- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
bizim de bu 3. Senenmiz bu yaz bıtecek dogumuz ınsallah ama ıkıncı sark dıyolar kafamızıı karıstırıyolar :/ o yuzden sanırım bı 3 yıl daha kalıcaz bebıslerımızı burda buyutuupp batıda boool bol gezecem ınsallah :dd
burası 2 yıl..branşçıulara 2.doğu görevi geldide herkese gelecek diyolar inş gelmezzz..abooooo5 yıl şırnexxxx çekilmez
Gözün aydın canım, sanırım aynı günler de gebe kaldık ben 10 gün önce keseyi görebildim, doktorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, Çarşamba doktora gidedceğiz inş. ama tereddütte kaldım şimdi seni 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıysa ben gitsem bu hafta doktara duyamayacakmıyım kalp atışlarını..
oo burası polıs eşi doluymuş:)) bende hem eş hem polısım:S düsünün halımızı
Ben 4 aylık evliyim ilk haftadan sonradır oluyorum walla. 2 yıldan sonra belki daha da hızlanıyosundur bilemiyorum. Şimdilik eşim hep beni bekliyo belki 2 yıl sonra beklemesine gerek kalmadan oluyodur belki. Yaşasan farkederdin bence :$ :$ :$
canım senin mesajın geldi ama bnmki gelmiyor sana..neyse 100 ü geçeyim öyle atarım sana mesaj :)
canım bence biraz daha bekle saklanabiliyomuş gözüköeyebiliyomuş. Hem senin için daha erken zaten. Şimdi gidip bi daha göremezsen hepten şüpheleneceksin daha çok üzüleceksin...
Cnm keseyi görmene çok sevindim şimdi bende seninle aynı korkuyu yaşıyorum. Bende bugün göztepe ssk da kan tahlili yaptırdım betahcg 1783 mIU\ml çıktı 4hafta+3 günlük hamileyim ama alttan ultrasonda doktor hiçbişey göremedi( çok cnm sıkıldı 2 gün sonra tekrar gel kontrole dedi dış gebelik ihtimaline bakalım dedi çok canım sıkıldı. yarın EMSEY Hospital Kurtköy şubesinden Şükran hanıma randevu aldım bi de ona muayene olucam bakalım kese gözükecek mi? yakınlarım olur böyle daha 4 haftalık çok küçük gözükmeyebilir dediler benim moralimi düzeltmek için . bide hcg değerim çokmu yüksek herkesin yazdıkları 200lü değerlerde ?
ben tedavi sırasında kaç doktor değistirdim kaaççççhepside erkekti:S ama napayım iyi dediler gittim bir umut..simdiki bayan ama bizde malatyadayız..herkes sarkta heralde:)
malatya lı çok arkadasım var burda baya övuyolar orayı çok gelışmış dıyolar
ben de malatyalıyım ama 6 aydır yarı trabzonlu sayılırım,eşim trabzonlu :) :)..istanbul da yaşıyorum..
Kızlar bu konuda konuşmaya biraz utanıyorum ama kızkızayız burda nasılsa. Eşinizle bu sorunu neden konuşmuyosunuz. Çok ufak birkaç değişiklikle cinsel hayatınız bir görev olmaktan çıkıp zevk haline dönüşebilir. Muhtemelen eşiniz bu konudaki bilgisizliği yüzünden sizin orgazm olmanızı beklemiyodur ya da orgazm olduğunuzu sanıyodur. Konuştuğunuz zaman hallolabiliecek bir problem. Biraz kendini tutucak sizin de tatmin olmanızı bekleyecek o kadar. Üstte olduğunuz pozisyonu deneyebilirsiniz mesela o zaman kontrol sizin elinizde olur eşinizden de rica edersiniz sizi beklemenizi. Yıllardır evli olup bi kere bile orgazm olmayan bayanlar var pratik iki bilgi eksikliği yüzünden cinsellik bir görev onlar için sadece halbuki çok zevkli dakikalar geçirebilirsiniz.
:)) aynen bende polisim ve hamileyim Allah yardımcımız olsun :))
eşin tam
şaka bi yana her iste bi hayır vardır..
ben tedavi sırasında kaç doktor değistirdim kaaççççhepside erkekti:S ama napayım iyi dediler gittim bir umut..simdiki bayan ama bizde malatyadayız..herkes sarkta heralde:)
malatya lı çok arkadasım var burda baya övuyolar orayı çok gelışmış dıyolar
ben malatyalım ama 6 aydır yarı trabzonlu sayılırım,eşim trabzonlu :) :) istanbul da yaşıyorum ama..
evet bi çok batı iline göre gelismis,ama ne yalan söyleyeyim insanlarını pek sevmiorum..malatyalı arkadaslar varsa lütfen alınmasın..genel olarak sevmiyorum diyeyim..ama çok sükür kı böyle bi yerde sark yapmak nasıp oldu..Allah sağ salım bitirip istediğimiz yerlere gitmeyi nasip eder insallah...
aa niye ki ? genelde severler aslında..sana kötüleri mi denk geldi acaba :)
dediğim gibi ya yaşıyorumda bilmiyorum yada yaşamıyorum..öyle kendimden geçip böyle kasıla masıla bişey olmadı yavvv :)2.yılından sonra oluyomuş falan diyolar:26:
Kim diyosa inş. doğru diyodurZaten 15 aylık evliyim 2 yılın dolmasını beklerim şurda ne kaldı :) hem ne demişler; Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
ay Allah'ım ya bu benim bebişime mi benziyor...
ben de hatim başlayacağım canım nasipse bayramdan sonra...Anne adaylarının Hamilelik dönemlerinde 9 ay boyunca devamlı yapabileceği dualar
Gebelikte Okunacak Dualar
-Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
-Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
- Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
-İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
- 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
-Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
-Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
- Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
- Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
-Bol bol Yasin okunur.
- Terfice, tüncina hatimleri okunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?