2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar 8:30 da açlık ken şekeri ölçümü için kan verdim 98 çıktı bana yüksek geldi yüksekmi sizcede kan alan adama sordum doktorunuzun yorumlaması daha iyi olur dedi burda bir arkadaş 74 filan çıktı demişti internetten araştırıyorumda 100 ün üstü tehlikeli imiş 100'e ne kaldı 2 sayı

Son düzenleme:
Günaydın canlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. En büyük sevgililerimiz bebişlerimiz:)) Benim bebiş dünden beri hiç hareket etmiyor:'( Çok korkuyorum. Minikkuş seni de çook merak ediyorum(

Ben daha sonuçları almadım ama doktorum aldı,onu arayıp sordum. 130 çıkmış. Gayet iyi hiç bir problem yok dedi. Bende 140 ve üstü problemli diye okumuştum.

Ben daha sonuçları almadım ama doktorum aldı,onu arayıp sordum. 130 çıkmış. Gayet iyi hiç bir problem yok dedi. Bende 140 ve üstü problemli diye okumuştum.

gerçekten mi açlık mı tokluk mu acaba 25 dk. sonra tokluk için gidicem inşallah çok yüksek çıkmaz sanki hafif bi baş dönmesi var :44:

Günaydın canlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. En büyük sevgililerimiz bebişlerimiz:)) Benim bebiş dünden beri hiç hareket etmiyor:'( Çok korkuyorum. Minikkuş seni de çook merak ediyorum(
sağol canım bende tüm arkadaşlarımın sevgililer gününü kutlarım bir dahaki 14 şubatı eşlerimiz ve bebeklerimizle gçiririz inşallah

o gece hareket etmiştir canım korkma ben öle panik yapınca öksürüyorum karnımı sallıyorum hafif hafif vuruyorum uyandırıyorum onu bi dene istersen hiç bişey olmaz bebişine merak etme uyandır hareketini takip et için rahat etsin nasıl olsa o yine uyur

Benimki de gece oynardı saat 4 te kalktım baktım yok hareket etmiyor oturdum çikolata yedim sırt üstü uzandım yok oynamıyor,zaten kordon dolanması durumu da var iyice endişelendim başladım ağlamaya gecenin 4 'ü yarım saat sonra canım kızım sanki gerindi karnımda dalgalar oluştu bitti daha da yok tembellik günleri herhalde bugn bebişlerimizin

gerçekten mi açlık mı tokluk mu acaba 25 dk. sonra tokluk için gidicem inşallah çok yüksek çıkmaz sanki hafif bi baş dönmesi var :44:

Aç gel demişlerdi. Gittim kan aldı, yarım saat bekletti sonra şekerli su içirdi. 1 saat sonra tekrar kan aldı. Ama arada hiç bir şey yedirmediler.

Kızlar daha öncede yazmıştım, okudunuzmu bilmiyorum. Ben hareket etmediği zaman telefonda ninni açıyorum, karnıma yaklaştırıyorum, Bir süre sonra kızım telefonunun olduğu yere geliyor, hissediyorum geldiğini. Sonra bir hareketleniyor, ninni bitene kadar durmuyor, kıpır kıpır. Telefonu diğer tarafıma götürüyorum bu seferde o tarafa geliyor. Seslere tepki veriyor minik kızım. Bunu bir yerde okumuştum. müzik olarak değilde, baba anne karnına yaklaşıp konuşursa, bebek sesin olduğu tarafa gelir ve hatta tepki verebilir diye.

Minikuss hala yok.:18:

Bugün minnak erkekimi görmeye gidicem 3 te doktor teyzemize. Bakalım büyümüş müyüz. Şeker yüklemesi için ne zaman yaptır diyecek bakalım.

Bu arada minikuss. Aklım sürekli sende. Ne olur güzel haberlerle gel. Sen bizi bu kadar habersiz bırakmazdın. Ne olur her şey yolunda olsun.

günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım..benimde bir kızım olacak inş..benim açlık şekerim 152 çıktı(doktor sadece tatlı ve hamur işinden uzak dur dedi....

günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım..benimde bir kızım olacak inş..benim açlık şekerim 152 çıktı(doktor sadece tatlı ve hamur işinden uzak dur dedi....

baya yüksekmiş insülin iğnesi filan kullanman gerek demedi mi yaaa bişeyde bilmiyoz ki :44: benim açlık 98 tokluk 2 saat sonra çıkıcak :44:

günaydınnnn kızlarr
sevgılıler gununuz kutlu olsun
monıkkusum ıyı haberlerle gelecek ınsallah

kılo cok aldın mı ssende
bende aksam 58 tane sekerpare yedım
o kdr cok canım cektıkı
bu gunden ıtıbaren dıyete baslıorm

kılo cok aldın mı ssende
bende aksam 58 tane sekerpare yedım
o kdr cok canım cektıkı
bu gunden ıtıbaren dıyete baslıorm

48 kiloda hamile kaldım su anda 54 kiloyum 6 kilo aldım canım ben. sen kaç aldın..ben sabah doktora gitmeden önce tuzlu badem yemiştim 6 tane falan başım dönüyo diye ondan yüksek çıkmış olabilir mi acaba?

baya yüksekmiş insülin iğnesi filan kullanman gerek demedi mi yaaa bişeyde bilmiyoz ki :44: benim açlık 98 tokluk 2 saat sonra çıkıcak :44:

yok canım yuksek degıl, sınır 140 zaten, çok geçmemiş
biraz dıyet yapsa normal sınıra gelır,
benım de 148.2 çıktı. sadece beyaz ekmeği ve beyaz şekeri kes, dedi..
insülin için 200 civarlarında olması gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…