2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

diyetten kastın nedir canım zaten cok bişey yiyebilen bi insan değilim

diyetten kastın nedir canım zaten cok bişey yiyebilen bi insan değilim

beyaz ekmek, unlu gıdalar, şeker kesılecek
aşırı tatlı meyveler, diğer sütlü ya da serbetli tatlılar, hamur işleri, kızartmalar yenmeyecek
hazır meyve suları-hazır corbalar yok
katı yag yok
cevız ve badem dısında (tuzlu olmayan kavrulmamıs badem) kuruyemısler kesılecek
egzersiz iyi geliyormuş, mümkünse gunde 30 dakıka
ozetle sebze ve proteın agırlıklı beslenılecek
meyve yenecek ama asırı tatlı olanları degıl
kılo sorunu varsa kontrol altına alınacak

seker yukseklıgının belırtılerı
sureklı ve sık susama
sık ıdrara cıkma
yorgunluk-halsızlık

eger sekerınız cok yuksek degılse, bırkac gunluk dıyetle normal sevıyeye gerılıyor
bu sevıyeyı korumak ıcın de doguma dek dıkkatlı olmak gerekıyor
cunku hem tansiyon, hem erken dogum rıskı hem de asırı kılolu bebek rıskı var
daha da kotusu bu seker hastalıgı - ınsulun dekı kontrolsuzluk bebege de gecıyor
Allah Korusun..

ben günde 1 tane çikolata yarım ekmek ve bir pakette küçük kutuda ya kakolu süt yada meyve suyu içiyorum..kızartma belki haftada bir..egzersiz olarakta hergün yarım saat yürüyüorum..bebeğim 23.haftasındayken muayene olduğumda 564 grdı.boyuda 27,5 cm..hersey normal gözüküyor şu anda..11 saat yolculuk yapmıştım çarsamba günü , perşembe cumada işe geldim cumartesi sabahta aç karnına gitmem gerekiyordu ama başım dönüyor diye 6 tane tuzlu badem yedim sanırım bunlarda yüksek çıkmasına etkili olmuş olabilir mi

arzumu bunların hepsı bende var
cogu zaman ıcım yanıo benım
1 bardak degıl 2 bardak su ıcıorm
sanırım bende gebelık sekerı var

kk nın faydaları bende 98 çıkınca yüksek zannettim içim rahatladı birazdanda sonucumu alırım zaten

Meraba kızlar görevli olarak şehir dışındaydım da yoktum geçmişi de okuyamadım umarım iyidir herkes ve bebişler

Ben de dün dr ye gittim bebiş 710 gr ve 30 cm olmuşş:) ben de baştan beri toplam 3 kilo almışım ama gidişatım iyi değill:) Bi de bebeği sürekli hareket eden var mı ya çok fena bu

bebeği hareket edip stress yapan da ilkkez sizi okuyorum:) ne güzel iştee demekki sıkıntı yok.

Canım yaaa 58 tane şekerpare'yi nerene yedin nasıl yedin Hamişlikten sonra kaç kilo aldın dünde konusu oluyodu ama sormak istemedim

Maşallah annesi bebeğine. Kocaman olmuş. Artık 1 kiloya doğru hızla ilerliyorlar minnaklarımız.
Benimki bugün müthiş hareketli. Portakal suyu içtim sanırım çok hoşuna gitti. Sağlı sollu girişti valla.

Canım yaaa 58 tane şekerpare'yi nerene yedin nasıl yedin Hamişlikten sonra kaç kilo aldın dünde konusu oluyodu ama sormak istemedim

kız 58 degıl 5 tane yedım
ama canım bı cekmıstı kı sormayınn
hamıslıkten sonra 14 kılo aldım sımdılık

Ben de bu ara hareket ederse aman diyorum zaten kordona dolanmış daha da karışacak hareket etmezse de nie hareket etmiyor birşey mi oldu diye ağlamaya başlıyorum iyice kafayı yedim anlicanızz

Korkuyorum bi rahatsızlığı mı varki durmuyo diye de evet hareket etmese ayrı dert ederdim:)

Sevgililer gününüz kutlu olsun annişler!! en güzel ,en değerli sevgililerimiz göbüşlerimizde şu anda babişler duymasın

kız 58 degıl 5 tane yedım
ama canım bı cekmıstı kı sormayınn
hamıslıkten sonra 14 kılo aldım sımdılık

maasallah ben doğuma kadar 13 kilo almayı planliyordum ama 6sını şimdi aldığım için 15 kiloyla kurtulabilirmiyim diyorum:))) bence sen çok dikkat etmelisin asıl kilo 7. aydan sonra alınıyormuş

kızlar ilaç konusu acılmışken bende yazayım , hamilelikten önce folikasiite başladım hamilelik başladığında sadece decavit ,3-4-5 aylarda decavit + folbiol (kan hapı)son 1 haftadır ilave olarak osteocare mineral+kalsiyum hapına başladım doktor bebeğin kalsiyum ihtiyaçların artığını karşılayabilmek için hap kullanmazsam günde 8 litre süt içmem gerektiğini söyledi aksi halde 40-50 'li yaşlarda kemik erimesi problemim olurmuş

fatosss bende aynıu durumdayım
hatta bır kac haftadır
nefes almakta cok zorlanıorm
helekı yemek yerken soluk soluga kalıorm

hully benim ara ara oluyordu ama 2 gündür çok arttı evet yemek yerken de oluyor dün akşam özellikle resmen kalbim sıkıştı çok korktum çok kötü oldum inş uzun sürmez kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…