2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım benim çok çok geçmiş olsun ama daha henüz hiçbir şey kesin değil bunu unutma
En kötü senaryoları söylemiş doktorlar sana.Peki erken doğum olduğu taktirde yine
Ameliyata yada herhangi bir operasyona gerek kalacakmı?İnşallah her şey çok güzel olacak
Senin ve kuzucuğun için.Rabbim şifa versin.Başa gelen çekiliyor ne yaparsın..

Kızlar desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim..
Dualarınızı esirgemediniz Allah razı olsun..
Bebeğim ve ben sizlere maneviyat borçluyuz..
Benim minik nazlı oğlumun bir sürü teyzesi oldu.. Öyle hissediyorum ki sanki elinizde büyümüş gibi olacak..
Ben de dua ediyorum sizlerin bebekleri için sağlıklı ve mutlu olsunlar..
Böyle herkese tek tek sarılıp bir ağlayasım var anlatamam..

Bende hemen okuyorum
Dua önemli dediğin gibi yer gök dua ile sonuçta

Erken doğumu zaten müdahale etmek için isteyecekler.. Böbreklerde sorun olduğunda akciğerler de gelişemiyor..
Bizim ki şu an da tek taraflı Allahtan..
Bir süre daha izlenecek eğer hasar giderek artar ve diğer organları da etkilerse erken alacaklar..
Eğer bir süre sonra sakinleşip durursa doğduğunda organdaki hasarı kontrol edip ona göre karar verecekler..
Ama şu an ki büyüme hızı hiç umut verici değil maalesef..
Yeter ki yaşasın, başka bir şey düşünemiyorum..

Canım zaten detaylıya girdiğinde onuda yapıyorlar:26::26:

ben bugün ayrıntılıyı yaptırdım. sonuçları kendi dr. gösterdim. doppler yapılmamış. sadece ayrıntılı bir şekilde ultrason yapılmış dedi. radyoloji uzmanı tarafından dedi. o kısmı vurguladı gibi geldi bana.

ben ikisi aynı şey sanıyordum dedim. dr. de dopplerde kan akışı damarlara falan bakılıor dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ya bak yinede çizilen tablo çok çok kötü değil valla
Belki böbrekteki büyüme duracak.Daha hiçbir şey belli değil
Erken doğumu dert etme inş 32. haftaya gelseniz bi ondan sonrası kolay canım benim
Bak bağırsağındaki anomali geçmiş amniyonuzda temiz çıktı çok şükür
Bence bu sorunda ortadan kalkacak inşallah
Umutsuzluğa düşmek yok
Hem geçen yazmışsın bebek arabası geldi sevinemedim felan diye
Böyle düşünmeee lütfen.Yinede beterin beteri var.Kıyamam ben ona
O çok güçlü annesine çekmiş kuzucuğun

canım benim kalbini ferah tut, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın bundan hiiçç şüphe etme,sen psikolojik olarak iyi olmaya çalışki bebeğin bundan etkilenmesin,senin ve bebeğin için hep dua edeceğim kendini üzmemeye çelış ve dua et...

Canım işte Bu detaylıyı radyoloji uzmanına yaptırmayın diyor genelde kadın doğum doktorları
Riskli gebelik uzmanı tarafından yapılması daha iyi
Evet bebeğe giden damarlara bakılıyor plasentadaki damarlara mavili kırmızılı
Bide senin rahime giden damarlarada bakılıyor erken dopum riski felan varmı diye
Yada kan akışı nasıl bebek iyi besleniyormu felan diye bakılıyor
Ama belki bakmıştır radyoloji uzmanı seni bilgilendirmemiştir olabilir mi acaba?

sanırım bakmadı. raporda da yazmıyordu. ya 4 boyutlu olarak bile gösterdi ama kan akışına tam bakmadı sanırım. gerçi bi ara kalbini öle renkli yani mavili kırmızılı yaptı sanırım.

ama çok değil. yarın tel açıp sorim diyorum.

genelde çoğu yerde radyoloji uzmanı yapıyordu. pahalı yerlerde perinatolog yapıordu. en son bende farketmez dedim yaptırdım

demek sizin ayrıntılıda yapıldı bu. nette de doppler görüntülerine baktım. bana öle yapılmadı ya.

ayrıntılı iyi geçti. herşeyine tek tek baktı. ama bu akıış,, kan akımı

bende hepsini okuyacağım hatta daha fazlasını...

demek sizin ayrıntılıda yapıldı bu. nette de doppler görüntülerine baktım. bana öle yapılmadı ya.

ayrıntılı iyi geçti. herşeyine tek tek baktı. ama bu akıış,, kan akımı

Canım dur hemen üzülme belkide yapmıştır
yapan kişi nasıldı konuşuklu birimiydi
Bazılarıda konuşmaya üşenen cinsten ooluyor ya sanki konuşmak parayla:):)

canım çok çok üzüldüm ama allahım inşallah korktuklarınla karşılaştırmasın seni.bende senin ve bebeğin için dua ediyorum.inşallah diğer böbreğine ve organlarına sıçramadan en hafif bir şekilde bu problemi atlatırsınız canım.allah sana sabır ve güç versin evladınada sağlık.

Canım dur hemen üzülme belkide yapmıştır
yapan kişi nasıldı konuşuklu birimiydi
Bazılarıda konuşmaya üşenen cinsten ooluyor ya sanki konuşmak parayla:):)

ilk ölçüm falan yaptı. sonra konuştu. yarın arim bakim ne dicek. dr. böle dedi belki raporda yazmıodur bu yapıldı mı dicem.

nerde yaptırdın.

bana benzemediğine üzüldüm. ben ayrıntılıyı devlette yaptırmak istiodum ama randevu bulamadım. doppler için de öle olur sanırım

cnm devlette randevu ıle ugrasma tam kan sayımı ıcın
saglık ocagında da yaptırabılırsın
tam kan sayımı
tsh
kalsıyum-magnezyum vs içeren testler orada da ucretsız yapılıyor
bır gun sonra sonucu alıyorsun
aklında olsun

sağlıkocağında yaptırdım bi kere. kanım düşüktü benim. sonrakinde normal çıktı. dr.uma söledim. normal olması mümkün değil. testlerden birinde bi yanlışlık olmalı dedi. ya ilki yanlıştır yada son yaptırdığın dedi. yenilemen lazım dedi. hatta yenileme diye devlette çok ısrar etmedim bugün.

ama dr.um tekrar sordu yaptırdın mı diye. o yüzden p.tesi falan sağlıkocağında yaptırcam gene

kızlar aynı konuyla basınızı ağrıttım ama bu son
vıtal hospıtalda ayrıntılı yaptıranınız varmı:26:

Canim gercekten cok zorlu bir hamilelik oldu seninki. Ben kendi adima 200:1 trisomy21 riskini bile dusunmekten usanmis, yorulmusken senin sikintilarini dusunemiyorum bile.
Ama basindan beri ne problem varsa Allah hep cozulmesini de nasip etti sana. Bu sorun da asilacak eminim. Derdi veren de alan da O. Bize bol dua etmekten baska bisey dusmuyor.
Bu hamilelik de senin sinavinmis, her insan sinaniyor. Senin ki de boyle olacak demek ki. Hic umitsizlige kapilma. Moralini hep yuksek tut, iyi Olacagina inandir kendini.
Allah yardimcin olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…