2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
İlk günaydın benden olsun.Haftanın son iş gününden merhaba kızlar.inşallah bugün su gibi akıp geçer.geçer de bebeğimi cumartesi görebileyim.umarım sevgililer gününüz iyi geçmiştir.Benimki süprizzlerle doluydu..şimdiden iyi haftasonları herkese..

Günaydın kısçeleeer..
Son iş günü mutluluğu var biras tabii fakat ben taaa martta görebilicem minnoşumu:)

herkese günaydın kızlar.haftalardır topiğe giremiyordum neyse ki bugün gireyim de kızlara güzel bir cuma dilekleri sunayım dedim ama minikkuşun durumunu öğrendim az önce çok üzüldüm tam iyi haberlerini aldık derken bu da nerden çıktı şimdi

minikkuş Allahtan ümit kesilmez.hani o çok az ihtimal varya çocuğunu iyileştirecek, işte o ihtimale olan inancını sakın kaybetme.iyi düşün iyi olsun arkadaşım. Allahım seni kocaman bir sürprizle karşılasın en düşük ihtimallerle atlatırsın şu hamileliği inşAllah. dualarımız hep sana ve minik bebişine olacak.

Günaydın herkese. Hayırlı cumalar. Tüm miniklerimize ve minikuss un oğluşuna Allah'tan sağlık sıhhat diliyorum.

Günaydın Arkadaşlar,

Her sabah girip günaydınımı yazıyorum ama sonra yoğunluktan bir daha birşey yazmaya pek fırsatım olmuyor. Ama hiç değilse cepten takip ediyorum yazdıklarınızı gelişmeleri... Hepimizin bebeklerine sağlık versin Allahım, hayırlısıyla mutlu huzurlu ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın herkese..hayırlı cumalar dilerim. kac gündür giremiyordum geçmişede bakamadım henüz umarım herkes iyidir herkese Allahım bu hayırlı günde saglklı huzurlu bir ömür nasip etsin

çok geçmiş olsun canım kendini üzmemeye çalışmalısın çok zor oldugunu biliyorum ama minigin su an her hareketini hissediyor onu da üzmemelisin derdi veren Allah dermanını da verir unutma dualarımız seninle kalbini ferah tut inşallah saglıklıca kucagına alırsın

merhaba herkese,uzun zamandır takip ediyorum siteyi fakat bugüneymiş üye olmak.ankaradan katılıyorum,85 doğumluyum,ismim fatos.suan 21 haftalık hamileyim ,allahın izniyle bir oğlum olacak,3.5 yaşındada bir kızım var.inşallah hepimiz güzel hamilelikler geçiririz

Hayırlı cumalar güzel bebeişlerin güzel annişleri. Minikkuş dualrımız seninle okuyup okuyup o minicik bebeişimizin minicik böbreğini gözümün önüne getirip üflüyorum. Sen de elini karnına koy ve Allah ın isimlerinden bol bol çek üfle hayatım en çok ta '' ya şafi'' ismini . öpüyoruz hepiniziiiiii:))

Hoşgeldin Fatoş cum ben de Ankara dayım. Takvim eklesene bebişine. Bizim yazdıklarımızın altındaki linklere yıkla. Ben de 21 haftalık hamileyim. 12 yaşında 1 kızım var. Bunun cinsiyeti tam belli olmamakla birlikte yüzde 70 kız:))) Öğretmenim altındağ bölgesinde bir okulda görev yapıyorum. 1.sınıflar 45 tatlı belayla uğraşıyorum. Gazi hastehanesinde Mesut Hoca ya gidiyorum. Sen hangi hastahaneye gidiyorsun.

mrb kızlar umarım herkes iyidir.
minikkuş daha yeni okudum çok geçmiş olsun
rabbim acil şifalar versin inşallah

Herkese hayırlı cumalar..

Kızlar herkes iyidir umarım,nasıl gidiyor?

Minikkuşum
bu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim sağlıcakla bebbeğini sana kavuştursun canım..duadan başka elimizden bişey gelmez..sela ile ezan arası yapılan dualar kabul olurmuş..senin ve bebişin için dua ediyorum,inşallah sizi şaşırtacak ve sapa sağlam doğacak bebeğin...

günaydın herkese...
dün eşimin eniştesi vefat etti.cenaze evindeydik geceye kadar.orda baya moralim bozuldu çokta yoruldum.geldiğimde hemen yattım ama uyumak ne kelime kalbim ağzımda atıyor sanki.tansiyonumu ölçtüm 15-8 olmuş.normalde tansiyonum hep yerlerdedir.şaşırdım kaldım.nabzım 110 falan atıyor.sabaha kadar gözümü kırpmadım bebeğime bişey olacak diye.sabah sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledim rahatladım.hala öyle çarpıntım varki analı kızlı kalbiniz gümbür gümbür dedi ebe:)birde bu kadar çarpıntım varken tetanoz aşımıda oldum.bakalım allah sonumu hayırlara getirsin.neyseki son iş günü.hafta sonu boyunca kalkmadan yatıcam artık.

minikkuş; allah yardımcın olsun sana ve eşine güç versin... aklıma geldikçe sana ve bebeğine dua edicem...

İnsan eşi ile geçirdiği ilk sevgililer gününün en özeli olduğunu sanıyor, ta ki bebeğinin varlığını hissedene kadar.
Benim en güzel sevgililer günüm dündü, eşim ve ben en çok sevdiğimize, seveceğimize hediye almaya kadar verdik ve artık oğlumun bir karyolası ve yatağı var :) ) )

Allah sana sabır ve güç versin canım bebişine de sağlık... keşke gebelik dönemini daha güzel geçirebilseydin ama demekki senin sınavında bu tatlım. küçücükte olsa bi ihtimal var bebeğin iyi olacak bu ihtimale sarıl dayanmaya çalış... Allah beterinden sakınsın

Teşekkür ederim arkadaşlar,
Dualarınız için Allah razı olsun, okudukça gördükçe bana çok moral oluyor..

3 Nisan'a kurul için randevumuz var benim tek korkum böbreğin çok hızlı büyümesi..

11 Şubat Pazartesi 7 mm ölçüldü (sınır 5 mm) 13 Şubat Çarşamba 11 mm ölçüldü. Bir de kaliektazi var, böbrekteki büyümenin yaptığı basınç..
Sol böbrek için en yüksek grade bizim ki, yani böbreğin durumu ağır olarak ölçüldü..

Bizi Çapa'da Prenatal Tanı ve Tedavi bölümü, Kadın doğum bölümü Gebelik takip ve Genetik bölümü takip ediyor..
Bu üçü de birbirine bağlı bölümler, Biz tekrar 32. haftamızda üroloji konseyine giricez..

Konsey;
Doç.Dr. İbrahim Kalelioğlu (operatör) Kendisi ultrasonu yapıyor.
Uzm.Dr. Tayfun Oktar (pediyatrik üroloji) ultrasondan sonra aileyi bilgilendiriyor.
Uzm.Dr. Aytül Çorbacıoğlu Esmer (kadın doğum uzmanı)
Prof.Dr. Recep Has kendisi teşhis için gözlem yapıyor ve tam teşhisi koyuyor..

Bu doktorların hepsi ultrason kontrolü yapılırken yanınızda oluyor ve değerlendirmelerini yapıyorlar..
Konseye eşinizin girmesine izin veriyorlar..

Doğumdan sonra bizi Çocuk Nefrolofisi bölümü takip edecek..
Tüm bu konseyden çıkan sonuçları Genetik bölümü sorumlusu Prof.Dr. Hülya Kayserili takip ediyor, konseyden çıkan sonucu kendisine götürüyorsunuz hem takip ediyor hem de ikinci bir değerlendirme yapıyor.. Doğumdan sonra da takip etmeye devam edecek..

Ayrıca rutin gebelik kontrolleri, tahliller ve bu konunun takibi için Kadın doğum bölümü de takipte.. Çapa'da doğum yapacaksanız zaten takipte olmanız gerekiyor..
Yani ben hastaneye sabah girip akşam ancak çıkıyorum..

Detayları elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum, aynı durumu yaşayan anneler biliyorum ki bu tecrübelere ihtiyaç duyuyor..
Allah bebeklerimize sağlık versin, korusun..

MİNİKUSS çok çok geçmiş olsun..İnşallah bebişin düzelecek,olumlu düşünelim,bol bol dua edelim...herşey yoluna girecek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…