2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar herkese selam,bikaç gündür yoktum.bilmem yokluğum hissedildi mi
babam hastaneden çıktıda çok şükür,onun telaşı vardı giremedim bitürlüşimdilik iyi,inşallah biran önce toparlanır:128:
hepinizi çok özledim ama
geçmişe bi göz atayım inşallah herşey yolundadır

Canım güçlü olmaya çalış bebeğin için hepimizin dualarındasın dualarımız senin küçük meleğinle bu kadar annenin duası kabul olucak bebeğin en hafif zararla atlatıcak bu durumu sen ona hep destek ol konuş onunla iyi olucağını söyle düzeliceğini söyle doğumdan sonrası zor bir süreç olabilir kendini hazırla ama asla aslaaaaaaa olumsuz düşünme
rabbim küçük oğlunu sapasağlam sana bağışlasın inşallah

Canımsın dualarım yiğit bebişinle atlatacak inşallah allahın izni ile. Rabbinm şifasını verecek biz de onun için bol bol dua edeceğiz. öpüyorum ikinizide. Sevgililer gününüz kutlu olsun:)

Kızlar dua çok önemli arkadaşımızın bebeği için lütfen

bilen herkesten 10 fatiha okumasını rica ediyorum.

Ayetel kürsi okuyalım diycektim ama bilmeyen arkadaşlarımız olabilir

bilenler 10 ayetel kürsi okuyalım ve ardından minik oğlumuza dua edelim

hemen okuyorum canım 10 ayetel kürsi

canım Allah bebeğini sana sağlıcakla bağışlasın inşallah,dualarımdasın devamlı.lütfen ümidini yitirme,bol bol dua et.inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmeyecektir.inşallah bebeğin bi şekilde atlatıcaktır bu durumu.rabbim size güç versin...

minikuss
Rabbim sana ve bebegine guc kuvvet saglik versin insallah
gun dogmadan neler dogar gonlunu ferah tut iyi dusun
zamanla hersey daha iyi olur insallah

Minikkus gecmısı okumamıstım kusura bakma sımdı okudum Yuce mevlam sifa versın kucuk yavruna sanada dayanma gucu versın beterın beterı var dıye dusunmek gerek bebegın ve sen bunu da atlatıcaksınız insallah...dualarım iyi dileklerim senınle.

minikuss, ölçümdeki bu ilerleme durur inş canım.. tüm dualar üstünüze olsun..
Allahım seni bebeğini korusun; tez zamanda şifasını da versin..

Dualarım seninle..

selam kızlar

minikkuş canım şu an sana ne söylesek biliyorum içinde kopan fırtınaları engellemeyecek... üzüldüm inş doğana kadar atlatmış olur minik bebeginnn.

bende bi süredir yoktum topikte.. yoksa yokluğunu farkederdim
baban için çok geçmiş olsun mnsroz...Allah şifasını versin cnm..

S-12.100-Anne Bebek Çantası-Siyah-32x15x42 cm
Aksesuarlar ogluma bu cantayı aldımmm baya uygun kızlar bakın sızde

Dualarımız seninle. Bu zor süreci sabırla ve duayla atlatacaksınız inşallah. Allah eşinin de senin de yardımcısı olsun

kızlar biliyosunuz dünde konusu geçmişti ,

çaya atılan şekerlerden bahsetmiştim. bizim iş yerinde çay dağıtan ablamız günde 3 defa çay bırakır masamıza. her çayın yanınada bir şeker. bende o şekeri alıp çekmecemde biriktirip ay sonunda tekrar kendisine veririm.. şimdi sizle 20 günlük biriken şekerlerin resmini çektim onu paylaşıyorum tek başına masum görünen , fakat bir araya gelince hiçde masum olmadıgı ortaya çıkan sinsi düşman çay şekeriiiii huzurlarınızdaaaaaaaaaa

şeker pişmanlıktırrrr

Eklentiler

• $15872bbe013398ff217702bfff22698f.webp
    31 KB · Görüntüleme: 38
Minikuss rabbim bebişin şifasını versin sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimizin bebekleriyle birlikte ben de dua ediyorum

dualarımız seninle...

biz de 4 te şeker testi için gidiyoruz bir aydır bebişi görmüyordum yeni görcem doktor bana aç tok farketmez nasıl geliyosan gel dedi bu saate kadar da aç durulmaz tabi hafif bişeyler yedim şimdi benim açlık şekerim mi hesaplanacak anlamadım ki

minikkus rabbim yardımcın olsun, sana bol sabırlar ihsan eylesin... rabbim bebeğine sağ salim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, dualarım sen ve bebeğinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…