sanki bi gün depşl bir hafta gibi geçiyo günler

sümeyyecim sen bebeği görmüşmüydün unutuyorum canım kusura bakma yoksa keseyimi gördün sende sadece

allahımmmmm oku oku bitmiyor yoruldum sohbet edemeden gitcem yatcam geri simdi
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bebisleriniz hayırlı uğurlu olsun insallah:)
bende 30 ekimde kontrol için gitcem..bebisimin kalp atısını duydum çok sükür
simdi yine duymak ve onu biraz daha büyümüs olarak görmek istiyorummm
bide hiç bulantım yok benimde,belim ağrıo çok nadır,aç kalırsam midem bi hoş,tok olursam sindiremiom:))) böyle gıcık bi sıkıntım var

rahatlattınız beni ama kese normal heralde boyutu inş bbeğimde içindedir ama içindedir yaa nasip kıısmet en azından kesemi gördüm :):):):): tşk ederim hepinize

Cnm keseyi görmene çok sevindim şimdi bende seninle aynı korkuyu yaşıyorum. Bende bugün göztepe ssk da kan tahlili yaptırdım betahcg 1783 mIU\ml çıktı 4hafta+3 günlük hamileyim ama alttan ultrasonda doktor hiçbişey göremedi ( çok cnm sıkıldı 2 gün sonra tekrar gel kontrole dedi dış gebelik ihtimaline bakalım dedi çok canım sıkıldı. yarın EMSEY Hospital Kurtköy şubesinden Şükran hanıma randevu aldım bi de ona muayene olucam bakalım kese gözükecek mi? yakınlarım olur böyle daha 4 haftalık çok küçük gözükmeyebilir dediler benim moralimi düzeltmek için . bide hcg değerim çokmu yüksek herkesin yazdıkları 200lü değerlerde ?

biz de bugun kesemizi göemeye gittik ama muayene olamadan geri geldim ( eşimi aradılar acil gitmesi gerekti :/ polislikten nefret ediyorum yarın da calısıyoo ancak carsamba gorecez inşallah benım de 2. gebeliğim ama yıne heycanlıyım yine tek farkı beni nelerin bekledıgını az cok bılıyorum kızım henuz 2 yasında oldugu ıcın tecrubelerım taze bende de bulantılar yok ama kızım da 6+2 de başlamıstı kabusum 13 uncu haftaya kadar surmustu ınsallah hepinize az bulantılı hamılelık dılıyorum bıraz da bulantı olsun canım o da hamıleliğincabası

Merhaba kızlar bugün pıtlarımızı gördük şükür Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu küçücük bişey ama kalbi öyle güzel atıyorkiyeni hamileler hayırlı olsun...keseyi ve kalp atışlarını gören arkadaşlar olmuş..hayırlı olsun,gözünüz aydın kızlarrr

telas etmeyin ben de 4+3 de 1000 dı betam yumurtalam guunuyle alakalı benım yumrtlamam 9. gun oluyo :)) daha erken döllenıyo yanı benım de gorememıstı zaten 2000 olmadan gorunumuyomus

benim annem ve ablamın bulantısı hiç olmamıs,,sanırım benimde o yüzden olmuyor,bebisimin iyi olduğunu ve sağ salım doğacağını biliyorum Allahın izniyle,ve buna gercekten çok inanıyorumm..
hiç biseye takmayın kafanızı hepimizin bebisleri değerleri hamıle kalma zamanları farklı sonuçta,kıyas yapmayın..
bu arada siz hangi ildesiniz canım?

canım niye acele ediyorsun..ben bile 3000lerde 5 gün önbce gördüm...bence boşu boşuna gitme..bikaç gün bekle..aklına da kötü bişey gelmesin

canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun diğer randevu ne zaman?benim 30 ekimde insallah
bu arada dakıkada kaç attığını falan söyledi mi doktor? merak ettim

polislik öyle benim eşimde polis sıkıntılı iş ne gecesi ne gündüzü belli:

senin de eşin polis öylemi canımm..hemde siirttesin.yakınız:).hem eşimle aynı meslekte eşin

kaçıncı haftandasın canım

siirt teyiz :)) canım kızımı da burda dogum yaptım 8 aylıktı geldık buraya ıstanbuldan ama memnun kaldım yıne de saglık yonunde gun gectıkce ılerleme var ama işin kotusu usg makınalarının en ıyısı hep erkek drlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…