2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba kaderdaşim nasılsın bebişin nasıl görünmüyorum kac zamandır:)

:)) Canım benim çok fırsat bulamıyorum koşturmacadan. :)) İYİYİZ TEYZESİ ÇOK ŞÜKÜR ERKEK DEMİŞLERDİ DETAYLIDA KIZ ÇIKTI BİLEMEDİK BAKALIM 25 İNDE KONTROL VAR HAYIRLISI İNŞALLAH. BUGÜN YORULDUM ALT BÖLGEMDE BİR BASKI VAR İNŞALLAHB BİRŞEYB YOKTUR. SEN NASILSIN CANIM BENİM BEBİŞ NASIL ÖPTÜM KOCAMAN:))

simdi avcilar medicanayi aradim ayrintili icin doktorumu sordu dedim ben daha once gelmedim hastanenize
disardaki hastalara yapmiyoruz dedi kendi doktorlarimizin yonlendirmesi lazim dedi eee dedim ordan birine muayene olsam o yonlendirse o zmaan olur dedi ama muayene ucretide vermem lazim ozaman

gungoren hastaneside telefonda 150 dedi aaaa hepsi fazla fiyat cikariyo bana

Son düzenleyen: Moderatör:

güngören hastanesi güngörende :) ben metroyla gitcem. davutpaşadan sonra minibüse bincem. bende çok bilmiorum ama gene önceden o taraflara gitmişliğim var. ben civardaki bütün hastaneleri araştırmıştım sanırım. medicana daha uygun ve yakın gibi sana. beylikdüzü medicanayada bi sor istersen. gideceksen randevu al mutlaka. ve bence bekleme. kredi kartı ile falan öde. bende öle yapcam. beni de zorluyor bu rakamlar. devlete gidecektim olmadı.

aa şaşırdım ya. evt muayene ücreti 37 tl. pahalıya gelir gene. ama bazen telde yanlış bilgi veriolar. bana da önce telde ayrıntılı burda yok dedi. tekrar doktora sordum o da var dedi yapan kişinin adını verdi. dışardan yapılır bence. çalışıyor musun. gidip sorma imkanın var mı. güngörende randevu istemiolar. ben yarın gitcem. günümüz aynı saylır. sende gel :)

ben burdan şirinevler, şirinevleren metroyla davutpaşa. ordan da minibüs yoluyla gitcem oraya :)

şimdi aradıysan saat 6 dan sonra kalanlar pek bişi bilmeyebilir. birde gündüz sor istersen

ikeadan karyola alıp kuran oldu mu? kurulu halini merak ediyorum.

canm yaa elektrik gidip geliyo sinir oldum o yuzden yazamadim hemen
calismiyorum evdeyim ama yarin gitmem mumkun degil kartim atlasin bari bikac gun daha bekliyim
ne guzel olur aslinda yakin arkadaslarla tanissak gorussek kimsek yok benm istanbulda
anaaaaammmmm duygusala bagladim gece gece

Son düzenleyen: Moderatör:
ikeadan karyola alıp kuran oldu mu? kurulu halini merak ediyorum.

oyy oyyy ne cok eksik var ben ikeada kurulu halini gorup begendim fiyatina gore gayet iyi bence ama finansa taksit de fark aliyo bugun mail atmistim donus yaptilar vade farklarinin oldugu tabloyu gondrmisler isteyen olursa eklerim buraya

oyy oyyy ne cok eksik var ben ikeada kurulu halini gorup begendim fiyatina gore gayet iyi bence ama finansa taksit de fark aliyo bugun mail atmistim donus yaptilar vade farklarinin oldugu tabloyu gondrmisler isteyen olursa eklerim buraya

axcess e vade farksız. ben ordan bişi almak için çıkartmıştım. bi ay bekledim kartı hatta. ama ordan yani ikeadan da hemen çıkartılabiliormuş axcess. aklında bulunsun.

çok bekleme ya. neyse ben yarın yaptırim. sana anlatırım. yol durumunu da anlatırım.

saglikla buyusun insallah kuzucun icinde
gule gule kullanin

çok teşekkür ederim. amin. hepimize nasip etsin Allah

cibinlikde aldınız mı. içinin yatağını aldınız mı. bi ara resimli paylaşır mısınız size zahmet.

Evet cibinlik aldım. Yatağı yataştan almayı planlıyordum ancak bir sıkıntı var sanırım. beşiği üst kademede kullandığında yataş yatak kalın yani yüksek geliyor. beşiğin kullanma talimatında kullanacağınız yatak en fazla 12 cm olsun diyor. ancak bildiğim kadarıyla yataş yatak daha yüksek. yataştakinin yüksekliğine bakıcam önce (internet sitelerinde yazmıyor) o olmazsa idaş, işbir ya da ikea yataklarından birine karar vericem.
Benim ikeadan aldıklarım;
Beşik
Dolap
Alt değiştirme
Cibinlik
Perde (çift parça + boru)
Uyku tulumu
2 Çarşaf
1 nevresim takımı
2 tane renkli büyük kutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…