2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oo burası polıs eşi doluymuş:)) bende hem eş hem polısım:S düsünün halımızı

canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun diğer randevu ne zaman?benim 30 ekimde insallah
bu arada dakıkada kaç attığını falan söyledi mi doktor? merak ettim

sağol canım ..15 gün sonraya randevu dedi..aynı güne denk geliyor seninle sanırım..yok canım o heyecanla sormayı düşünemedim..

ben tedavi sırasında kaç doktor değistirdim kaaçççç hepside erkekti:S ama napayım iyi dediler gittim bir umut..simdiki bayan ama bizde malatyadayız..herkes sarkta heralde:)
sağol canım ..15 gün sonraya randevu dedi..aynı güne denk geliyor seninle sanırım..yok canım o heyecanla sormayı düşünemedim..
evet aynı güne denk geliyor güzel haberleri paylasırız yine insallah

canım burda devletteki kadın doğumu görmek nasip olmadı..zaten 2 tane falan var:)bende özel bir muayenehane buldumnunda yazıcısı bozuk çıktı

öyle mi sırnaktayım demıstın ama meslegını bılmıyodum sızın orda saglık ne duurmda

evet ama aslında benimki benden dolayı geldi..gecen yıl atandım buraya:) eşim gelmedi..aslında doğu görevini de yapmamıştı:) kurs falan derken ben istanbula geri dönerim derken eşim dedi ben gelecem..ben de kızdım tabiii o zaman niye gecen yıl gelmedin 1 yılımız kalırdı dedim Ama nasip napalımmdaze gelinken beni yolladı şarka

eşin tam

şaka bi yana her iste bi hayır vardır..

canım bence biraz daha bekle saklanabiliyomuş gözüköeyebiliyomuş. Hem senin için daha erken zaten. Şimdi gidip bi daha göremezsen hepten şüpheleneceksin daha çok üzüleceksin...

bizim de bu 3. senenmiz bu yaz bıtecek dogumuz ınsallah ama ıkıncı sark dıyolar kafamızıı karıstırıyolar :/ o yuzden sanırım bı 3 yıl daha kalıcaz bebıslerımızı burda buyutuupp batıda boool bol gezecem ınsallah D

Ah canım yaa yazık sana... Hem aile hem eş hasreti çekmişsin neyseki artık yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…