2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Dualarım sen ve oğlunla , inanıyorum ki her şey yoluna girecek, bu günleri gelecek mutlu günlerinizde sadece birer kötü hatıra olarak anacaksınız.

" Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşam" çok güzel bir national geographic belgeseli.

Bölümlere ayrılmış olarak aşağıdaki bağlantı sayfasından türkçe olarak izleyebilirsiniz kızlar. Yaşadığımız bu süreci gözümün önünde daha net canlandıra bilmemi sağladığı için benim çok hoşuma gitti. Ve vaktiniz olduğunda sizinde eşlerinizle bile izleyebileceğiniz bir şey olabilir diye düşünerek sizlerle de paylaşmak istedim, güzel anne adayları.

anne karnında yolculuk - YouTube

Son düzenleme:
bugün kü maceralarımı anlatayım .

sabah eve yakın devlet hastanesine gittim şeker yüklemesi için. kan testi de istemişti kendi doktorum. ama devlette doktor öle isteksiz ve suratsızdıki çekine çekine anca şeker yüklemesi ve kan ilacını söleyebildim.

şeker yüklemesi fena değildi. içerken az sıkıntı oluyor. bana hareket etme bir saat dediler. bir saat dinlendim.

ordan sonra ayrıntılı için güngören hastanesine gittim. 100 tl aldılar. ordan bi dr istek yapmayınca 100 müş. diğer türlü 80.

neyse bayada yol gitmiştik. az bozuldum. ama bebeğimi net bi şekilde gördüm. yüzüde eşime benziyordu. bi sıkıntı yok dedi.

ordan sonuçlar için doktoruma gittim. şeker yüklemesinin sonuçlarını unutmuşum

tamkan testi de istedi yine. bir daha gitmem gerekecek.

esas canımı sıkansa sadece ayrıntılı organlara bakılmış dedi. doppler yapılmamış dedi. ben ikisi aynı sanıyordum dedim. doppler de kan akışına falan bakılıyor dedi. üzüldüm. gerekiorsa bir daha yaptırim dedim. neyse artık yapılmış bi kere dedi. bir daha külfet olur dedi

canım sıkkın benim. kan akışı da önemli bildiğim kadarıyla.

bu videoyu hamile olduğumu bilmiyordum ozaman izlemiştim ve ağlamıştım ben nezaman bu anları yaşıycam diyee Bilmiyordum ki meleğim gelmiş bile

bende okudum canm Allah kabul etsin cumlemzinkini

sonuclarin guzel cikmis cnm gozun aydin
darisi bizlere artik
randevu almadan gitmisitin dimi gungorene

minikus Allah yardımcın olsun. dualarımda olcaksın. en hafif şekilde atlatırsınız inş.

Çokk ama çok geçmiş olsunn rabbim acil şifalar versin. Ben inanıyorumkı sağa salim doğucak oğluşun herşeyi atlatıcak sakın canını sıkma daha da beterinden saklasın rabbım hersey allahtan sen dua et kendınıde üzmeki bebeğine yansımasın pozitif düşün olurmuu zor evet ama şuan senın her turlu durumun onu etkilicek bunu sakın unutma

Babana tekrardan geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.

Minikkuss okuduklarımdan anladığım MaaşAllah genede gayet metanetlisin. Ayağımıza takılan taşın karşılığını alacağımızı düşünürsek sen bu halinle bu sıkıntıların hem dünya hem ahirette karşılığını alacağını düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun, dualarımız seninle..

cok gecmis olsun Minikusss'cum, insallah bir an once bebisin iyilesir ve onu saglicakla kucagina alir, mutlulukla buyutursun... tum topic seni cok seviyor ve hepimizin dualari seninle...

Sevgili Minikuss, inşallah evladın bu rahatsızlığı atalatacak. Allah'a güven, bol dua et. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Ben de sen ve yavrun için dua edeceğim. Rabbim, şifa versin. Onun her şeye gücü yeter.

işten geldim yorgunum halsizim belim çok ağrıyo
ve bugün sevgililer günü hiiiiiç bişey yapasım yok
AMA arada bir o badem kadarcık ayaklarıyla tepiklemiyo mu meleğim çok mutlu oluyorum
HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

canım ayrıntılın güzel gemiş, gözünaydın.. demek delikanlı babaya benzemiş..Allah esirgesin
doppler içinde sigortan varsa bi randevu al baktır canım,için rahat etsin diye
bende doppler yaptırdım,15tl fark aldılar..
görüşmek üzere..kendinize iyi bakın annesii..:79:

nerde yaptırdın.

bana benzemediğine üzüldüm. ben ayrıntılıyı devlette yaptırmak istiodum ama randevu bulamadım. doppler için de öle olur sanırım

bugunler de gececek canim icini rahat tut,herkes dua ediyor burda sana,dedigim gibi guclu bir annesin ve bebeginin senin enerjine cok ihtiyaci var.

işte benim sevgiliiiiimm buluştuk bugün oğluşum gözünü ayırıp baktı bana aşık aşık bakıştık

Eklentiler

• $20130214_194144.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $20130214_202549.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $20130214_202711.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…