2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cok gecmis olsun,doktorun net bir riskten suphelenseydi dogrudan git hemen git gibi bisey spylerdi,butun hastalarima oneriyorum sozu her ihtimale karsi bab inda olmus.ama yerinde olsaydim tamamen rahatlamak icin renkli ayrintili yaptirirdim.

canım ikizler erkeği fena oluyor kızlar da pek problem olmuyor :)

Canım biz Teledünya kullanıyoruz hem hd tv yayını hem de sınırsız internet 40 TL civarı aylık fatura geliyor..
Biz de ev telefonu kullanmadığımız için bize çok uygun geldi, Teledünyanın teknik servis hizmetide çok iyi, arıza kaydı bırakıyorsun aynı gün gelip bakıyorlar..

kızlar 1 haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyordum.biraz önce sırt üstü yatarken yine hareketleri hissetmeye başladım kısa bir süre sonrada karnımda böyle 2-3 dk süren kabarcık şeklinde şişip inme oldu.önce hoşuma gitti bebeğim içerde kudurdu galiba diye sonra 26 haftalık hamile bir arkadaşım bebeğin hareketi daha dışarıdan görülemez diyince içime bir kurt düştü.internete baktım.kasılma falan mı acaba diye.çok tırstım.böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

ahahaa günaydın..artık çok geç..mayısın 20 sinde filan sezeryana alın diye ısrar edersen kurtarırsın belki canımşaka tabi Allah hayırlısını versin...herkes bir olmaz tabiki..benim tanıdığım bi kaç ikizler var..abuk subuk şeylere çok gülüyorlar onu farkettim...

kızlar benim kızımda yengeç burcu oluyor sanırım
bilen var mı özelliklerini
canım benimde kızım yengeç 3 buçuk yaşında..çok anneci oluyorlar..hep seveceksin..hep nazına gideceksin..etrafında pervane olacaksın..acayip ilgi manyağı oluyorlar..onunla ilgilenmezsen yandığının resmidir..

Son düzenleme:

Seni yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla kalpteki delik, bağırsaktaki parıltı gibi bazı anomaliler 2 boyutlu renksiz ultrasonla bakılıyor, renkliler dolaşım sistemi kontrolünde falan daha iyi.. Benim bebeğimde iki adet anomali var biri bağırsakta parıltı ve bu 2. düzey ultrasonda ama renksiz olanda çıktı..
Renkli ultrason da mutlaka faydalı olacaktır ama herşeyden önemlisi senin içinin rahat etmesi, renkli ile rahat edeceksen baktır, aklında birşey kalmasın..

canım süt parasını bi kereye mahsus veriyorlar..yani 4 sene önce öyleydi.doğumdan sonra doğum belgelerinle sgk ya başvurup abiliyorsun..sadece memura değil işçi annelerede veriliyor

Yazdığını okuyunca çok güldüm :)) Benim 37 yaşında yengeç burcu eşim var, senin 3,5 yaşındaki kızının aynısı

Canım her hamilelik, her bebek farklıdır.. Benim bebeğimin hareketleri senin haftanda dışarıdan dikkatli bakıp beklersen belli oluyordu.. Şimdi ise neredeyse pek çok hareketi belli oluyor.. Hatta karnımda toplandığı yer bile çok net belli oluyor..

ahh çok sevindim.daha bana çok erken gibi gelmiştide.neyse sende görmüşsün.paronayak olucam şu çocuğu doğurana kadar:)

mrb güzel anneler nasılsınız biz geldik minik kızımla bugün doktor amcasını görmeye gittik ayrıntılımızıda yaptırdık 4d de gördük 22+2 26 cm 503 gr olmuşuz biz elleri parmakları burn u okadar nettiki bebeğimin hala inanamıyorum çok güzeldi onu böyle görmey ellerini yumuk yumuk tutuyor arada yüzünü kapatmalar felan :) herşey çok güzeldi anlayacağaınız :)

Yazdığını okuyunca çok güldüm :)) Benim 37 yaşında yengeç burcu eşim var, senin 3,5 yaşındaki kızının aynısı

vah ki ne vah bak şimdi bende az büyüyünce değişir diyordum..yedisinde neyse yetmişindede o dedikleri buymuş demek yengeç burçları hiç değişmiyor demek

Canim ben ikisinide yasadim kasilmanin o kabarcikla hic alakasi olmadigini soyleyebilirim.Benim karnimda yag dokusu cok azdir diyebilirim hamile kalmadan once karnim icime gocuktu diye tabir ederler ya oyleydi belkide bu yuzden ama benimde bebgin cok net tekmesinde cok hafif bir kabarti erken haftada gordum.Kasilmada bebegin oldugu bolge komple sertlesiyor tek bir nokta degil sertlesen bolge yani rahim tam ortaya yada yanlara dogru toplaniyor ve baya yukseliyor hemen akabinde bebek sikistigi icin cok sert tekmeliyor.O sertlesmenin arkasindan bebegin tekmesini esim bile hissetti neyazikki ama boyle minik bir kabarmaysa o tekmedir.Hatta suan bebek boyle bir tarafa toplandigida oluyor mesela cikinti gibi duruyor o da kasilma degil mesela suan bende oluyor.Kasilmada rahim bolgesi semsert olup toplaniyor cok farkli, hic korkma seninki bence kasilma degil.

Canım, ayrı satılan yatak koruyuculardan düşünüyordun..
Limango'da bugün gördüm Tatlı uykular kampanyasında ayrı satılan renk renk pek çok yatak koruyucu var..
Fiyatları da gayet uygun, haber vermemi istemiştin bilgin olsun, umarım işine yarar..

Arkadaşlar,
Cotton box nevresim takımları internette sürekli indirimde oluyor biliyorsunuz.. ürünleri de gayet iyi diye biliyorum
Bugün indirim broşürü incelerken gördüm, etrafınızda Tedi mağazası varsa,
Cotton box nevresim takımları 13 Şubatta 15,99 TL fiyatla satışta olacak..

sağol canım içimi rahatlattın.bende şimdi internetten okudum.karın kasılma esnasında tahta kadar sertleşir diyordu.bende sertleşme veya senin dediğin gibi toplanma falan olmadı.böyle 2-3 dk süren şişip inmeler ama küçük küçük bölgelerde oldu.sanırım kızımın daha şimdiden sıkı tekmelerini yemeye başladım:)

Bende dun tetenoz asisi yaptirmaya gittim hemsire bebegin kalp atisini 10 dk boyunca duymaya calisti ve duyamadi.Bu sabah regli olacakmis gbi yada usutmusum gibi butun gun agridi kagundur hic tekmesinide dogru duzgun hissetmiyorum ama biraz once babasi elini koydu sanki onu bekliyormus gibi saglam bir tekme atti.Ayrintilida yapildi bebegin kalbi normaldi, sen ayrintili yaptirmadiysan oneririm mutlaka yaptir derim doktor kafanda soru isarrti kalmasin diye soylemistir, birsey gorseydi soylerdi sonucta onun icin oraya gidiyorsun

cok gecmis olsun,doktorun net bir riskten suphelenseydi dogrudan git hemen git gibi bisey spylerdi,butun hastalarima oneriyorum sozu her ihtimale karsi bab inda olmus.ama yerinde olsaydim tamamen rahatlamak icin renkli ayrintili yaptirirdim.

cevaplariniz icin saolun kizlar o kadar tedirgindimki doktora gittigimde neden sormadim anlamadim resmen tutuldum acaba suphelendiginz icin mi yonlerdiriyosunuz diye
diger taraftanda ayrintili ultrason donemindeyiz zaten renklide baktir diye soylicek diye bekliyodum hatta arastiriyodumda nerde yaptirabilirim die ama doktor uzun sessiz inceledikten sonra kalpten bahsedip renklide yaptir demesi rahatsiz etti insallah ben abartiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…