2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bana doktorum hiç bir vitamin hapını vermedi sadece folik asit kullandım ben şuandada kan ilacı kullanıyorum okadar :44: bizimki beni boşluyo mu neee

Belki tahlillerine göre ihtiyaç duymamıştır. Ben ilk başta başka doktora gidiyordum bu ilaçları o vermişti. Sonra şimdiki doktoruma başladım, aynı ilaçlara devam etti. Genelde doktorların çoğu veriyor. Ama burada okuduğum kadarıyla vermeyen doktorlar varmış. Benim yeme sorunum var o yüzden kullanmam iyi oluyor

kızlar bana doktorum hiç bir vitamin hapını vermedi sadece folik asit kullandım ben şuandada kan ilacı kullanıyorum okadar :44: bizimki beni boşluyo mu neee

bana vitamin verdi ama sadece iyi beslenemediğini düşündüğün günler iç dedi.bende bazen haftada 1 bazen 2 kere falan alıyorum.kan ilacını hergün kullanıyorum ama.birde ağrılarım vardı geçen hafta. günde bir tane B12 vitamini verdi.1 haftadır içiyorum.bence doktor kişinin ihtiyacına göre ilaç veriyor.

bende decavit, ve kan hapını hergün kullanıyorum. bir de hafta da 2 kez balık ye, yiyemezsen balık yağı kullan demişti. seven seas triomega diye bir balık yağı yazmıştı balığı tüketemediğim zamanlarda onu içiyorum.
Kalsiyum , magnezyum için hiç ilaç kullanmadım, umarım yediğimiz besinler tüm ihtiyaçları karşılıyordur.

hanimlar ben ayrintili ulrason icin hala biryer bulamadim beylikduzunde oturuyorum kolan hastanesini aradim telefonla fiyat vermiyolar 150 fln diye duymustum,Avcilar hospital 350 tl cok pahali o kadar veremem daha uygun fiyatli bildiginiz biryer varmi bu arada haftaya ankaraya gidicem ankarada da yaptirablirim ultrasonu ona gore bana uygun fiyatli biryer onerseniz

kilonun doğum içinde sakıncası olduğunu öğrendikten sonra dikkat etmeye başladım. bakalım kontrollü olunca ne kadar kilo alcam :)

bimden ekmek aldım. çavdar vardı birde tah tahıllı bugday vardı. çavdar da iyi mi?

ben doppler i aynı diye biliorum. 2. düzey ultrasonla ayrıntılı şekilde bakıyorlar diye biliorum.

renkli 4 boyutlu olması gerekmiomuş. bi ara araştırmıştım. renkli olması genelde ailelerin bebeklerini görmesi için diodu uzman tv de.

ben baya ayrıntılı sordum her yere. önceden paylaşmıştım. kolan 220- yada 270 di . perinatolog yapıor. bende o taraflarda oturuyorum sayılır

günümüzde yakın senle. haftaya geç olabilir. dr. bana 23 haftanda yaptır dedi. geçen hafta devletten randevu alcaktım. 15-20 gün sonraya gün verebiliriz o zamanda geç olur demişti.

avcılar medicana da 110 tl. benim hastanem o aslında ama ben yarın göngören hastanesinde yaptırcam. burdan bi arkadaş tavsiye etti. telde 100 dediler. ama 80 alıolarmış sanırım.

vakıf gurabada 50 tl. ama o hastane üni. hastanesi olduktan sonra ben soğudum ordan. birde eşler giremiomuş. orayıda ordan eledim.

yenibosnada nisa hastanesi varmış. 4 boyutlu hem. o da 175 tl.

bende ilaç olarak ilk 4 ay folikasit kullandım. o bitince dacavite geçtim. günde bir tane. günde 2 tane de kan hapı alıorum. kan değerlerim düşüktü benim.

balık falan fazla yiyemiorum dedim. haftada 1 yesen yeter dedi. yağ vermedi. bende istemedim. et ürünleri fazla yemiorsan günde bi yumurta ye dedi. ilaç içer gibi günlük bi yumurta mutlaka yiyorum. önceden hiç dikkat etmiodum yediklerime. son bi aydır etmeye çalışıyorum.

canımm yanlış hatırlamıyosam senin de bebeğinin kalbinde parlaklık gözükmüştü.. eko demişssin doktor gerekli mi dedi? bana hiç sölememişti üstünde durmamıştı da merak ettim

Gerekli mü bilmiyorum ana bir ayy sonra uzman cocuk doktoruna git dedi cnm bizde rendevu aldık Şubat'ın 26'sinda gideceğiz inşallah Rabbim yavrularımızı korudun inşallah hepisi cok cok iyilerdir sağlicakla kucaklarımıza alırız

canim korkma hamileliklerin % 3'de 4'de böyle bişey oluyormuş ayrıntılı ultrasyonda cok net gözükmüyor veya hamileliğin ortasında başlayıp sonlarına dogru kayboluyormus bana da eko yaptir dedi renkli ultrasyon sanırım onda daha net belli oluyormuş sana be dedi doktorun bana kalbinde leke ışık gördük denilmişti burda bı kac arkadasında vardı inşallah bu gidişimizde kaybolur Rabbim senin kuzunu da korudun inşallah cnm

arkadaşım 1 ay önce kolanda yaptırdı 270 tl idi fiyatı.

Minikkuştan haber yok değil mi. Ufff inşallah kötü birşey yoktur.Bende çok yoıruldum bugün dayanamıyorum artık yol çok uzak 45 tane 1. sınıf 1 mayısı 4 gözle bekliyorum :)) Hayırlısıyla gelir inşallah:)))Sol kasığım batıyor acıyor sanırım yorgunluktan (

Merhaba kaderdaşim nasılsın bebişin nasıl görünmüyorum kac zamandır:)

canm evet tam zamani yaptirmak icin aslinda ama ayin 20 sini beklicektim maas icin ama bi sekilde ayarlayim o zaman
avcilar medicana da yaptiriyim bari en yakin yer orasi gungoren hastanesinide bilmiyorum nerde yabanci sayilirim istanbula offf daraldim simdi

insallah canm bana kesin bisey soylemedi doktor aslinda ben ayrintili baktim bazen bebeklerin kalbinde delik fln olabiliyo bu ayrintilida net olarak gorunmuyo sen renkli ultrason yaptir dedi
bu ayrintiliyla renkli ayri sey dimi kafam karisti
Allah cumlemizin bebegini korusun
arkadaşım 1 ay önce kolanda yaptırdı 270 tl idi fiyatı.

offf hanimmlar yaa ben avcilar hospitala gidiyorum doktor kolan icin 150 tl fln demisti o bile cok gelmisti yikldim simdi 270 i duyunca

Son düzenleyen: Moderatör:
Minikkusran hala haber yok sanırım

Mervecim cok sagolasin inşallah hepimizin bebişleri cok sagliklidir sorunsuz bir sekilde atlatir kucağımıza alırız sen ve bebisin nasıldınız minikus da guzel haberlerle gelir inşallah..

Benim doktorumda sadece kan hapı verdi arkadaşlarında söylediği gibi iyi beslendiğini düşünüyorsa vermemiş olabilir.
Bizmde yarın buluşmamız var heyecan dorukta 24 gündür göremiyorum miniğimi Rabbim herkese hayırlısını versin..

yok canım boşlamıyordur , bazı doktorlar vermiyor , doğal besinlerle almanın daha yararlı olacağını düşünüyorlar. yemen gereken şeyleri söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…