2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

burası 2 yıl..branşçıulara 2.doğu görevi geldide herkese gelecek diyolar inş gelmezzz..abooooo 5 yıl şırnexxxx çekilmez

Bilemiyorum canım ya doktorların kullandıkları aletlere göre değişiyor olabilir ben devlet hastanesine gidiyorum. Birde ben vajinal ultrason istemediğim için bu zamana kadar bekledim daha erken de gidebilirdim doktorun gel dediğinden bir kaç gün sonra gittim zaten. Şimdi de 2 hafta sonra dedi bende artık bayramdan sonra giderim.. İnş duyarsın sen kalp atışlarını..

slm bende Diyarbakır dayım. zorunlu hizmet için gelmiştim. sonra af çıktı ama ben burda gelin oldum bu 4. yılım çok şikayetçi değilim gerçi ama iyi bi doktor bulmak çok zor :44:
bugün tahlil yaptırdım tekrar. değerim 3178 çıktı
perşembe doktora gidiyorum kısmetse. daha hiç görmedim küçük pirinç tanemi

kıssss çok kıskandım seni itiraf ediyim

canım bence biraz daha bekle saklanabiliyomuş gözüköeyebiliyomuş. Hem senin için daha erken zaten. Şimdi gidip bi daha göremezsen hepten şüpheleneceksin daha çok üzüleceksin...

Haklısın ama insanın içini kurt kemiriyo bide devlet hastanesinde doğru düzgün ilgilenmediler hiçbir öneride bilgilendirmede bulunmadı bile mesela folik asit kullanacakmıyım? o yüzden yarın gitcem özel hastanede daha iyi bilgilendiriyolar bundan bir yıl önce birbuçuk aylık hamileyken düşük yaptım o yüzden bunda biraz pimpirikleniyorum merak ettiğim herşeyi sorucam yine gözükmezse de artık bekliycem içimi ferah tutcam çünkü bu site sayesinde baya bi bilgi edindim çok iyi oldu içim rahatladı zaten şuan :)

canım dur bakalım sıkıntı yapma. keşke bir de karından baksaydı. ben de seninki gibiyken gitmiştim karından baktık doktorla..rahmin kalınlaştığını gördük,"dış gebelik olmaz inş,rahim kalınlaşmaya başlamış" dedi. yarın bir de öyle bakarsınz.doktoruna sorarsın..

Benim eşim hiç bir konuda konuşmayı sevmez. Evlenmeden önce tam tersini derdi halbuki herşeyi konuşabilmeli eşler diye ama... Bir de akıl okumaya bayılır.. sormaz yani hiç bir konuyu ne düşündüğünü tahmin etmeye çalışır.. aman zor erkek bizimki bildiğin gibi değil...

:)) aynen bende polisim ve hamileyim Allah yardımcımız olsun :))

bayan polislik zor oluyor mu:) bizi tanıştıran kuzenim var o öğretmen erkek ve eşi bayan polis,,bayan polis olunca dengesizlik oluyor sanki çalışma zamanları falan yönünden de

dediğim gibi ya yaşıyorumda bilmiyorum yada yaşamıyorum..öyle kendimden geçip böyle kasıla masıla bişey olmadı yavvv :)2.yılından sonra oluyomuş falan diyolar:26:

Kim diyosa inş. doğru diyodur Zaten 15 aylık evliyim 2 yılın dolmasını beklerim şurda ne kaldı :) hem ne demişler; Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

Son düzenleme:
Kim diyosa inş. doğru diyodur Zaten 15 aylık evliyim 2 yılın dolmasını beklerim şurda ne kaldı :) hem ne demişler; Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

kızlar bu bence kendini tanımakla alakalı dıye dusunuyorum benımde tercıh ettıgım yontem ustte yontemı ki başka turlu oluyo mu bılmıyorum ama olmayan ınsanlar için ilişki bi işkence gıbı olur sanırım ://

ayyy ben şimdi anladım ne konuştuğunuzuuu
:26::26::26::26::26::26:

Eki Görüntüle 533676

senin böyledir canımmm ayyy gitgide insana benziyorrrr
ay Allah'ım ya bu benim bebişime mi benziyor...

ben de hatim başlayacağım canım nasipse bayramdan sonra...
Bilgiler için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…