2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım foruma giremesemde, mervenin ve senin detaylılarınızın güzel haberleriyle derin bi nefes aldım..
şimdi geçmişe baktım, tekrar bi yazını gördüm.. bu pürüzüde atlatırsınız annesi..oğlun çok güçlüdür annesi, sende güçlü ol..
ben hayırlı güzel haberlerle geleceğine inanıyorum.. zorlu ve stressli anlar geçirsende, mükafatını alacaksın ve sonu güzel olacak Allah'ın izniyle.. herşey güzel olsun.. mucizeler hep bizler için.. ve seninle olsunn minikusum.. Allahım esirgesin sizi..

Son düzenleyen: Moderatör:

yavrucum 6 tane tuzlu badem elbette sonucu etkıler
boyle bır test ıcın ac olmak zorunlu
cıkan degerı hıc dıkkate alma ve testı yenılemelısın bence
bu arada yarım ekmek cok fazla eger beyaz ekmekse
kendıne ve bebegıne bır ıyılık yap; beyaz ekmegı unut,
hazır kutudakı meyve sularını ıse asla tuketme
az once tv da kanadalı turk doktor da soyledı
her turlu sıstemımıze zararlı hazır meyve suları

arzumu bunların hepsı bende var
cogu zaman ıcım yanıo benım
1 bardak degıl 2 bardak su ıcıorm
sanırım bende gebelık sekerı var

hully cim sen zaten gebelık sekerını olcturmek ıcın gıdecektın dı mı
ne durumdasın en son yazar mısın
kılo alımın, uyku halın ve sekerpare askın hayra alamet degıl
lutfen olctur
bakalım kac cıkıcak

Ben de bu ara hareket ederse aman diyorum zaten kordona dolanmış daha da karışacak hareket etmezse de nie hareket etmiyor birşey mi oldu diye ağlamaya başlıyorum iyice kafayı yedim anlicanızz

yahu ozgnm, rahat bırak su bebısı, o kordonuyla cok mutlu su an
zamanla ters donecek, o zaman kurtulacak ınsallah o kordondan
korktuklarımız basımıza gelır

kızlar bu genel bı durum neden korkarsak onu bır guzel cagırıyoruz
korkmayın, cesur olun...
basınıza kotu seyler geldıgınde sakınce ne yapabılırım, dıye dusunun
neden benım basıma geldı, soyle yapmasaydım olmayacaktı
suydu buydu dıye ıcınız ıcınızı yemesın
bız hatunların en buyuk sorunu bu
olan olur
cozume bakın
Allah'a emanet olun
bol bol bol dua edin
yaradana sığının
bu bızım yasam deneyımımız
tekrarı yok
acılarımızla
mutluluklarımızla.............

sevgıler.......

minikuss inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım. çok yorum yazmıyorum ama takibimdesin. Allah yardımcın olsun.

En erken ben yazayim bugun. Her sabah old gibi kalktik ablamizi okula birakip ise gidicez bebisimle. Herkeslere hayirli bir gun diliyorum.
Bu arada MİNİKKUS umarim iyi haberler alirsin bugun, Allah yardimcin olsun…

Günaydın herkese.

Minikuss; hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Allah bebeğine sağlık versin. Dualarımız seninle.

Ranana ; sende iyi haberlerle dönersin inşallah. Allah sağlık versin.

Günaydın.
bugün herkes için güzel bir gün olsun. Minikuss güzel haberlerle dönersin inşallah. aklım sende Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar..

Minikkuş güzel haberlerini bekliyoruz canım

GÜNAYDINN KIZLARRRR

MİNİKKUŞ
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş. Gün gectikçe ağırlaşıyorum kızlar sizde varmı bu durumu yaşayan

Minikuşş ne zaman gelicek acaba? İnşallah bebeği iyidir.. Bütün gün aklım onlardaydı..

evet canım yaaa aklım hep onda bakınıyorum ama gelmedi henüz :44:

Minikuş u ben de çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gelir inşallah

Minikkusran hala haber yok sanırım

Mervecim cok sagolasin inşallah hepimizin bebişleri cok sagliklidir sorunsuz bir sekilde atlatir kucağımıza alırız sen ve bebisin nasıldınız minikus da guzel haberlerle gelir inşallah..

arkadaşlar minikkuşdan haber varmı niye hiç girmediki bu saat oldu cok merak ettim insallah bi sorun yoktur

Bende sürekli girip kontrol ediyorum ama ses çıkmadı daha. Umarım her şey yolundadır.

minikkuş bu saate kadar uyumadım bile senden güzel haberler bekliyorum hersey yolundadır umarım

Günaydın kızlar

Minikkuş nerdesin , güzel haberlerini bekliyoruz cnm.

Günaydın canlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. En büyük sevgililerimiz bebişlerimiz:)) Benim bebiş dünden beri hiç hareket etmiyor:'( Çok korkuyorum. Minikkuş seni de çook merak ediyorum(

hala gelmedi dimi :18::18:

Detayları yazmaya çalışıyorum bir taraftan..

Dün sabah erkenden kurula gittik..
Kurulda;
Çocuk üroloji uzmanı
Perinatolog İbrahim Bey ve şansımıza
Recep Has vardı, kendisi çarşamba günleri benim ki gibi gebelikleri kontrol etmeye, karar vermeye geliyor Çapa'ya..
ve tabiki asistanlar..
Sonuç agresif büyüme devam Pazartesi 7mm civarında ölçülen böbrek Çarşamba günü kurulda 11 cm ölçüldü..
Çocuk üroloji uzmanı bizi konuşmak için ayırdı, tüm detayları anlattı en kötü senaryo ile doğumdan sonra kısa bir süre sonra operasyon geçirecek..
Sıralama hafif-orta-ağır üzerinden yapıldığında bizim durumumuz ağır..
Çocuk yaşar ama sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz dedi..
Bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yokmuş, onlarda şu durumda anne karnında bir şey yapamıyorlar.. sadece sıkı takip yapılacak..
İlerleyen dönemde gerekli görülürse bebeğim erkenden alınacak.. Doğumdan sonra da ilk 1 yıl sürekli sıkı kontrolleri olacak..
Hiç oraya giden oldu mu bilmiyorum ama Allah yolunuzu düşürmesin..
kiminle konuşsam benim arkamdan yatış verip bebeklerini almak için gün verdiler.. kimininki yaşar kiminin ki yaşamaz şeklinde..
Bazılarının durumu bize yakın kiminin de daha ağır..
Dolayısıyla akşam üzeri gibi hastaneden çıkarken tansiyonum yerlere düştü, şekerim de yüksek..
Stres, uykusuzluk, yorgunluk, üzüntü falan derken böyle olmuşuz..
Kayınvalideme geçtik dün eve gelemedim, bugün de evdeyim ama halsiz ve yorgunum..
3 Nisan'a tekrar kurul için randevu verdiler, artık durumumuzu kurul takip edecek, riskli gebelikten, kurul takibine terfi ettik..

İlk gebeliği olan başka bir gebe vardı bebekteki böbrek sorunu yüzünden ki onun durumu bizden ilerideydi, 32. haftasında yatış verdiler bir hafta sonra bebeği almak için..
Birinin karnında bebeği ölmüş, doğum için gün vermişler, birinin ikizleri var biri ölü, diğerine zarar veriyormuş yatış verdiler, başka bir gebe var hastalığı yüzünden ne şekilde doğum yaparsa yapsın doğum sonrası felç kalma ihtimali var..
Herkes derdini anlatıyor.. Amniyosentez olanlar, olacak olanlar, ağlayanlar vs çıldırmak üzereydim zaten yığıldım kaldım..

Sanırım şu durumda iyi haberlerimiz yok gibi, çok zayıf bir ihtimal atlatabilir dediler.. Çünkü böbrekteki büyüme agresif durumda, erkek bebeklerde daha sık görünüyormuş hafif olanları bebek kendisi doğuma kadar atlatabiliyormuş..

Bir şey de yapamıyorum artık deliliğe vurdum.. Başka bir şey daha çıkmasın durum daha kötüleşmesin diye dua ediyorum..
Sanırım doğumu Çapa'da yaparım, çünkü bu durumu bilen hiçbir özel hastane bizi soymadan bırakmaz ayrıca bebeğimin bütün takibi orada.. yenidoğan ünitesi her şeyi var.. zaten doğunca hemen kontrol istiyorlar.. usg, kan tahlili, idrar tahlili yapacaklar sonra gerekirse ileri tetkikler..

Soracak olursanız hiçbir şey hissetmiyorum..

cici bebe gunde kac tane yıorz

ben hiç yemiyorum canım ama senin bu kilo alman bukadar normal değil bütün kiloları kendine aldın sen ona göre bak işin sonu kötü tansiyonun yükselir şekerin yükselir iyiliğin için söylüyorum ben 23 .haftamdayım 1.5kilo aldım

haklısın ama ben ole cok cok abartıda yemıorm kı
tatlı yıorm son zamanlarda ama canım cekıo
yemeklerım cok normal
bende anlamıorm neden bu kadar hızlı ama
kontrol edemıorm
keske sımdıye kadar 5 kılo almıs olsaydım
davul gıbı sıstım

Minikuss Allah seninde bebeğinin de yar yardımcısı olsun inşalllah. Bol bol dua et. inşallah atlatır. Bizde dua ediyoruz. Rabbim kolaylık ve şifa nasip etsin.

canım benım allah sana sabır versın
bol bol dua et yavrun ıcın
ınsallah atlatır kendı kendıne
bellı olmaz bu allahın ısı kucukde olsa bır ıhtımal var sonucta

herkesinde söylediği gibi bol bol dua et canım insallah hiç bişey olmayacak bebeğin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelicek sende bu günleri unutacaksın

Canım her şey Allah'tan. Bol bol dua edelim. Bir ümit belki bebeğin atlatır. Bak kendinde duymuşsun daha beterleri var. Burada yazan arkadaşlar oldu, doğduklarında bebekler gayet sağlıklı doğmuş. Sen elinden geldiğince bebeğini ve kendi gönlünü ferah tutmaya çalış. Hepimiz onun için dua ediyoruz. Bencede bu saatten sonra özele gitme artık. Dediğin gibi seni soymak için bir sürü şey çıkartırlar. Hem çapa da bir sürü prof. var, daha güvenli geldi bana. İnternetten araştırma yapma, konuyla ilgili kötü yorumlara kulağını tıka.

Allah sağlık versin bebeğine canım. Küçük oğluşumuz hayırlısıyla sağ salim dünyaya gelecek inşalah.

Cnm çok doğru söylüyorsunn kızıyorum artık bende kendime takıntılı bir insan oldum çıktım rahat bırakıyorum bu saatten sonra kızımı
Ve sorun yapmıyorum kendime

ALLAH yar ve yardımcınız olsun canım . bol bol dua et İNŞALLAH bebeğin sağlıklı bir şekilde atlatacaktır bunları ..

atlatcak bebeğin bunu da şu an olabilecek en kötü seneryoyu söylemişler sana ve onda bile bir ameliyat geçircek sen güçlü ol

allahtan sana güç ,kuvvet ve sağlık vermesini diliyorum , inş bu kötü günlerin sonunda bebeğini kucağına alabilirsin.
söyleyecek hiç birsey yok aslında , sadece allah yardımcımız olsun

minikuss
Rabbim sana ve bebegine guc kuvvet saglik versin insallah
gun dogmadan neler dogar gonlunu ferah tut iyi dusun
zamanla hersey daha iyi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…