kızlar bana doktorum hiç bir vitamin hapını vermedi sadece folik asit kullandım ben şuandada kan ilacı kullanıyorum okadar :44: bizimki beni boşluyo mu neee
kızlar bana doktorum hiç bir vitamin hapını vermedi sadece folik asit kullandım ben şuandada kan ilacı kullanıyorum okadar :44: bizimki beni boşluyo mu neee
canım bölgesel kilo almak tehlikeli bir durum çok dikkat etmelisin, üstelik vücutta en zor kilo verilen bölge kalça bölgesi.
birde bu söylediklerimi kesinlikle akıl veriyor, bilmişlik yapıyormuşum gibi algılamanı istemiyorum.ben sadece evet şu an hamileyiz bize herşey mübah diye düşünmeye kapılmanızı istemedigim için. çünkü sonrasında lohusa sendromu diye de bir durum var. dikkatli olmak ve kontrolü çok fazla bırakmamak gerekir diye düşünüyorum.
kızlar daha öncede kullandığınız ilaçlar paylaşırmısınız demiştim ama kimse cevap yazmadı(
birde ben ayrıntılı ulturasona girmedim dopler yapıldı aynı şey değilmiş kan akışına kalp,mide ve idrar kesesine baktı dr. birde ellerine ayaklarına sizde daha mı fazla bilgi verildi.
hanimlar ben ayrintili ulrason icin hala biryer bulamadim beylikduzunde oturuyorum kolan hastanesini aradim telefonla fiyat vermiyolar 150 fln diye duymustum,Avcilar hospital 350 tl cok pahali o kadar veremem daha uygun fiyatli bildiginiz biryer varmi bu arada haftaya ankaraya gidicem ankarada da yaptirablirim ultrasonu ona gore bana uygun fiyatli biryer onerseniz
hanimlar ben ayrintili ulrason icin hala biryer bulamadim beylikduzunde oturuyorum kolan hastanesini aradim telefonla fiyat vermiyolar 150 fln diye duymustum,Avcilar hospital 350 tl cok pahali o kadar veremem daha uygun fiyatli bildiginiz biryer varmi bu arada haftaya ankaraya gidicem ankarada da yaptirablirim ultrasonu ona gore bana uygun fiyatli biryer onerseniz
canımm yanlış hatırlamıyosam senin de bebeğinin kalbinde parlaklık gözükmüştü.. eko demişssin doktor gerekli mi dedi? bana hiç sölememişti üstünde durmamıştı da merak ettim
canm ne vardi senin meleginin kalbinde bizim doktorumuzda bazen kalpte dellik olabiliyo bunu renklide dahaCnm net gorebiliyoruz fln demisti suphelendi simdi renkli yaptircam bakalim
seninkki hangisinde belli oldu benm dokturm aslinda su an baktigimiz ayrintili ama renkliyi de tavsiye ediyorum fln dedi
cook korkuyorumm Rabbim esirgesin cumlemizin kuzusunuuu
Minikkuştan haber yok değil mi. Ufff inşallah kötü birşey yoktur.Bende çok yoıruldum bugün dayanamıyorum artık yol çok uzak 45 tane 1. sınıf 1 mayısı 4 gözle bekliyorum :)) Hayırlısıyla gelir inşallah:)))Sol kasığım batıyor acıyor sanırım yorgunluktan(
günümüzde yakın senle. haftaya geç olabilir. dr. bana 23 haftanda yaptır dedi. geçen hafta devletten randevu alcaktım. 15-20 gün sonraya gün verebiliriz o zamanda geç olur demişti.
avcılar medicana da 110 tl. benim hastanem o aslında ama ben yarın göngören hastanesinde yaptırcam. burdan bi arkadaş tavsiye etti. telde 100 dediler. ama 80 alıolarmış sanırım.
vakıf gurabada 50 tl. ama o hastane üni. hastanesi olduktan sonra ben soğudum ordan. birde eşler giremiomuş. orayıda ordan eledim.
yenibosnada nisa hastanesi varmış. 4 boyutlu hem. o da 175 tl.
insallah canm bana kesin bisey soylemedi doktor aslinda ben ayrintili baktim bazen bebeklerin kalbinde delik fln olabiliyo bu ayrintilida net olarak gorunmuyo sen renkli ultrason yaptir dedicanim korkma hamileliklerin % 3'de 4'de böyle bişey oluyormuş ayrıntılı ultrasyonda cok net gözükmüyor veya hamileliğin ortasında başlayıp sonlarına dogru kayboluyormus bana da eko yaptir dedi renkli ultrasyon sanırım onda daha net belli oluyormuş sana be dedi doktorun bana kalbinde leke ışık gördük denilmişti burda bı kac arkadasında vardı inşallah bu gidişimizde kaybolur Rabbim senin kuzunu da korudun inşallah cnm
arkadaşım 1 ay önce kolanda yaptırdı 270 tl idi fiyatı.
Minikkusran hala haber yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?