canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun diğer randevu ne zaman?benim 30 ekimde insallah
bu arada dakıkada kaç attığını falan söyledi mi doktor? merak ettim
siirt teyiz :)) canım kızımı da burda dogum yaptım 8 aylıktı geldık buraya ıstanbuldan ama memnun kaldım yıne de saglık yonunde gun gectıkce ılerleme var ama işin kotusu usg makınalarının en ıyısı hep erkek drlarda
ben tedavi sırasında kaç doktor değistirdim kaaçççç hepside erkekti:S ama napayım iyi dediler gittim bir umut..simdiki bayan ama bizde malatyadayız..herkes sarkta heralde:)
ben tedavi sırasında kaç doktor değistirdim kaaçççç hepside erkekti:S ama napayım iyi dediler gittim bir umut..simdiki bayan ama bizde malatyadayız..herkes sarkta heralde:)
malatya lı çok arkadasım var burda baya övuyolar orayı çok gelışmış dıyolar
siirt teyiz :)) canım kızımı da burda dogum yaptım 8 aylıktı geldık buraya ıstanbuldan ama memnun kaldım yıne de saglık yonunde gun gectıkce ılerleme var ama işin kotusu usg makınalarının en ıyısı hep erkek drlarda :d
evet ama aslında benimki benden dolayı geldi..gecen yıl atandım buraya:) eşim gelmedi..aslında doğu görevini de yapmamıştı:) kurs falan derken ben istanbula geri dönerim derken eşim dedi ben gelecem..ben de kızdım tabiii o zaman niye gecen yıl gelmedin 1 yılımız kalırdı dedim Ama nasip napalımmdaze gelinken beni yolladı şarka
malatya lı çok arkadasım var burda baya övuyolar orayı çok gelışmış dıyolar
evet bi çok batı iline göre gelismis,ama ne yalan söyleyeyim insanlarını pek sevmiorum..malatyalı arkadaslar varsa lütfen alınmasın..genel olarak sevmiyorum diyeyim..ama çok sükür kı böyle bi yerde sark yapmak nasıp oldu..Allah sağ salım bitirip istediğimiz yerlere gitmeyi nasip eder insallah...
evet ama aslında benimki benden dolayı geldi..gecen yıl atandım buraya:) eşim gelmedi..aslında doğu görevini de yapmamıştı:) kurs falan derken ben istanbula geri dönerim derken eşim dedi ben gelecem..ben de kızdım tabiii o zaman niye gecen yıl gelmedin 1 yılımız kalırdı dedim Ama nasip napalımmdaze gelinken beni yolladı şarka
Cnm keseyi görmene çok sevindim şimdi bende seninle aynı korkuyu yaşıyorum. Bende bugün göztepe ssk da kan tahlili yaptırdım betahcg 1783 mIU\ml çıktı 4hafta+3 günlük hamileyim ama alttan ultrasonda doktor hiçbişey göremedi ( çok cnm sıkıldı 2 gün sonra tekrar gel kontrole dedi dış gebelik ihtimaline bakalım dedi çok canım sıkıldı. yarın EMSEY Hospital Kurtköy şubesinden Şükran hanıma randevu aldım bi de ona muayene olucam bakalım kese gözükecek mi? yakınlarım olur böyle daha 4 haftalık çok küçük gözükmeyebilir dediler benim moralimi düzeltmek için . bide hcg değerim çokmu yüksek herkesin yazdıkları 200lü değerlerde ?
canım bence biraz daha bekle saklanabiliyomuş gözüköeyebiliyomuş. Hem senin için daha erken zaten. Şimdi gidip bi daha göremezsen hepten şüpheleneceksin daha çok üzüleceksin...
bizim de bu 3. senenmiz bu yaz bıtecek dogumuz ınsallah ama ıkıncı sark dıyolar kafamızıı karıstırıyolar :/ o yuzden sanırım bı 3 yıl daha kalıcaz bebıslerımızı burda buyutuupp batıda boool bol gezecem ınsallah D